Support
Deltag i mødetLog påLogin Deltag i et mødeTilmeld digLog på 

FreeConference.com Nyhedsartikel: Telespan, 30. august 2004

Freeconference.com rapporterer 35% sekventiel vækst på få minutter, næsten dobbelt år over år og tilføjer opkaldsoptagelse ved hjælp af MP3 -filer

Chugga, chugga, chugga ... det er ligesom The Little Engine That Could.*

Freeconference.com, som mange i branchen er i tvivl om, kom igen igennem med vækst på eller bedre end resten af ​​branchen. For andet kvartal rapporterede Freeconference.com en årlig vækst på 94% og en sekventiel vækst på 7%, målt i form af konferenceopkaldsminutter. Det kan sammenlignes med resultater, jeg rapporterede i sidste uges Electronic TeleSpan (ET, 16. august 2004) fra Raindance, som rapporterede en vækst på 25% på årsbasis, men negativ vækst på 1.5% i træk, Premiere, som rapporterede vækst fra år til år på 36% og sekventiel vækst på 8.6%, Genesys, der rapporterede 6.4% vækst i forhold til sidste år, og ekede 0.3% sekventiel vækst ud (ET, 16. august 2004), og som jeg rapporterer andre steder i dagens Electronic TeleSpan, ACT , der annoncerede en årlig vækst på 17% og en sekventiel vækst på 3%.

For andet kvartal rapporterede Freeconference.com godt 64 millioner minutter eller godt 1% af det globale marked som helhed. Afgiftsfrie 800 minutter, som genererer $ .10 i minuttet, udgjorde godt 2% af Freeconference.com's minutter i kvartalet.

Opkaldsoptagelse nu tilgængelig, afspilning over telefonen

Freeconference.com annoncerede, at det har tilføjet en digital optagemulighed for kunder, så de kan optage deres gratis 800 opkald for $ 10 og derefter distribuere optagelsen som en MP3-fil til et ubegrænset antal mennesker gratis i op til 10 dage , bortset fra omkostningerne ved POTS -opkaldet. Kunder kan betale for at få den 10-dages grænse forlænget. Opkaldene til det optagede opkald er beskyttet med adgangskode.

For den sidste økonomiske historie på Freeconference.com se ET, 3. maj 2004 s. 1.

* Den vidunderlige børnebog af Watty Piper, George Hauman og Doris Hauman. Børnene læste det for mig hele tiden!

---------------------

Genoptrykt fra 30. august 2004 -udgaven af ​​Elliot Golds elektroniske TeleSpan, med tilladelse.

TeleSpan udgives som en elektronisk bulletin 40 gange om året for 377 dollar forudbetalt. TeleSpan giver licens til retten til at lave kopier efter anmodning. For abonnementer, kontakt TeleSpan på +1-626/797-5482, eller send os en e-mail (info@telespan.com), eller besøg vores websted: http://www.telespan.com

 

Være et gratis konferenceopkald eller videokonference, der starter nu!

Opret din FreeConference.com -konto og få adgang til alt, hvad du har brug for, for at din virksomhed eller organisation kan komme i gang, f.eks. Video og Skærmedeling, Opkaldsplanlægning, Automatiserede e -mailinvitationer, påmindelserOg meget mere.

TILMELD DIG NU
krydser