Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea ona mautinoa e te le misia se pao aoe galue mai le fale

Faʻasalalau leo ​​puʻeina, tusitusi, ma isi mea taua manaʻomia mo polofesa galulue mai le fale

Pe o oe o se freelancer, mamao faigaluega, pe na o le faʻasaoina o au uo faigaluega i le ofisa mai soʻo se faʻamaʻi na e afaina ai, galue mai le fale e i ai uma lelei ma drawbacks. I le aso blog, o le a tatou vaʻavaʻaia nisi o mafuaʻaga ua atili ai ona toʻatele tagata ua filifili e galulue mai le fale faʻapea foi ma nisi o mea faigaluega, e pei o le konafesi valaʻau pueina, latou te ono faʻaaogaina ina ia mafai ona tumau fesoʻotaʻi ma isi .

Aisea E Galue ai Mai le Fale?

A o lau taeao alu e aofia ai o le alu ese mai le moega ma moseying luga i lau kofe-laulau-liliu-ofisa-kesi, e faigofie ona vaʻai pe aisea e toʻatele tagata i aso nei filifili e galulue mai o latou fale. Faʻafetai i le tulaʻi mai fou faʻamatalaga tekonolosi, tele galuega na muamua manaʻomia se faʻatinoina o le tino poʻo le feiloaʻi faʻafesagai fonotaga nei mafai ona faia remotely. Mo a faʻateleina numera o polofesa, e leai lava se mafuaʻaga tatau e galulue ai i se ofisa pe a mafai ona latou galulue e pei lava o fua mai le fale-pe mai se isi mea mo lena mataupu.

Tumau Fesoʻotaʻi A o e Galue Mai Lou Fale

E moni, o le mafanafana o le mafai ona siaki imeli a o nofonofo i luga o lou nofoa i totonu o lou afu e faigata ona sasa. Peitaʻi, o le galue mai le fale e le aunoa ma sana oe lava seti tulaga ese o luitau. O le vavaeʻese mai i tagata faigaluega ma paaga o lona uiga e le maalofia o le a e misia nisi o talanoaga e ono tupu i le va o tagata faigaluega poʻo ma tagata faʻatau. Talu ai ona e le mafai ona e i ai i taimi o fonotaga taʻitasi, peitaʻi, e le o lona uiga e le mafai ona e nofo i le matasele pe a oʻo mai i galuega-fesoʻotaʻi talanoaga. Lua o sili ona aoga mea faigaluega faʻaaogaina e polofesa galulue mamao o valaauga o le konafesi ma pueina o leo o le konafesi

Mea faigaluega mo le Galue mai le Fale: Tusitala Faʻasalalau Valaʻau ma Tusitusiga

O le puʻeina o fonotaga ole konafesi ose auala faigofie lea e mautinoa ai e te le misia se upu e tasi na fai ile taimi taua o fonotaga fonotaga. Leo ma valaauga o le konafesi i le vitio e le gata o loʻo faʻatagaina le auai mamao i talanoaga taua, ae faʻapena foʻi mo nei fonotaga ona puʻeina ma kopiina mo se taimi mulimuli ane. Faʻafetai i le puʻeina agavaʻa avanoa i luga o tafaoga masani fonotaga faʻavae pei o tatou, leai se tasi e tatau ona misia le taua auiliiliga fonotaga. Mo pisi polofesa oe leai se taimi e tusi ai faʻamaumauga i luga o le 2-itula puʻeina, tipiina pito leo AI leo aloaʻia polokalama mafai nei ona saunia se veratim tusia faamaumauga o mea uma na taua i le taimi o lau valaʻau.

Amata Faamaumauina au Konafesi Valaauga ma Initaneti Fonotaga Aso Nei!

Fausiaina o se faʻamaumauga o taua fonotaga auiliiliga e faigofie e pei o le kiliki o se isumu poʻo le ulufale atu o se telefoni ki ki faila. I se faʻaopopoga i le faʻatapulaʻaina leo puʻeina puʻeina sau tulaga masani i uma tau FuafuaFuafuaina fuafuaga, vitio puʻeina ma otometi AI tusiga o loʻo avanoa nei mo se ofo tele gafatia masina totogi.

 

FreeConference.com o le uluaʻi konafesi taʻimua valaʻauina kamupani, tuʻuina atu ia te oe le saolotoga e filifili ai pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi i lau fonotaga i soo se mea, soʻo se taimi e aunoa ma se noataga.

Fausia se tala fua i le aso ma poto masani maua fua teleconferencing, download-leai se ata vitio, lau fetufaʻaiga, 'upega tafaʻilagi fonotaga ma sili atu.

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro