Поддршка
Придружи се на состанокотРегистрирај сенајави се Придружи се на состанокПријавете сеЛогирај се 

Топ 3 бесплатни апликации за повици за iPhone и Android

Дали правите многу телефонски повици на вашиот iPhone или Android? Ако е така, веројатно вреди вашето време да поставите бесплатна телефонска услуга преку Интернет. Апликациите за повици можат да ја користат интернет-врската на вашиот телефон за да остваруваат и примаат бесплатни телефонски повици преку Интернет, намалувајќи ја сметката за телефони на долги растојанија.

Сепак, изборот на најдобрите апликации за повици за уреди со Android и iOS може да биде незгодно кога има буквално стотици апликации достапни и на Play Store и на App Store. Како такви, ги намаливме првите 3 бесплатни апликации за повици за вас!

Бесплатна мобилна апликација на FreeConference за конференциски повици

Друга популарна бесплатна апликација за повици е FreeConference.com. FreeConference е достапен на iOS и Android, и како и Skype, ќе можете да се придружите на гласовни и видео повици со до десет луѓе (ограничено на три веб -камери на бесплатниот план). Сепак, за разлика од Skype и Facebook, сметка за FreeConference не се бара од вашите учесници, што го прави ова многу атрактивен избор за Организаторите на повик. Исто така, имате можност однапред да закажете повици, користејќи одлични карактеристики како покани за е-пошта, периодични состаноци, покани за групни повици, СМС известувања и многу повеќе!

Без разлика дали водите групен разговор или едноставно бирате во еден, овие апликации за повици можат да бидат исклучително корисни. И најдобриот дел е тоа тие се бесплатни! Сите горенаведени апликации се достапни во Google Play Store и App Store.

Среќен повик!

 

 

Фејсбук Messenger

Веднаш стигнете до луѓето во вашиот свет со Facebook Messenger. Мобилната апликација на Фејсбук им нуди на корисниците бесплатни повици, како и видео повик преку Интернет. Започнување повик е едноставно како започнување разговор со пријател и притискање на копчето за телефон или камера, за да започнете повик или видео повик, соодветно.

Користењето Facebook Messenger е особено привлечна опција бидејќи ќе можете да примате пораки од пријатели на Facebook, испрати слика и датотеки, уживајте во бесплатниот повик; и на Андроид, исто така, имате можност да испраќате и примате СМС пораки! Messenger е достапен на Google Play Store и App Store.

Skype

Skype е една од најстарите и најпопуларните апликации за повици, со многу достапни платформи. Тие вклучуваат, но не се ограничени на, Android, iOS, Windows, Mac, Linux и паметни телевизори. Освен што може да учествувате во гласовни и видео повици, можно е да споделувате датотеки и да испраќате пораки помеѓу уредите. И за разлика од Facebook Messenger, Skype нуди можност за онлајн групни видео повици со најмногу 25 луѓе; дефинитивен плус.

Немате сметка? Пријавете се сега!

Организирајте бесплатен конференциски повик или видео конференција, почнувајќи од сега!

Создадете ја вашата сметка на FreeConference.com и добијте пристап до се што ви е потребно за вашиот бизнис или организација да започне да работи, како што се видео и Споделување на екранот, Распоред на повици, Автоматски покани за е -пошта, потсетници, И многу повеќе.

Регистрирајте се
премине