Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

8 Motugaafa ma togafiti mo le laʻititi le leaga ma sili atu Tomai Faʻamatalaga Vitio

Saʻo i le vaʻaiga o le matala o le komipiuta feaveaʻi ma naʻo le muaulu o fafine e vaʻaia i le isi itu ao ia faigaluega mai le fale i luga o le nofoa umiLagona le saʻo i luma o le mea puʻeata a o faʻaaoga vitio vitio tekinolosi o se faigofie lipeaina. Folafola! Faʻatasi ai ma sina faʻaaliga, faʻataʻitaʻi, ma se loloto malamalama, soʻo se tasi e mafai ona foliga lelei, lagona lelei, ma faia se lagona tumau.

E le afaina pe afai o lau taimi muamua lea poʻo lou 1,200th taimi, o ata vitio faʻapitoa e faʻamaonia e faʻamalosia ai fesoʻotaʻiga ma faiā. E le gata e faigofie ma sili atu ona aoga peʻa mafai ona e vaʻaia foliga o seisi tagata, ae faʻamalosia foi.

Ma, aisea e ki ai lau vitio i se isi taimi e te i ai i se fonotaga? Vitio faʻaopopo le loloto ma le itu i se isi leo leo leo. Faʻaoga le ata vitio mo le:

  • O se tasi-i-le tasi fonotaga i le va o se paʻaga ma le latou pule
    Moni maua le faʻavasega, lua-auala fesoʻotaʻiga ma se tagata faigaluega mo sili maualuga taunuʻuga ma le faʻatapulaʻaina foliga taimi. Atoatoa mo tasi-luga-tasi, faʻalauiloaina, faamasaniga, amio pulea, faia o mafaufauga, ma sili atu. O le isi mea sili ona lelei o le i ai i le tagata, ma lagona pei o latou i ai iina ma oe.
  • Tuʻuina atu o ni manatu lelei, lelei, poʻo taimi e faʻaalia ai manatu
    Afai o se tasi o loʻo faia se galuega lelei, fai ma laufofoga ataata i se vitio talanoaga. Faʻailoa ia latou le tele o a latou galuega lelei i le taʻuina io latou foliga, poʻo le tuʻuina mai o auiliiliga o manatu faaalia o le a fesoasoani ia latou i le taimi umi.
  • O se talanoaga e tusa ma le 10 minute pe itiiti ifo e fofo ai
    Alu i totonu o se vitio valaau e foʻia se faʻafitauli e ono manaʻomia ni nai tagata - ma manatu. Nai lo le faʻataʻitaʻiina i na o leo, na o lau ki mea puʻe ata ma vaʻai pe faʻafefea ona tali atu tagata uma mo se vaʻaiga loloto o le sitaili, mataupu, ma auala o loʻo fesoʻotaʻi ai tagata.
  • Tipiina i lalo imeli umi e uiga i fonotaga mataupu e umi naua
    E i ai taimi imeli imeli na ona le tali vave i le vave pe latou te uumi ma fai faʻalavelave. Faʻatasi ai ma se fonotaga i luga ole laiga, o le faʻasologa e mafai ona vave ma puʻupuʻu, alu ifo i lalo i le apamemea tacks vave.
  • Faʻalauiloaina, luga o le laupapa, ma le faʻafaigaluegaina o taleni fou
    O le faʻaaogaina o feutanaiga i luga o le vitio e faʻafaigofie ai ona feiloaʻi ma se tagata fou pe a oʻo mai i le vaʻaia o latou foliga vaaia, o a latou tali atu, le faʻafiafiaina o latou i luga o le laupapa, faʻafefea ona latou feaveaʻi latou ia latou mea, ma isi mea.

Vaʻai autafa o le tamaloa na setiina le mea faigaluega a le au puʻeina i le taimi o le viliina o ata o loʻo amataina talanoaga ma uoO auala na faʻaaoga ai e tagata le faʻaaogaina o ata vitio ua maeʻa suia ma taʻua. O le mea sa taugata, tele, ma faigata ona malamalama ai, ua avea nei ma sili ona taugofie, faigofie ona faʻaoga, ma faigofie ona maua i le kiliki o le faʻamau. Ua naʻo oe lava e susulu atu i luga o le pupuni!

Nei o ni nai fesoasoani ma togafiti e mafai ai ona e setiina mo se A + vitio talanoaga:

  1. Faʻaaoga Mea faigaluega e aoga
    E i ai i lau masini fa'afouga fa'akomepiuta lata mai? Ia mautinoa lau meafaigaluega fa'aliliuga ua faafou ma galue. E le gata i lea, fai se siaki mo soʻo se isi mea e te manaʻomia e pei o uaea, plug-ins, se isumu, se HDMI-adapter - soʻo se mea e faʻalelei atili ai lau fonotaga!
  2. Iloa le Mea o i ai le Meapueata
    Pe oe faʻaogaina se komepiuta, komepiuta feaveaʻi, poʻo se masini e uuina lima, o le iloaina o fea le mea puʻeata e mafai ai ona e vaʻai i ai o le a fesoasoani ia te oe e fesoʻotaʻi ma tagata i le isi itu o le lau.
  3. Ia Mautinoa Tagata Uma Lagona aofia ai
    Tuʻu le avanoa i tagata e tautala ai, ma taumafai e aua le talanoa i seisi. A faʻapipiʻi e se isi ae faʻamalulu i lalo, pasi le faʻataʻitaʻi i le fesili pe i ai se mea e faʻasoa.
  4. Seti-Up Au Tulafono
    Faʻamautu nisi fonotaga vitio amioletonu i totonu o lau 'au ma le ofisa. Talanoaina mea e pei o:
    Tele taimi - E faʻafia ona fai fonotaga a luga ole laiga?
    Anotusi - O a ituaiga o mataupu o le a talanoaina mo le talanoaga?
    Moderators - O ai o le a talimalo ma e tatau ona suia?
    Tagata auai - O ai e manaʻomia le i ai ma o le a suia?
    Aoteleina - E te faʻamaumau pe faʻaaoga Aotelega Atamai?
  5. Vaʻai i le afa o le tauaogaina
    O le galue mai le fale e faʻapea e le tatau ona e maeʻa uma e pei ona masani ai ile ofisa. Peitai, peitaʻi, fautuaina oe e foliga aulelei mai le puimanava i luga.
  6. Fausia Se Alu-I Le Avanoa
    Afai e te galue mai le fale, atofaina se vaega faapitoa o le a avea ma se toʻamalie ma le filemu nofoaga mo oe e auai i luga o le initoneti fonotaga. Afai o loʻo e alu, mafaufau e suʻesuʻe se avanoa lelei e le tumu i mea faʻasoesa, pisa tele, ma e le tele ni auala.
  7. Ia I Ai Se Lima Faʻamavae Aisa
    E lelei i taimi uma le saunia o se mea i le tulaga e te manaʻomia e faʻafeiloaʻi tagata i le tasi ma le isi pe manaʻomia e faʻamalamalamaina le lagona. Saunia mo lenei e ala i le faitauina o ni nai ulutala faʻavaomalo e vaʻai pe o le a le mea o tupu i le lalolagi pe aʻoaʻo se gaioiga tagata uma mafai ona taʻalo e faʻamafanafanaina i luma o le fonotaga. Fai ni fesili pei:

    1. O fea e te auai ai ma matou?
    2. O le a lau mea na fai i le faaiuga o lenei vaiaso?
    3. Taʻu mai ia matou mea moni e lua ma le pepelo
    4. Faʻaali ma faʻamatala e uiga i se aitema i lou lata ane siosiomaga
  8. Faʻataʻitaʻi!
    Lelei atili i le taimi o le faʻailoaina, ma masani i le poloketi pe a faʻaalu se taimi i luma o se faʻata. O nei agavaʻa faʻaliliu faʻalelei i fonotaga i luga ole laiga ma o le a faʻafiafiaina ai oe i luma o le lau.

Faʻaliga o ata vitio faʻasalalau potu i luga o komepiuta feaveaʻi i tua atu o le sipika, tapeleti ma musika, uati ma telefoni poto salalau luga o le kesiTuʻu le FreeConference.com e avea ma MAUA, faigofie-e-faʻaaoga, ma faigofie vitio fonotaga fono e te manaʻomia e fesoʻotaʻi ai ma paʻaga ma pele. Faʻatasi ai ma le leai o ni download ma faʻakomepiuta-faʻavae tekonolosi, oe mafai ona fesoʻotaʻi i soʻo se tasi mai soʻo se mea i soo se taimi.

Fiafia i le maua fua foliga pei konafesi vitio leai se totogi, telefoni fua mo konafesi, ma fefaʻasoaaʻi fua fua e sau ma Faletusi ma le Fofoga Fetalai Vaʻai, Dial-In Numera, Laupapa Faʻaletonu luga ole laiga ma sili atu.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro