Støtte
Bli med på møtetMelde deg påLogg inn Bli med på et møteMeld deg påLogg inn 

Takket være våre kunder, rangerte vi som nr. 8 på listen over de 20 mest populære webkonferanseprogrammene

her på FreeConference.comVi prøver alltid å gå utover våre kunder. Mesteparten av tiden, å se flotte anmeldelser og kjempebra sosiale interaksjoner er alt vi trenger som takk, men av og til blir vi ydmyke over å bli nevnt eksternt for vår innsats.

Capterra nettsted logo

Capterra -logoen

Hva er Capterra?

Capterra er et gratis nettsted for produktanmeldelse og sammenligning som hjelper brukere å finne den perfekte programvaren for deres behov. Den 25. oktober satte de sammen en liste over Topp 20 mest populære webkonferanseprogramvare. Av over 100+ webkonferansebedrifter som er oppført på nettstedet, FreeConference.com ble rangert som nummer 8 på listen. Hurra!

Topp 20 mest populære webkonferanseprogramvare

fotball lagkamerater holder sammen et trofé

Teamarbeid får drømmen til å fungere!

De Infographic som Capterra opprettet deler opp hver virksomhet etter kunder, brukere, antall anmeldelser, likes, Instagram-følgere og Twitter-følgere, og beregner all denne informasjonen for å finne den mest populære programvare for nettkonferanser. FreeConference.com ble valgt ut av over 100 andre webkonferansebedrifter, hvorav noen var mye større til sammenligning.

FreeConference.com er takknemlig for å bli nevnt på Capterras rangering, og selv om vi var kantet i noen kategorier, er vi glade for å si at dette er et bevis på at vi alltid forbedrer oss.

Vil du legge igjen en egen anmeldelse?

I våre sinn er alle anmeldere skapt like! Vi leser hver anmeldelse som er skrevet om oss, og tar alle ordene dine til oss – gode eller dårlige. Hvem vet, anmeldelsen din kan til og med bli sitert i en fremtidig artikkel eller et dokument!

Klikk her for å gi oss en anmeldelse om Capterra

Enten du velger å legge igjen en anmeldelse eller ikke, takk for at du bruker FreeConference.com. :)

FreeConference.com Møte Sjekkliste Banner

Har du ikke en konto? Registrer deg nå!

[Ninja_form id = 7]

Arranger en gratis konferansesamtale eller videokonferanse, starter nå!

Opprett FreeConference.com -kontoen din og få tilgang til alt du trenger for at virksomheten eller organisasjonen din skal komme i gang, for eksempel video og Skjermdeling, Ring planlegging, Automatiserte e -postinvitasjoner, påminnelser, Og mer.

REGISTRER DEG NÅ
krysse