Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Galulue A o Faimalaga: Fefaʻasoaaʻi Fale Faigaluega i Croatia

Afio mai i Croatia: O Se Folasaga

Faʻatasi ma ona laufanua vaʻaiga matagofie, matagofie o le tau, ma le tuʻufaʻatasia o tu ma aga ma agaifanua faʻaonapo nei, e leitioa a avea Croatia ma se tasi o nofoaga lauiloa turisi i Europa. I le vaʻaia o Europa tutotonu ma sautesasaʻe, o laufanua o Croatia e iai atumauga, vaomatua, vaitafe, ma le talafatai e iai atumotu i le sami Adriatic. E tusa lava pe o e suʻeina se kofe lauiloa a le lalolagi i se cafe i Zagreb poʻo le tofu eulu i totonu o le sami lanumoana i le motu o Hvar, e i ai lava se mea a Croatia e tusa o tagata uma. I le aso blog, o le a tatou tuʻuina atu ai se aotelega o le galulue faʻatasi i Croatia faʻapea foi ma nisi o atunuʻu taʻutaʻua sili ona lauiloa e galulue ai.

Croatia Vave mea moni:

Nofoaga: Sautesasae Europa
Laumua (ma le taulaga tele): Zagreb
Faitau aofai o tagata: ~ 4,200,000
Gagana aloaia: Croatia

Lauiloa Coworking Spaces i Zagreb ma Split

E pei o le tele o isi vaega o le lalolagi, o le faʻateleina o freelance tagata faigaluega na nonofo i ma asiasi i Croatia i le tele o tausaga ua tuanaʻi na mafua ai le fausiaina o coworking avanoa i le atunuʻu atoa. Nei o matou pito i luga 2 piki mo galulue faatasi avanoa i Croatia le lua tele taulaga

Zagreb

O le laumua o Croatia ma le taulaga tele, Zagreb ofaina lelei faʻatauga ma 'aiga, taulaga matamata, ma le maualuga faʻatulagaina o falemataaga o soʻo se taulaga i le lalolagi. Tagata asiasi mai eo mai e faamemelo i lona tu masani tutotonu fausaga o Europa, pasese o le lotoifale, ma aganuu olaola. Mo i latou e vaʻai e galulue i le taimi o lo latou nonofo i Zagreb, o le taulaga ofaina tele galulue faatasi avanoa ma initaneti televave ma atoa mea lelei.

BIZkoshnica Faigaluega

Tuatusi: Ilica 71, 10000 Zagreb
Facebook: https://www.facebook.com/pages/BIZkoshnica-Coworking/
Twitter: https://twitter.com/bizkoshnica
faatumutumuga:

  • Wi-fi fua
  • umukuka
  • Mea inu vevela
  • Tatala kesi
  • Faʻaaliga
  • nofonofo
  • Potu o mea na tutupu

Aafiaga Hub Zagreb

Tuatusi: Udruga Pokreni Ideju // Pokreni Ideju jdoo
Vlaška ulica 70EZagreb
Facebook: https://www.facebook.com/ImpactHubZagreb
Twitter: https://twitter.com/ImpactHubZG
Instagram: http://instagram.com/impacthubzg
faatumutumuga:

  • Vaega o le faʻavaomalo Impact Hub coworking franchise
  • Televave le initaneti
  • umukuka
  • Lauti kofe ma kofe
  • Faʻalautelega ma faufautua polokalame

vaeluaina

O loʻo tu i luga o Croatia's Dalmatian Coast, vaeluaina o le taulaga lona lua lona tele a le atunuʻu ma e taʻutaʻua ona matafaga, faʻatafunaina Roma, ma iʻa fou. I le ogatotonu o le vaeluaina o le taulaga taulaga o Diocletian's Palace - o se olo pei o le lotoa na fausia mo le Emperor Roma o Diocletian na fausia i le seneturi lona 4 TA (o se nofoaga puʻeina foi mo le lauiloa HBO "Taaloga o nofoalii"). O le taulaga e avea foi ma vaʻa felaʻuaʻi mo i latou e malaga atu i ma mai le tele o motu o loʻo taatia mai i fafo atu o le matafaga.

Vaelua Croatia

WiP Faigaluega

Tuatusi: Velebitska ul. 147, 21000, Vaeluaina
Facebook: https://www.facebook.com/wipcowork/
Instagram: http://instagram.com/wipcoworking
faatumutumuga:
Vaʻaia oasis i le sami e faʻataʻitaʻi i numera numera
Sili atu 300 sikuea mita o le avanoa faigaluega
umukuka
Kofe & ti ti fua
24/7 sui auai avanoa

Fale Suavai Sate

Tuatusi: Ul. Zrinsko Frankopanska 1, 21000, Split, Croatia
Facebook: https://www.facebook.com/splitworkspace/
Twitter: https://twitter.com/saltwatersplit
Instagram: https://www.instagram.com/saltwatersplit/
faatumutumuga:
Naʻo le vaeluaina a fafine-faʻavae avanoa faigaluega
2 nofoaga
Suavai inu inu
24-itula tagata ulufale ulufale

Faigaluega i isi Vaega o Croatia

E ui o taulaga o Zagreb ma Split e tofu ma le anoanoaʻi e ofa atu ai tagata malaga tuʻufaʻatasi, e le gata ai iina le galuega faʻatasi a le aufaigaluega a Croatia. O isi taʻutaʻua femalagaaʻi ma faigamalaga galulue i Croatia aofia ai taulaga e pei o Zadar, Rijeka, ma Dubrovnik. Mo nisi faʻamatalaga i avanoa faigaluega i Zagreb, Split, ma isi taulaga, ia mautinoa e siaki ane le coworker.com's Itulau o Croatia.

 

FreeConference.com o le uluaʻi konafesi taʻimua valaʻauina kamupani, tuʻuina atu ia te oe le saolotoga e filifili ai pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi i lau fonotaga i soo se mea, soʻo se taimi e aunoa ma se noataga.

Fausia se tala fua i le aso ma poto masani maua fua teleconferencing, download-leai se ata vitio, vaeluaina vaʻaiga, 'upega tafaʻilagi fonotaga ma sili atu.

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro