Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

O le Vitio Faʻatalanoaga Faʻatulagaina se Broken Education System?

Aisea e mafai ai ona avea se koneferenisi faʻatekonolosi o se tasi o tekonolosi vaega o se lapoʻa lautele aʻoaʻoga e faʻaleleia atili aʻoaʻoga i le Iunaite Setete ma tua atu.

Aoga faʻaletupe, potu aʻoga tumutumu, ma toʻaitiiti faiaʻoga o loʻo iai i le tele o faʻailoga o se aʻoaʻoga ua le manuia ai le tele o tamaiti aʻoga i le atunuʻu atoa. Talu ai nei Suesuega a le Pew Research Center faʻaalia ai o tamaiti aʻoga i le Iunaite Setete togi maualalo maualalo, averesi, nai lo latou paʻaga i le tele o isi atunuʻu atiaʻe i mataupu o le numera, saienisi, ma le faitau. . Tasi le tagata e talitonu na te ono taofia a itiiti mai o se vaega o le tali o le Facebook faavaeina ma Ofisa Sili o Pulega Mark Zuckerberg.

Tali i Saienisi ma Tekinolosi

Ia Tesema o le 2017, na tusia ai e Mark Zuckerberg se tusi matala i luga o le Facebook ua faaulutalaina “Lesona i Philanthropy 2017"Lea na ia otootoina ai nisi o auala o laʻua ma lona toʻalua, Priscilla Chan, o loʻo saofaga i agaalofa fesoasoani e faʻatatau i le faia o le lalolagi o se sili atu nofoaga mo le la fanau e ala i le Chan Zuckerberg Initiative. E leitioa mo le Silicon Valley CEO, Zuckerberg vaai i le alualu i luma i le saienisi ma tekonolosi mo fofo i nisi o aso nei sili ona tele luitau pei o le taugofie soifua maloloina ma toefaʻaleleia le aʻoga faiga e sili atu auauna uma tamaiti aʻoga.

O tekinolosi le tali i le faʻasaʻoina o le aʻoga faiga? Ia, pei o le tele o faʻafitauli faigata, masalo e leai se tasi togafiti faʻataʻitaʻi o le a suia le aʻoga faʻafuaseʻi le po e faʻaleleia atili ai taunuʻuga i luga o le laupapa, ae mafai ona avea ma se lelei nofoaga e amata ai.

Vitio Faʻasalalauga mo Aʻoga i le 21st Seneturi

Vitio faʻatalatalanoaga tekonolosi sa i ai i se tasi ituaiga po o se isi mo le sefulu tausaga. I le aluga o nei tausaga, sa faʻaaogaina e tagata i le tele o latou lava tomai ma tomai faʻapitoa agavaʻa e faʻafesagai ma le fesagai. A o le mea faigaluega mo aʻoga, Vitio fonotaga ua i ai le tele o tusi apalai e mafai ona faʻafaigofie ai ona aʻoaʻoina polokalame, sili atu lautele, ma sili faʻapitoa i manaʻoga o tagata taʻitoʻatasi. A o tagata lava komepiuta ma atamai feaveaʻi masini avea ma sili atu soʻo i totonu o tagata talavou, leai se totogi, web-faʻavae vitio vitio Faʻavae e foliga mai e tele se sao i le faʻafefea e faiaʻoga ma tamaiti aʻoga fesoʻotaʻi ma isi i le 21st seneturi.

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro