Støtte
Bli med på møtetMelde deg påLogg inn Bli med på et møteMeld deg påLogg inn 

Hvordan musikere kan lære leksjoner over gratis videochatprogramvare

Som ethvert håndverk eller disiplin, er øving en avgjørende del av å spille musikk. Det forbedrer ikke bare spilleteknikken din, men det å kjenne forskjellige skalaer, akkorder og teknikker gjør deg til en mer kreativ og gjennomtenkt musiker.

Det finnes utallige bøker for læring av instrumenter og musikalske sjangre, men hvor nyttige er de for alle? For eksempel: hvis en erfaren spiller har kjøpt en treningsbok for å holde tritt med daglig praksis, kan de oppleve at den er for enkel. Oftere enn ikke henvender de seg til ett veldig spesielt ferdighetsnivå, og dette kan være et problem med å gå videre eller gå tilbake til grunnleggende.

For musikere på alle ferdighetsnivåer kan det å være vertskap for leksjoner over videosamtaler være en berikende og givende læringsopplevelse. Mange profesjonelle musikere - spesielt sesjonsmusikere og "innleide våpen" - tilbyr rimelige leksjoner over Internett. For både instruktører og studenter er FreeConference.com og dens gratis videochat-programvare det perfekte verktøyet for å arrangere leksjoner på alle avstander.

 

Sanntidsundervisning med gratis videochatprogramvare

Undervisning i musikk med videochattprogramvare

Å spille et instrument er like deler ferdighet, engasjement og lidenskap.

Enhver gitt profesjonell musiker har sannsynligvis mange års erfaring under beltet. Med så mye tid brukt på scener, i studioer og privattimer, har de beste spillerne spilt i alle slags innstillinger og sjangere. Heldigvis for andre musikere tilbyr mange av disse spillerne leksjoner over Internett.

Den største fordelen med leksjoner som bruker en videochat-programvare er sanntidsaspektet – instruktører kan tilby verdifulle spilleråd til elevene sine ansikt til ansikt i et nettpratrom, og de kan også observere teknikken deres. Teknikk er en av de viktigste delene av læring, ettersom riktig teknikk kan forhindre eventuelle muskelskader (spesielt i fioliner og saksofoner), så det er viktig for elevene å spille riktig. Tross alt, hvis du fortsetter å gjenta feilene dine, hvordan kan du muligens gå videre?

Sanntidsundervisning kan også gi instruktøren en bedre følelse av elevens generelle ferdighetsnivå, og planlegge leksjoner rundt det. For enda bedre å overvåke fremdriften, kan instruktører planlegge regelmessige møter for å sikre at elevens spilling blir bedre.

Del diagrammer og poeng over skjermdeling

Med FreeConference.com's skjermdeling funksjon, kan instruktører enkelt dele akkordformer, noter og tekniske diagrammer. Dette er spesielt bra for musikere som lærer jazz og klassisk musikk - disse sjangrene kan inneholde svært vanskelige akkorder og melodier, og det hjelper å visualisere dem når de øver. Med muligheten til å se hverandres skjermer, kan du også spare verdifull leksjonstid ved å unngå nedlasting og åpne apper, samtidig som du holder det krystallklare videosamtalen i gang.

Musikk har makt til å berike åndene våre, bringe fellesskap sammen og gi verdi til livene våre. Det er aldri for tidlig eller for sent å starte, og det er alltid viktig å trene effektivt og konsekvent, uansett hvilket ferdighetsnivå du har. På FreeConference.com har det aldri vært enklere å plukke opp et instrument for å lære!

Musikklærere: bruk videosamtaler for å dele kunnskapen din med verden (og tjene litt ekstra penger mens du er i gang).

Har du ikke en konto? Registrer deg nå!

Arranger en gratis konferansesamtale eller videokonferanse, starter nå!

Opprett FreeConference.com -kontoen din og få tilgang til alt du trenger for at virksomheten eller organisasjonen din skal komme i gang, for eksempel video og Skjermdeling, Ring planlegging, Automatiserte e -postinvitasjoner, påminnelser, Og mer.

REGISTRER DEG NÅ
krysse