Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

O le a le mea e tupu i se kulupu lagolago i luga ole laiga?

Vaega lagolago i luga ole laigaVaʻai o se fafine ma se tamaititi laititi o fusi ia ia mai tua, nofo i le kesi i le fale i le potu malolo i luga o komepiuta feaveaʻi faʻaaogaina se tablet-min atonu e foliga mai o se "tausaga fou" mo i latou e le o amataina i le lalolagi tafaʻilagi. Ia faʻailoa atu, peitaʻi, e oʻo lava i se numera faʻanumeraina, o se lugalaina fesoasoani kulupu mafai ona maua ai le taua vaega malosi, faʻamalosia lagona, ma muamua-lima soifua maloloina faʻamatalaga faigata ona maua mai seisi mea. Ae maise lava pe a tatou agaʻi i luma faʻatautaia se fou masani, o se auala i luga ole laiga e fausia ai se saogalemu avanoa e tautala ai ma fesoʻotaʻi ma isi i le tutusa malaga e mafai ona avea ma se faʻamalologa moni.

Faʻamatalaga i luga ole laiga Faʻauigaina:

O le "omai faʻatasi" o tagata i luga ole laiga e masani lava i se tulaga le faʻapipiʻiina (ae mafai ona taʻitaʻia e se polofesa), e faʻaalia o latou lava poto masani e uiga i se faʻalavelave faʻalavelave olaga poʻo se tulaga. Tagata auai mafai faʻasoa metotia ma faʻamatalaga ao saunia se faʻalogo taliga poʻo faʻataʻitaʻiga tauʻau. O se avanoa saogalemu o le auai, leai se faʻamasinoga poʻo se faitioga, ae nai lo lena, maua ai se avanoa e fausia ai le nuʻu o se nofoaga e vaʻai ma vaʻaia ma faʻalogo ai.

I le faʻaaogaina o tekonolosi faʻakomepiuta, e mafai e tagata auai ona fesoʻotaʻi faʻatasi o se kulupu ma pe malepe foʻi i ni vaega toalaiti. Tagata auai auai faʻatasi ma isi e ala i le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga vaʻaiga e pei o le failauga malamalama, vaʻaiga vaʻaiga, ma le faʻatonutonu pulega mo se sologa lelei sauniga e faʻamalosia ai fesoʻotaʻiga ma faʻafaigofieina ai se faʻafailelega siosiomaga.

Fou i le aitia? E te fia aʻoaʻo atili pe vaʻai e fua le mea lelei ma mea leaga? Faitau pea mo nisi faʻamatalaga e uiga i le lugalaina lagolago kulupu kulupu ma faʻamoemoega ma pe aisea auai i se vaega i luga ole laiga lagolago aoga ia i latou o loʻo feagai ma faʻafitauli o le olaga.

Faʻatulagaina o Vaega Lagolago

Vaʻaiga o se tamaloa lavalava lavalava i le fale o galue i luga o komepiuta feaveaʻi i luga o le nofoa i luga o le nofoa i totonu o le susulu pupula potu malolo-minI se tasi taimi e tele lava ina taʻitaʻia e tagata, i aso nei, o vaega i luga ole laiga e nonofo i luga ole laiga ma le filifiliga e feiloaʻi faʻafesagaʻi. O isi faʻatulagaga masani e aofia ai telefoni feʻaveaʻi, vasega vasega, komiuniti i luga ole laiga, ma le tuʻufaʻatasia o fesoʻotaʻiga i luga ole laiga ma faʻafesagaʻi.

O se lugalaina lagolago kulupu mafai ona faia i luga o le tele o fomu. Tasi le mea e vaʻaia ai luga o le vaega lagolago, a o le "therapeutic," e le o se togafitiga. Mo le toʻatele, o loʻo ofoina mai ai se "aluga" i le va o taimi atofaina ma polofesa, ofoina atu lagona faʻalagolago ma le tuʻuina atu o se lautele lautele vaʻaiga i olaga o isi tagata ma fefaʻasoaaʻi poto masani. Vaega lagolago e le ofoina togafitiga pe latou te tutusa ma kulupu togafitiga taʻitaʻia e se laiseneina soifua maloloina.

O 'auʻaunaga i luga ole laiga e masani ona taʻitaʻia e oe lava ae mafai foi ona ofa atu e ala i se faʻalapotopotoga, falemaʻi, falemaʻi, poʻo se nofoaga tutotonu. Faʻamoemoeina i le manaʻoga taunuʻuga o le kulupu, o le kulupu taʻitaʻi mafai ona avea o se tausimaʻi pe agavaʻa fesoasoani, ae mafai foi ona avea ma se tagata na mafai ona manumalo i o latou tulaga pe faʻapupula se malamalama i le toe faʻaleleia.

Le Malosiaga Ma Tapulaʻa O Lolomi Lagolago Vaega

Ma, aisea e aoga ai kulupu lagolago? Latou te tuʻuina mai se avanoa e tuʻufaʻatasia ai tagata o loʻo maua tutusa faʻamaʻi, ituaiga o faʻalavelave, poʻo se tulaga o se auala e maua ai le sulufaʻiga ma le tutusa nai lo le lagonaina o le tiga ma le "faʻateleina." Ae maise lava i luga ole laiga i luga ole laiga, ose auala tutasi lea e faʻaaofia ai tagata mai le kelope atoa o talaaga uma ma poto masani e fausia se lagona malosi o le auai.

O le tuʻufaʻatasia o sui o se kulupu lagolago e mafai ai ona latou tatalaina o latou lagona, atugaluga, tala, togafitiga, ma aʻafiaga. E mafai e tagata uma ona malamalama le tasi i le isi pe a auai uma tagata auai i le tutusa lagona ma aafiaga.

Faatasi ai ma na tekinolosi alualu i luma avanoa i tatou lima, lima lugalaina lagolago kulupu na mafai ona exponentially avea atili faʻamalologa, aofia ai, ma avanoa ma vitio faʻatalanoaga agavaʻa.

Malosiaga o se lugalaina lagolago kulupu aofia ai:

  • Fesoʻotaʻiga i Kulupu
    Tekonolosi ofoina se vave fesoʻotaʻiga i isi tusa lava poʻo le a le taimi ma le nofoaga. O le fesoʻotaʻi e ala i talanoaga i luga o tusitusiga, fuafuaina o leisi talanoaga, ma le sauniuni poʻo le suʻesuʻeina o faʻamatalaga mo se ata poʻo se "faʻasoa," totoina ai se lagona o le faʻamoemoe a o faʻamalosia le afioʻaga.
  • Faʻaleleia le soifua maloloina Faʻamalosi tino
    Ole avanoa lenei e fesoʻotaʻi ai i luga ole laiga ma isi i taimi faigata e faʻamatala ma fefaʻasoaaʻi ai nai lo le toe suʻea o ni auala lelei e faʻatautaia ai. Suia o nofoaga le maloloina i ni talanoaga talafeagai ma sui o vaega, auai i gaioiga, ma le suʻesuʻeina o filifiliga faʻavasegaina e faʻatelevave ai le toe faʻaleleia.
  • Faʻaitiitia Faʻafitauli
    E mafai ona faigata ona i ai tatala e uiga i maʻaleʻale tulaga i luma o tagata i tafatafa vavalalata. Luga ole laiga, e iai le lagona o fesoʻotaʻiga aʻo tumau pea le le mailoa. E alu foi le faʻalavelave pe a tipi le tau, faʻaititia le faigamalaga, faʻasaoina le taimi ma faʻavae faʻatasi ma isi.
  • Sili gafatia
    E ui o vaega lagolago e masani ona maua fua pe faʻameaalofa-faʻavae, e manaʻomia lava alagalue e femalagaaʻi ai ma tino faʻaalia. I se tulaga i luga ole laiga, e ui i lea, e leai se mea e te totogia ai le pakaina o kesi, kesi, mauaina o se tausi tama, poʻo le faʻaaluina o le taimi o galuega pe a mafai ona e auai mai soʻo se mea i lau masini.
  • Talanoaga matala ma le faʻamaoni e uiga i mataupu faigata
    O lagona lagolagosua e ofa atu i tagata auai se nofoaga e maulu loloto ai e uiga i mea o latou mafaufau ma io latou loto. Talanoaga uunaʻi, manatu ma auala i auala e faʻafesoʻotaʻi ai faigata mataupu ma lagona o loʻo avanoa mo sili atu, sili atu faʻalauteleina sauniga.
  • Fausiaina o se Lagolagoina o Malosiaga
    I taimi faigata, o se lugalaina lagolago kulupu galue o le alalaupapa i le faʻamalologa. Pe a mafai e tagata auai ona vaʻai ma faʻalogo i isi (e oʻo lava i se laupepa!), O lagona o le "faʻaleleia atili" ona atili mauaina. Ofoina o metotia ma talanoaina pe faʻafefea ona sili atu le faʻatonutonuina lagona ma fausia le faʻamoemoe galue e toe faʻafoʻi le pule a le tagata lava ia.
  • Se Lautele Lautele I Malamalama i Lou Tulaga
    O le nofo i se silo e le maua ai se vaaiga tele i lou tulaga o loʻo i ai nei. Fesoʻotaʻiga ma isi o loʻo nonofo i le lalolagi atoa e fesoasoani e avatua ia te oe ni aitia 'eseʻese manatu, tala, ma poto masani e mafai ona faʻaopopoina se loloto malamalama ma sili atu le alofa ia te oe lava.
  • Fausiaina o se Nuʻu
    Lou nuʻu e le faʻavae i luga o le latalata. Faʻatasi ai ma kulupu lagolago i luga ole laiga fesoasoani e vitio vitio, e pei o lau vaega e na o le tuaoi pe a moni, latou uma i le lalolagi atoa. Ua faʻalauteleina lau upega tafailagi e ofa atu ia te oe se 'upega tafaʻilagi o tagata e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia i soʻo se taimi pe i se taimi moni pe e ala i le lafoina o se feʻau.

I tafatafa o penefiti aoga o se lugalaina lagolago kulupu, e i ai ono lamatia fesoʻotaʻi foi. O se tagata faʻatinoina le poto masani e mafai ona fesoasoani e taofi nei faʻafitauli faigata, ae e taua le sauniuni pe a tulaʻi mai se tulaga.

  • Kulupu Sui Auai e Saʻili Mai
  • Tagata na auai na pipii i se faitioga faitio
  • Faatusatusaga le maloloina
  • Fautuaga Faafomaʻi le fautuaina

Vaʻai tuusaʻo a ni fafine matutua se toʻatolu na nonofo faʻatasi ma le fafine ogatotonu o loʻo uuina se masini ma toʻatolu na faʻaipoipo, ataata ma fefaʻasoaʻi ma it-minO malosiaga ma faʻatapulaʻaina o vaega lagolago i luga ole laiga e faʻatatau tuʻusaʻo i le fuafuaina ma le fausiaina o le faʻavae e fausia ai le vaega lagolago. Nei o 3 fausaga iloiloga e faʻaaoga a o fatuina lau kulupu:

  1. avanoa
    Faʻafefea ona feiloaʻi lau kulupu? Faʻaogaina o masini suʻesuʻe i luga o le vitio, o le faʻaaogaina o fonotaga i luga ole laiga e faigofie ma se fesoʻotaʻiga e maua ai se fesoʻotaʻiga tuusaʻo e ala i se komupiuta poʻo se masini. E leai se aoga o downloads.
  2. lāpoʻa
    Mo le sili faʻamalologa e tupu, fesoʻotaʻiga i le taimi moni ma o le tuʻuina atu i faʻafesoʻotaʻi ma isi tagata e sili ona aoga i soʻotaga vaega - ola, fesoʻotaʻi fonotaga faʻatulagaina i se taimi faapitoa.
  3. Fesoasoani
    O se talimalo galue o se moderator o ia lea e mafai ona faʻaaogaina o latou tagata fesoʻotaʻi tomai e faʻatonutonu le tafe, saunia lagolago ma fesoasoani tagata auai o loʻo faʻataʻitaʻia. Pe toleni faʻapitoa pe leai, e faʻatonutonu e le tagata faʻataʻitaʻi le alu alu o le sauniga i lagona faʻapea foi ma le logistically.

O tapulaʻa o se lugalaina lagolago kulupu aofia ai:

  • Eseʻese Laʻasaga O Faʻamalologa Ma Atinaʻe
    Ole taumafataga ile tagata eseʻese ile laʻasaga eseʻese o la latou malaga faʻamalolo e mafai ona faigata ona ita ma fetuʻunaʻi. Faʻamautuina pe o le kulupu o se paʻu-i totonu poʻo le faʻavae-faʻavae kulupu o le a fesoasoani e fausia le lotogatasi e uiga i mea.
  • Faʻafoega o faʻafitauli
    E sili le i ai o kulupu ma tagata auai o loʻo i ai ni malamalamaaga i o latou tulaga. Faʻatoa faʻailoaina pe o loʻo mamafa foʻi faʻanoanoa tagata auai atonu o loʻo fou lava i la latou malaga. O se pepa talosaga poo se fonotaga muamua e suʻesuʻe ai e mafai ona aoga mo le aloese mai se malepe lagona i le upega tafailagi.
  • Solia le saogalemu
    Le faalauaiteleina ma le tumau igoa le mafai ona avea ma mea taua mo tagata auai. Filifili tekonolosi e mautinoa ai se malupuipuia ma faʻailogaina fesoʻotaʻiga, ma sau ma auala avanoa e faʻaititia ai le avanoa o tagata faʻalavelave ma faʻalavelave. E le gata i lea, faʻatinoga malosi osofa'i mata'ituina ma pulega e mafai ona fa'alautele atili le saogalemu o le vaega lagolago i luga ole laiga.
  • Le Au Sui Usufono le Faamaoni
    Faʻateʻa ese tagata auai o loʻo i ai ni mafuaʻaga le lelei, e le fesoasoani i se mea lelei poʻo se vaʻaiga, pe e le iloa pe faʻafefea ona fausia se sefe saogalemu e taua pe a faʻatumauina le faʻamaoni o le kulupu.
  • Tekinolosi ua leva
    O le i ai o fa'afouga aupito lata mai i lau komepiuta ma masini, fa'aogaina taligalu, ma le fa'aogaina o luga ole initaneti e saosaoa uma i le saoasaoa ma le lelei o lou poto masani fa'alapotopotoga. Filifili vaega lagolago polokalame vitiō konafesi e fa'aogaina e fa'aoga, taugofie, ma maua ai se feso'ota'iga fa'atuatuaina i taimi ta'itasi.

Ma le FreeConference.com, oe mafai ona ofa atu i lau lagolago kulupu le sili ona aoga lugalaina faasalalauina o lagona faʻamaonia, loloto loloto faʻamatalaga soifua maloloina, ma se kulupu lagolago polokalama e tutusa lava le aoga e pei o le i totonu o le tagata. Faʻatulaga lau kulupu i luga ole laiga mo saoloto maua konafesi vitio leai se totogi, valaauga o le konafesi e leai se totogi, fefaʻasoaaʻi fua fua, se lugalaina lugalaina potu faatalitali ma sili atu.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro