Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Mafuaaga Atonu e Le Lelei Fonotaga - Ma Faʻafefea Ona Faʻalelei i Latou

O i matou o se faitau aofa'i na faia le tele o su'esu'ega talu ai nei, i taumafaiga e su'e pe aisea e aoga ai fonotaga - pe leai.

E masani lava, matou te fa'ailogaina i latou o se tu masani le lelei; e masani ona va'aia o se fa'ama'imau o le taimi (se'i vagana ua o mai saunia tagata) ma e saogalemu le fa'apea ua tatou o mai uma i se fonotaga e tasi e le'i saunia. O le a la le mea e maua ai? Aiseā ua faigatā ai ona tausia sauniga? Aisea e faigata ai ona pulea? Aisea tatou te maua ai pea?

O le a le Faafitauli?

Mo le tele o vaega, o le mataupu o fonotaga le aoga e faʻataʻamilo i manatu o faʻamau, saunia, fesoʻotaʻiga, faʻaiuga, ma atinae sima.

E faigata ona faaosofia tagata e le popole i mea o loʻo talanoaina.

E sili atu ona faigata le agai i luma pe a le maua e tagata faʻamatalaga talafeagai.

Ua avea ma lu'itau le fa'afeiloa'i o talanoaga lelei pe a le tutusa tagata i le itulau e tasi.

E toetoe lava a le mafai ona agai i luma pe a lofia i mea faatauvaa i aso taitasi, ma o lea mautinoa e le faigofie ona ausia sini pe a le mafai ona maeʻa galuega ile taimi.

E faapefea la ona tatou agai i luma?

Fa'auiga Tagata

O le to'atele o tagata e manana'o e talanoa i mea e aafia sa'o ai i latou. O mea lelei e fa'ailoa i le taimi o fonotaga o le talanoaina lea o mataupu e aofia ai matagaluega eseese, aua o alagaoa ua fa'asoa mo le fa'amoemoe e tasi o talanoaga fa'avae.

Fa'aalu le taimi e iloilo ai pe a'afia le 'au o le a e lauga i le fono i lenei mataupu. O le a latou talisapaia lou naunau e faaaofia i latou.

Afio Mai Saunia

E taua le tu'uina atu o lau 'au i luga pe a o'o mai i fa'ai'uga taua po'o fonotaga e aofia ai sauniuniga, aua e te mana'o e fa'ateleina le taimi ma vaega uma e aofia ai. O le taumafai e fa'ailoa atu i tagata a'o isi, ua saunia, nofonofo ma fa'atali, o se auala lelei lea e tu'u ai lau 'au i le le fiafia ma le le fetaui.

Faaalu se taimi e mafaufau ai i mea nei: Afai na e mauaina se valaaulia e auai i lenei sauniga, pe e te mauaina ea ni faamatalaga talafeagai e auai ai i se faiga malosi, malamalama, ma aoga?

 

Malamalama i le Manatu

E le mafai ona fesoasoani tagata pe a latou le iloa le mea o loʻo e suʻeina. Va'ai mo le vaega mea o lo'o e fa'amoemoeina mai a latou tali. O le faiga fa'avae fesili e fesoasoani ia te oe e maua mai ai ni tali fesoasoani mai lau 'au, ae se'i vagana ua latou iloa mea o lo'o fa'aogaina ai a latou tali.

Ia faailoa atu pe o e faia le fono ina ia mafai ona e aoina mai manatu mo se faaiuga tele. Afai e te manaʻomia se laupapa faʻalogo i se manatu fou, taʻu mai i le lisi o mataupu. Afai o lo'o e su'eina se maliega i le fa'ai'uga o le fonotaga, tusi i lalo ma fa'amalamalama manino o le fa'ai'uga a le talanoaga o le filifili lea i se mea.

Faʻaalu le taimi e lisi ai ou faʻamoemoega i le amataga o le fonotaga, ina ia iloa e tagata uma le mafuaaga na e aoina ai.

Pulega o le taimi

O le tausia o se vaega tele o tagata i luga o le autu o se luʻitau aʻo tausia i latou i taimi faʻatulagaina e toetoe a le mafai. Mo lenei mafuaaga, e taua tele le pulea lelei o lou taimi i fonotaga taitasi. E mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o le a fa'atonuga lelei.

Fa'amatala vaega ta'itasi/fesili/vaega autu i totonu ole taimi fa'atulagaina. O le taimi lenei e tatau ona tuʻuina atu se faʻatatautele le taimi mo talanoaga, toe iloilo, ma faaiuga. E taua tele le fa'amatala a'o le'i faia le fonotaga: o le tele o taimi, e i'u ai ina e toe fa'alogo i nisi o mataupu e mana'omia le tele o le taimi i luga o le laupapa, pe mafai fo'i ona fa'aitiitia tele.

Fa'aalu le taimi e mafaufau ai pe fa'afefea ona fa'aalu lelei lou taimi i lenei fonotaga. O le a le umi e te manaʻo e faʻaalu i mea taitasi o talanoaga? Po o le a tele se taimi e alu ai i lenei talanoaga?

Ausia Sini

A aunoa ma le faʻauiga, sauniuniga, fesoʻotaʻiga, ma le puleaina o taimi, o le avanoa e manuia ai lau pisinisi e laititi. O a outou sauniga o le a feoai solo; o le a e fa'anoanoa ai au tagata faigaluega; o le a pa'u au galuega faatino, ma nofo ai, i le pakaga taavale.

E taua le faatutuina o sini, ma ia taumafai pea e ausia. O le mafuaaga atoa e fai ai fonotaga a tagata ina ia faʻamalosia a latou taumafaiga i se autu tuʻuina atu ma le faʻamoemoe e ausia se mea. Aua ne'i avea se tala fa'asolopito o fonotaga le lelei ma mafua'aga e te le o'o ai i le mea e te mana'o iai.

Faaalu se taimi e faatutu ai sini, ma toe asia soo.

 

E Faapefea Ona Tatou Fa'aleleia Fonotaga?

O iinei i le Freeconference, pe a le mafai e se tasi ona faia se fonotaga, o se faʻalavelave faʻafuaseʻi. Matou te i ai i le maketi o fonotaga aoga, ma matou te mananaʻo ia faʻateleina lou taimi faʻaalu e galulue faʻatasi ai, pe mamao e ala i koneferenisi virtual, po o le tagata lava ia i se laulau a le potu fono.

Pe na lelei lau fonotaga mulimuli pe leai, o le mea e fai pe a maeʻa e iloa ai le aoga o le isi fonotaga. O la matou fautuaga ia:

Fai se lisi mautu o le fonotaga.

Faaauai tagata.

Saunia lau aufaigaluega.

Fa'ailoa atu mea e te fiafia i ai.

Seti sini, ma ia tutusa.

Fa'aaloalo io latou taimi.

 

Ma aua ne'i galo, o sina fa'afetai e matua tele lava. Faafetai atu ia i latou mo la latou faamau; faafetai atu mo lo latou taimi; faafetai atu mo o latou manatu.

Semanu tatou te le i ai i se mea pe ana leai se galulue faatasi. Aua ne'i fa'aumatia au minute o fonotaga. Toe foʻi i le Faia o Fonotaga e Taua.

 

FreeConference.com o le uluaʻi konafesi taʻimua valaʻauina kamupani, tuʻuina atu ia te oe le saolotoga e filifili ai pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi i lau fonotaga i soo se mea, soʻo se taimi e aunoa ma se noataga.

Fausia se tala fua i le aso ma poto masani maua fua teleconferencing, download-leai se ata vitio, vaeluaina vaʻaiga, 'upega tafaʻilagi fonotaga ma sili atu.

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro