Support
Deltag i mødetLog påLogin Deltag i et mødeTilmeld digLog på 

CEO for Global Conference Partners taler på TeleSpans tredje årlige "Future of Conferencing" workshop

CEO for Global Conference Partners taler på TeleSpans tredje årlige "Future of Conferencing" workshop
Omtaler globale konferencepartneres vej til lederskab i "brugerstyret kommunikation"

LOS ANGELES, CA-Marts 17, 2008- Alex Cory, CEO for Global Conference Partners, vil tale om virksomhedens vision på TeleSpan "Future of Conferencing" Workshop på Palace Station Hotel i Las Vegas tirsdag den 1. april fra kl. 10:00-10:45. Titlen på hans adresse er "Putting Iowa Behind Us."

"Det har aldrig rigtig handlet om Iowa," siger Mr. Cory. "Mens traditionelle teleselskaber har været meget fokuserede på at forsøge at skabe fordele gennem FCC-lobbying, har Global Conference Partners været fokuseret på at opbygge en bæredygtig forretning omkring en blanding af gratis og betalte tjenester inden for brugerstyret kommunikation."

Mr. Cory fortsætter: "Gratis" er ikke en gimmick eller et midlertidigt smuthul, og det er heller ikke en forbigående mode i konferencebranchen. Det er kernen i at introducere brugerne til et bredere sæt af produkter, der understøtter gruppesamtaler og spontan kommunikation, som vokser væsentligt hurtigere end konferenceindustrien eller endda "Unified Communications." Global Conference Partners har igen fokuseret på sin rolle som førende inden for vækst og innovation til selvbetjeningskonferencer og anden brugerstyret kommunikation, og oplever en hidtil uset vækst i forhold til tidligere resultater. Virksomheden fortsætter med at opbygge, hvad kunderne har brug for, og kun hvad de har brug for for at skabe og administrere samtaler med deres fællesskaber af kolleger, kunder, leverandører, familier og/eller venner ved hjælp af simple, højautomatiserede kommunikationsværktøjer, der fungerer på nettet, på deres desktops, på deres smartphones og hvor som helst andre steder, hvor de ønsker at administrere kommunikation.

Presseaftaler ved showet kan oprettes på forhånd ved at kontakte Nancy King på 1-(323)-469-3380.

Om GlobalConferencePartners™

Global Conference Partners startede det gratis telekonferencekoncept med højautomatiserede konferencetjenester i virksomhedskvalitet til virksomheder og organisationer, der kræver toppræstation til små eller ingen omkostninger. I dag skalerer Global Conference Partners' alle digitale konferenceplatforme til en halv milliard minutter om måneden med 99.99 procent pålidelighed i virksomhedskvalitet. Global Conference Partners fortsætter med at lede branchen med innovative værdiforøgende lyd- og webkonferencemuligheder, der lader brugere tilpasse de konferencefunktioner, de har brug for, lige når de har brug for dem. Flagskibstjenester omfatter www.freeconference.com , www.instantconference.com. For mere information, besøg www.globalconferencepartners.com.

Være et gratis konferenceopkald eller videokonference, der starter nu!

Opret din FreeConference.com -konto og få adgang til alt, hvad du har brug for, for at din virksomhed eller organisation kan komme i gang, f.eks. Video og Skærmedeling, Opkaldsplanlægning, Automatiserede e -mailinvitationer, påmindelserOg meget mere.

TILMELD DIG NU
krydser