Поддршка
Придружи се на состанокотРегистрирај сенајави се Придружи се на состанокПријавете сеЛогирај се 

Ново! Ажурирање апликација за iPhone

FreeConference апликација за iPhoneСо толку многу работи што се случуваат овде на FreeConference, мислевме дека е време да и дадеме малку loveубов на нашата апликација за iPhone! Го подобривме корисничкото искуство и го олеснивме приклучувањето на повик од кога било, додадовме нови функции за помош и автоматски потсетници за повици. Бесплатната апликација за повикување на FreeConference за iPhone е подобра од било кога. 

 

Преземете го бесплатниот повик на FreeConference за iPhone од App Store сега и закажете ги повиците во движење или импресионирајте ги сите со својата точност - дури и додека патувате.

Не грижете се корисниците на Android --- не ве заборавивме! Сè уште работиме на многу возбудлива нова апликација FreeConference.com за Android, затоа не заборавајте за повеќе големи најави наскоро!

Организирајте бесплатен конференциски повик или видео конференција, почнувајќи од сега!

Создадете ја вашата сметка на FreeConference.com и добијте пристап до се што ви е потребно за вашиот бизнис или организација да започне да работи, како што се видео и Споделување на екранот, Распоред на повици, Автоматски покани за е -пошта, потсетници, И многу повеќе.

Регистрирајте се
премине