Støtte
Bli med på møtetMelde deg påLogg inn Bli med på et møteMeld deg påLogg inn 

Kundens søkelys: Pastor Brown fra TOG Ministries

Pastor Brown fra Guds tabernakelHvordan pastor Ronald H. Brown bruker FreeConference.com for å utstyre endrede mennesker til å redde verden

Pastor Ronald H. Brown fra sin tjeneste i Orlando, Florida, bruker FreeConference.com til å gjennomføre daglige bønnelinjer hver ukedag kl. 7 for å lede forbønn på vegne av alle som trenger åndelig hjelp, og for å diskutere læren til Bibelen med menigheten hans.

Om pastor Brown

Før start Guds tabernakel i 2001 hadde Ronald H. Brown mistet jobben, og hadde opplevd den livsendrende opplevelsen av sønnens bortgang. Han kom tilfeldigvis i besittelse av en tom bygning gjennom seminarskolen som han gikk på, og følte seg tvunget til å påta seg Kristi verk ved å opprette TOG -departementer.

"Det var Gud som kalte meg," forklarer pastor Brown, "Det er både en byrde og en lidenskap, og det driver deg selv når du tror det er umulig."

Hvordan TOG Ministries bruker FreeConference.com for å få kontakt med publikummet sitt

Pastor Brown og hans menighet begynner hver ukedag morgen med en forbønn som bruker FreeConference.comsin gratis konferansesamtaletjeneste, med 500+ konferanser til dags dato, og over 100,000 XNUMX minutter logget. De ber på vegne av de som trenger støtte - enten det er åndelig, fysisk eller følelsesmessig. De fleste av dem har allerede nådd ut på forhånd for å be om bønner, men departementet ber også for kongressen, førstehjelpere og deres land som helhet.

Koble mennesker over hele USA med en enkel, intuitiv konferanseløsning

TOG Ministries får innringere fra så langt unna som South Carolina, Colorado, Illinois og til og med utenfor landet, som alle er sømløst koblet sammen med FreeConference.com. Disse innringerne er alle avhengige av FreeConference.com for å koble dem til departementet fra deres unike lokasjoner.

“FreeConference.com er så gunstig for oss. Det er så mange mennesker som vi aldri ville sett, snakket med og hjulpet uten FreeConference.com, sier pastor Brown.

Når det gjelder planlegging av turer og koordinering med medlemmer av utenlandske kirker, bruker pastor Brown og medlemmene i TOG Ministries FreeConference.com å holde kontakten med hverandre og spare på langdistanseavgifter. De bruker gratis konferansesamtaler som et støttesystem for å holde medlemmene på sporet.

FreeConference.com er stolte over å kunne betjene TOG Ministries med gratis telefonkonferanser av høy kvalitet

Konferanser på forespørsel døgnet rundt hjelper pastor Brown og de andre medlemmene i TOG Ministries med å spre Guds ord til alle som trenger støtte, og å fungere som endringsagenter i samfunnet.

Pastor Brown oppsummerer det perfekt: “Vi gjør Kristi verk. Hvilket formål har Kirken hvis ikke å støtte våre medmennesker og samfunnet som helhet?

Mer informasjon om The Tabernacle of God Ministries finnes på deres nettsted, eller The Tabernacle of God Ministries 'Facebook -side.

Starter du en egen bønnelinje? Klikk her for å lese bloggen vår om hvordan du kommer i gang GRATIS

Arranger en gratis konferansesamtale eller videokonferanse, starter nå!

Opprett FreeConference.com -kontoen din og få tilgang til alt du trenger for at virksomheten eller organisasjonen din skal komme i gang, for eksempel video og Skjermdeling, Ring planlegging, Automatiserte e -postinvitasjoner, påminnelser, Og mer.

REGISTRER DEG NÅ
krysse