Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Lau Atoa Lau Fefaasoaaʻi Ituaiga Taiala

I luga o tauʻau o le vaʻai a le tamaloa o loʻo faigaluega i lana kesi, tilotilo atu i le laupepa aʻo i ai i se tulaga magafagafa, mafaufau lolotoAfai e te leʻi faʻaaogaina fua fua fua e ola ai lou aafiaga maua fua i ata vitio, o le taimi lenei e ave ai i le isi tulaga. O le fefaʻasoaaʻi o polokalama o se tasi lea o mea taua e faʻaaogaina i ata vitio e mafai ona suia atoa ai soʻoga e lua auala e fesoʻotaʻi ai. E liua moni mea o loʻo e fai mai ai i se faʻaaliga e ala i le faia o soʻo se sauniga virtual exponentially sili faʻatosina mai.

E le gata o le vaʻai faʻasoa manava ola i totonu o faʻalauiloaina, faia pitch sili atu fesoʻotaʻiga, faia sili atu talafeagai vaʻaia faʻaaliga, fofo IT faafitauli i le moni taimi ma sili atu tele, o le vaʻaia faʻasoa maua foi le gafatia moni suia pe faʻafefea ona fegalegaleʻi ma lau au maimoa ma leaga e faʻapea

Lenei o se vave rundown e uiga i le a le fefaasoaaʻi o vaʻai o le:

O le faʻaaliga e mafai ai e le talimalo talimalo ona faʻaalia e vaʻai uma a latou pupuni i fonotaga i luga ole laiga. O mea o loʻo i totonu o le desktop a le talimalo (poʻo le laupepa) e mafai ona vaʻaia i le tele o masini, o lona uiga o le talimalo ei ai le agavaʻa e ta ai faʻasalalauga e aunoa ma le lafoina o faila.

Mafaufau uma tagata auai mafai ona maimoaina lau ata, vitio, ata, pe ola tafe mai le mafanafana o lou oe lava nofoaga, lea e mafai ona e taitai ai le vaega ma ia puleaina feau ma ata.

E le gata i lea, o se ata-fefaʻasoaaʻi fonotaga fonotaga maua ai tagata auai le pito i luma-laina nofoa pei o le talimalo mafai faʻaali ma fealualuaʻi i le interface taumatau io latou mata, i le moni taimi. E mafai e le talimalo talimalo ona faia suiga, avatu faʻamatalaga auiliili, ma sili atu.

E taitai atu ai i faʻaleleia le galulue faʻatasi, lelei aʻoaʻoga, ma sili atu streamlines faiga.

Pe e te iloa le maea poʻo lou taimi muamua lenei i se fefaʻasoaaiga-lau fonotaga, o lou avanoa lenei e palasi i luga o nisi masani vaʻaiga fefaʻasoaaʻi amio lelei. Faʻatino fesoasoani nei i le taimi o lauisi vasega fetufaʻiga o sauniga mo le sili lelei poto masani i luma:

Tapuni uma polokalame e le manaʻomia

_ Vaʻaia i luga o lima o fafine o loʻo taomiina le komepiuta feaveaʻi, nofo i luga o le nofoa samasama, o loʻo galue i le failaina o faila ma se tusi i ona autafa.Muamua ma taua, mafaufau pe faʻafefea, i le avea ai ma talimalo, tagata uma o le a maimoa i mea o loʻo i luga o lau desktop. Soo se faamalama matala ma tabs, faila, faila, ma polokalama tamoe i tua o le a vaaia. O loʻo e tufatufaina lau masini ma isi seti o mata, o lea ia e mafaufau i lau aofia. Fai se lagona lelei e ala i le teuina o lau laulau faʻalelei ma tumama ma soʻo se oe lava tapuni aveʻesea.

Ma le isi, mai se tulaga logistic, o le i ai o polokalama i luga ma tamoʻe o le a na o le faʻatelegese ai lau masini ma le kilivaina. Mo le manuia fefaasoaaʻiga o lau, aveʻese soʻo se ono mo jamming luga lou tafe. E leai se mea e sili atu lona leaga nai lo le tau faʻatali mo se itulau e utaina, se ata video e faʻamau pe se faila e sau ai.

Saunia Tagata Auai Uma Mo Vasega-Fetufaʻiga

A oe fuafuaina lau vitio konafesi, ia mautinoa o lau au maimoa e fai si masani ma le tekinolosi. Tusa lava pe naʻo se malamalamaaga malamalama, o le sauniuni o i latou mo le poto masani o le a avea ai lau talimalo ma le kilivaina sili atu sua.

I le tulaga o fonotaga a se 'au, e foliga mai, e toʻatele tagata auai e manaʻomia ona faʻaali mea o loʻo i luga o le latou ata, aemaise pe a fai o loʻo galulue mamao tagata uma. Sefe le taimi ma le faʻalavelave e ala i le faʻaaogaina o le tutusa fua maua vaeluaina polokalama i luga o le laupapa. A o tagata uma i luga o le tutusa tekinolosi, e faigofie atu ona faia fetuʻunaʻiga ma fefaʻasoaaʻi galuega. E avea ai itu taua e pei o le tele o laupepa ma ata faʻatulagaina e le o se mataupu.

I le fuafuaina ma le valaʻaulia vaega, oe mafai foi ona taʻua puʻupuʻu o tagata auai ono ono faʻatagaina le faʻaavanoaina vitio poʻo "fefaʻasoaaʻi lau." Uunaia i latou ma se vave ona susulu ma faʻamalosi se suʻega i tekonolosi.

Mo le talimalo

I le avea ai oe ma talimalo, o loʻo e faʻataʻitaʻia le poto masani mo au 'au, faʻamoemoe, uo ma aiga, poʻo tagata maualuluga tulaga. Poʻo ai lava o vaʻai lau laupepa laupepa, manatua o au tagata faʻalogologo mafai ona vaʻai i mea uma e te vaʻaia. Lenei o le mea e tatau ona e iloa e uiga i le fefaasoaaʻi-lau telefoni o le talimalo:

  • Faʻataʻitaʻi lau Tekinolosi
    O lenei laʻasaga muamua e taua tele. Afai e i ai sau faʻafetaui taua sau i luga, oe manaʻo ia mautinoa o lau ata faʻaoʻo atu i le pito i luga foliga e faia ai se lelei lagona pe faʻamalamalamaina malamalama luga o se fou galuega. O le tamoʻe i le faʻatulagaina o lau polokalama e aoga tele ina ia e vaʻai ai i le ata tele ma faʻatutu lau savaliga, malolo, ma le kilivaina i se tulaga i luga ole laiga e faʻaaoga ai mea faigaluega faafuainumera. I se isi itu, e faʻapena foi ona e iloaina lau tekinolosi. Afai o lau taimi muamua pe o oe o se poto masani vet, lua-siakiina lau tekonolosi o le a mautinoa ai se sologa lelei poto masani. Ua molia lau masini? E i ai sau upu faʻamau wifi? O ave uma au vitio pe vave ona maua? E matala lau ata? O aoga lau faʻasoa faila? Manatua e faʻataʻitaʻi lau masini leo, ki lau mea puʻe ata, siaki au sipika, ma e tatau ona alu le mea lea e aunoa ma le taʻu atu, ae ia e mautinoa o oe e sili ona foliga!
  • Aveese Clutter
    O lau desktop o se ata o oe. Soʻo se faamalama matala, tapuni, polokalama, a le o luga o le igoa pe leai-saogalemu-mo-galuega, nei mea mafai ona aveʻesea le sese lagona. Ma le isi, e na o le pupuni o luga o lau pupuni ma e le lauiloa tele. Alu i totonu ma tapuni mea uma e te matala ma tamoe. O se avanoa lelei tele lea e "faʻamama ai le fale" pe a fai e te mafaufau i ai mo sina taimi.
  • Ia Lelei Mea Uma Ma Sauni
    Saunia se faʻalelei ata e ala i le utaina o mea uma ma faʻatali mo oe. Ae e te leʻi faia le auala i le tatalaina o lau fonotaga pupuni, ia mautinoa o loʻo manaʻomia laupepa faʻapitoa ma laupepa avanoa mo vave ulufale. Lenei o le a sefe ai lou taimi, ono maasiasi, ma faia oe ia foliga faʻalelei. Ma le isi, o ai e manaʻo e faʻatali mo itulau e utaina? Taofi au fonotaga i le taimi tatau a o e mafaufau i luma.
  • Faʻasilasilaga lemu
    E tofu tagata uma ma se faʻasilasilaga mo se mea! O se imeli fou, o se talatalanoaga faʻamalama, se newsfeed faʻafouina - o loʻo matou mauaina pea ping mo a matou mataʻi! O nei faʻasilasilaga tautuaina se faʻamoemoe ma e masani lava ona aoga, ae i le tulaga o se faʻamatalaga e te tapunia ai se feutanaiga poʻo le aʻoaʻoina o se initaneti vasega, o nei gaioiga o se aofaʻi faʻasoesa. E mafai ona faʻalavelave ma leaga ai. O oe ma lau 'au faʻalogologo o se fiafia, ma manatua e faʻagūgū le feʻau.

Mo Le Auai

Lenei o le mea e tatau ona e iloa e uiga i le fefaasoaaʻi-lau telefoni o se tagata auai:

  • Faitau Le Valaau Faʻamatalaga
    E faigofie ona faanatinati pe mimilo i imeli i le va o fonotaga poʻo malologa. I le avea ai ma se tagata auai, i luma o lau faʻatasi, siaki le valaaulia ia mautinoa na e mulimuli i faʻatonuga uma, o nofouta i le login info, iloa le faʻavae o le fonotaga ma pe faʻafefea ona tatalaina. O e faʻamoemoe e te auai? O i ai ni faʻamatalaga fesoʻotaʻiga faʻapipiʻiina mo oe e vaʻaia muamua? E te masani i tekinolosi polokalama? O le iloaina o nei auiliiliga o le a faia ai se eseesega i le auala e te taliaina ai le faʻamatalaga.
  • Alu vave, Faʻataʻitaʻi lau Tekinolosi
    E pei foi o le tele o mea i le olaga, e masani ona sili atu le faʻaali i ni nai minute ao le i faʻatulagaina fonotaga. Lenei auala e mafai ona e taunuʻu mai lagona faʻaalia ma le le faʻavave. E i ai le avanoa e siaki ai lau mic, mea puʻeata, sipika, ma polokalama e te masani ai ma malamalama i le faʻatulagaina. A i ai se mea ua tupu, ua i ai lou taimi e faʻasaʻo ai. Afai o loʻo sologa lelei mea uma, ua e sauni ma faʻatali e maua se headstart!
  • Taulima le Sync pei o se masani Konafesi
    Toʻese le kofe maua fua ma le swag, o se fonotaga i luga ole laiga e pei lava o se masani fonotaga poʻo le konafesi. O le fefaasoaaʻi o lau e fesoasoani e faʻaosoina ai e pei o se tasi e ala i le tuʻufaʻatasia o tagata uma i luga o le itulau e tasi. Afai o lou taimi e sau ai, faʻalua-siaki o au faʻamalama ma laupepa o loʻo lelei. A leai, afai o oe i le aofia, ia mautinoa e tape lau oe lava faʻasilasilaga, faʻatumauina lau telefoni ma auai!

(alt-tag: Itu vaʻaia o le tamaloa o loʻo galue i luga o se ata i luga o le komepiuta feaveaʻi i luga o le kesi i le potu e malamalama lelei.)

Filifili le Polokalama Saʻo

Vaʻai i itu a le tamaloa o loʻo galue i luga o le komepiuta i luga o le komipiuta i luga o le kesi i se ofisa e malamalama leleiO le vaega atoa o le vaeluaina o le faʻalauiloaina o le galulue faʻatasi ma faia fonotaga i luga o le upega tafailagi o se vaʻaia, fesoʻotaʻiga, ma auai pe a mafai. O le faʻaaliga e mafai ai ona e tuʻuina atu metric, se mamanu, poʻo le 'upega tafaʻilagi faʻataʻamilomilo lemu - i le taimi moni - pei ona oʻo mai i luga o lau lau. E pei lava o se vaʻaiga masani i luga o le tauʻau o se 'au o le' au e mafai ona e ofaina ai se manatu poʻo se lagolago i luga o le lele.

E tele foliga ma fomu e maua mai ai polokalame e faasoa ai lau mata fua, ae aua ne'i avea le tele o filifiliga e mafua ai ona e lofituina.

Filifiliina o le sao polokalama mo lau pisinisi e taua ae le tatau ona avea ma se tiga.

Tuʻuina atu ia te oe e le FreeConference.com se faʻaaliga mataʻutia o loʻo tuʻufaʻatasia, e sau i luga o isi logo ma fugalaʻau e leai se totogi ma toe faʻaleleia e pei o le taʻaloga fua o fonotaga, fonotaga vitio e leai se tau, potu fono i luga ole laiga faʻatasi ai ma filifiliga faʻaopoopo o fonotaga puʻeina, atamai aotelega, tuʻu faʻamau musika ma sili atu.

Tutusa i le Bluejeans screen-fetuʻunaʻiga poto masani, FreeConference.com e avatua ia te oe pule faʻatonutonu, zero downloads, browser-based software, ma vave ma faigofie ulufale e faʻaopoopoina itu i lau:

FreeConference.com o lau tasi-taofi-faleoloa mo uma lau vitio fonotaga fonotaga manaʻoga. Tuʻu le avanoa i lau pisinisi e lele ai i luga ma le saoloto faʻatekonolosi fesoʻotaʻiga lua-vaega kulupu fuafuaina e fausia ai lau feʻau, lagolagoina lau au maimoa, ma ia e maitauina.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro