apoio
Únete á reuniónRexistrar-seIniciar sesión Únete a unha reunión¡RexístrateIniciar sesión 

Permite que o uso compartido de pantalla faga a mostra en vez de contalo durante a próxima reunión en liña

Se as videoconferencias nos ensinaron algo, é que a transmisión de información ten o potencial de ser moito máis atractiva, colaborativa e cómoda. Calquera cousa que poidas escribir nun correo electrónico tamén se pode transmitir sen problemas nunha rápida sincronización individual ou nunha reunión en liña planificada con centos de participantes. As reunións en liña pódense celebrar en calquera momento e lugar grazas ás videoconferencias , que se converteron nunha pedra angular da forma en que nos comunicamos nos negocios. O vello dito "unha imaxe vale máis que mil palabras" non podería soar máis certo e, con capacidades de audio e vídeo de alta calidade, un vídeo (e todas as súas funcións) probablemente diga uns centos de miles máis!

videoconferencia-reuniónSe prefires amosar algo en vez de explicalo, probablemente prefiras velo antes que ter que lelo todo. Ademais, hai algunhas cousas que se entenden mellor cando se transmiten visualmente en lugar de a través de mensaxes de longo prazo ou instrucións que hai que desconstruír. Dálle unha audiencia ou colegas experiencia de reunión en liña onde poden aprender ou participar en tempo real nun proxecto que deixa unha impresión duradeira.

A función gratuíta de compartir pantalla é unha ferramenta extraordinaria que permite ao relator facilitar unha presentación ou organizar unha reunión en liña que sexa máis atractiva que depender dunha presentación de diapositivas. Para unha presentación, un manifesto, un cambio de imaxe ou calquera cousa que requira colaboración ou gañar clientes ou unha audiencia, a función gratuíta de compartir pantalla fai un traballo fantástico á hora de preparar o escenario. Non só podes contar a túa historia, senón que tamén podes mostrala de primeira man dándolle vida e atraendo á túa audiencia. Vexamos como se pode usar a función gratuíta de compartir pantalla para moitos fins, incluíndo reunións virtuais, presentacións creativas e moito máis, para calquera sector!

Que é Compartir pantalla?

Compartir en pantallaBlack-Friday-tenda-online (tamén coñecido como compartir escritorio) ofrece aos demais participantes na reunión en liña unha vista da pantalla do teu ordenador ou calquera cousa que apareza na pantalla do teu ordenador en tempo real. En lugar de ter que crear unha plataforma con antelación con ligazóns, imaxes e documentos xa colocados, o uso compartido de pantalla ofrece a liberdade de colaborar co teu equipo no momento en que está a ver.

Isto é especialmente útil se estás a traballar en algo pero non podes reunirte en persoa. Queres guiar aos participantes a través dun vídeo da empresa e parar en diferentes lugares para unha sesión de preguntas e respostas ou un debate? Traballas nun proxecto de cambio de imaxe con traballadores remotos que precisan unha demostración antes de facer calquera cambio de última hora segundo a solicitude do cliente? Compartir a pantalla non só é unha ferramenta ideal para presentacións, senón que tamén axuda a que os proxectos que requiren colaboración, como a creación dunha campaña de doazóns ou o traballo nunha campaña de mercadotecnia integrada, sexan menos unha dor de cabeza loxística.

Grazas ao uso compartido de pantallas, as modificacións pódense realizar de forma máis oportuna. Hai moitas menos complicacións cando só podes pedirlle ao teu equipo que che faga unha chamada e realice a tarefa xuntos. Os fíos de correo electrónico longos e confusos son como mínimo e gárdase tempo cando se lles pode mostrar aos membros do equipo o que deben facer en lugar de dicirlle.

Como accedo ao uso compartido de pantalla durante unha conferencia telefónica?

comprobación de datos de vendasÉ doado! Despois de configurar un reunión en liña cos membros do equipo, agarda a que todos se unan á túa sala de reunións en liña e, a continuación, fai clic no botón Compartir situado na parte superior da pantalla para iniciar o uso compartido da pantalla. Despois podes decidir se queres compartir a túa pantalla enteira ou calquera das fiestras abertas do teu dispositivo.

A primeira vez que compartas a pantalla, aparecerá unha mensaxe pedíndoche que engadas unha extensión do navegador "Compartir pantalla de FreeConference.com". Fai clic en "Engadir extensión" para continuar. Se non viches a mensaxe emerxente, simplemente fai clic aquí.

Observa como o uso compartido de pantalla cambia a forma de traballar nos proxectos e mellora a comunicación entre compañeiros. Cree ou inicie sesión na súa conta FreeConference.com e vexa como o fluxo de traballo funciona con máis fluidez tendo acceso en tempo real a todo o que precisa para levar a cabo o seu proxecto desde calquera lugar e en calquera momento. Goza de funcións como compartir vídeo e pantalla, programación de chamadas, invitacións automáticas por correo electrónico, recordatorios e moito máis.

Rexístrate de balde hoxe!

Organiza unha conferencia gratuíta ou videoconferencia, comezando agora.

Crea a túa conta de FreeConference.com e obtén acceso a todo o que necesitas para que a túa empresa ou organización comece a funcionar con rapidez, como compartir vídeo e pantalla , programación de chamadas , invitacións automáticas por correo electrónico, recordatorios e moito máis.

Rexístrese agora
atravesar
Descrición xeral da privacidade

Este sitio web usa cookies para poder ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións como recoñecerte cando volves ao noso sitio web e axudar ao noso equipo a comprender que seccións do sitio web che parecen máis interesantes e útiles. Consulta a nosa Política de privacidade para obter máis información.

FreeConference.com non vende (como tradicionalmente se define "vender") a súa información persoal.

É dicir, non facilitamos o seu nome, enderezo de correo electrónico nin outra información de identificación persoal a terceiros a cambio de diñeiro.

Pero segundo a lei de California, compartir información con fins publicitarios pode considerarse unha "venda" de "información persoal". Se visitou o noso sitio web nos últimos 12 meses e viu anuncios, segundo a lei de California, a información persoal sobre vostede pode ser "vendida" aos nosos socios publicitarios. Os residentes de California teñen dereito a desactivar a "venda" de información persoal e facilitamos que calquera persoa poida deter as transferencias de información que se poidan considerar como unha "venda". Para iso cómpre desactivar o seguimento de cookies neste modelo.