Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Aisea Fonotaga Aoga o Fonotaga Sili Ona Lelei

I le 2002 Kanata tusiaina pese Bruce Cockburn tatalaina se alofa pese faʻaulutalaina "Soo se Mea, Soo Se taimi, Soo Se Mea," lea na ufiufiina i le tagi lemu a Colin Linden i luga o le "Siitia e Wolves," ma le mama a le aufaipese a Jimmy Buffet i luga o lana album "Laisene ia Chill."

Afai e te manaʻo i se pele suamalie e alofa ia te oe, e leai se sili manino, faigofie auala nai lo le avea oe lava ma se kitara, aʻoaʻo le pese, ma usu ia i latou.

E mafai ona e faia lenei mea a o e tu i fafo o le latou faʻamalama o le potumoe i luga o le masina seleselega, piʻo i luma o se afi o lo o taalili i se faasee moe, poʻo pei ona fai mai le pese– soʻo se taimi, poʻo se isi mea.

O le ulutala "Soo se Mea, Soo Se Taimi, Soo Se Nofoaga" faia foi e uiga i le sili faigofie, sili manino mataupu mo aisea Fonotaga i luga ole laiga o le auala sili ona lelei e faia ai soʻo se fonotaga, pe mo le alofa, pe ia taofia ai se aiga poʻo le aufaigaluega au fesoʻotaʻi.

Soo se mea

O ituaiga tuai e leʻo se mea leaga i pese alofa, ae ua le toe aoga i sauniga. Nofoaga-i lalo fonotaga e matua faʻatapulaʻaina o se taʻavale e faʻasoa faʻamatalaga aua o le pupuni e naʻo fafagaina mai le tasi komepiuta, lea e fausia ai se faʻamatalaga fagu.

I se 'upega tafaʻilagi e leai se tau Vitio Vitio fonotaga, tagata uma o nonofo i latou lava kesi, ma a latou punaoa uma io latou tamatamai lima. Fefaasoaaʻi Mata faʻatagaina uma taʻitasi tagata auai avanoa e fafagaina le masani pupuni ma soʻo se mea latou te manaʻo ai.

Afai o se mea i totonu o le fonotaga e faʻafuaseʻi ai ona e manatuaina se maoaʻe TED Talanoaga i luga o lenei mataupu, oe mafai ona Google ia ma faʻaaoga YouTube vitio faʻasoa e faʻasalalau le alofa. Upu tusitusi, laupepa Excel, Manatu Mana, PDF faila– o soʻo se mea e te manaʻo e foaʻi i le fonotaga, na ona faʻapipiʻi i luga o le kesi faʻasoa.

O telefoni feaveaʻi i telefoni feaveaʻi e maua ai se leo lelei tele e mafai foi ona e "musumusu malie atu" faamatalaga i lau telefoni. Tau lava ona faʻaeteete e faʻapolofesa!

Soʻo se taimi

O le kopi a Cockburn o le "Anything, Anytime Anywhere" e 3:34 sekone le umi, e tusa ma taimi uma e faʻatulaga ai se telefoni mo feiloaʻiga i nei aso. Ma fonotaga fua i luga ole laiga e le naʻo le "maua fua" i tulaga o tupe, ae faʻapea foi i le a e mafai ona faʻatulagaina latou.

E mafai ona e faia fonotaga i luga ole laiga i soo se taimi aua e te le tau faʻatali mo tagata e feoaʻi solo faʻatasiga, pe mo avanoa potu fono. Valaʻauina o Faʻatulagaina faʻafesoʻotaʻi ma Google ma Outlook Calendars e faʻatulaga ai fonotaga i le va o tagata e faigata tele faʻatulagaina se taimi vave.

E oʻo lava i sui auai i vaega eseese o taimi e mafai ona siaki fesoasoani atu i ai Tusi valaaulia ma Faamanatuga, ma afai latou te le mafai ona auai, mafai ona faʻaaoga le faila MP3 faigofie o minute fonotaga na faia e Valaʻau Valaʻau. E faʻatapulaʻaina sauniga faʻaletino. O le sefe taimi Features o 'upega tafaʻilagi fonotaga telefoni o mea na avea ai latou ma auala sili ona lelei e fai ai fonotaga.

Soo se mea

O le umi o le 'aufaigaluega mamao' au faʻauʻuga na e maua i lalo? Ua e misia lau galuega leaga? Le gafatia le vaalele? Aua le masina e uiga i le tusiaina imeli faanoanoa. E leai se mea e mafai ona maua i fonotaga i luga ole laiga. Pau lau mea e fai o lau Numera e leai se totogi.

ma Telefoni feaveaʻi telefoni telefoni ua maeʻa faʻafesoʻotaʻi le lalolagi i se isi laasaga i le taimi nei. E mafai ona e alu i se fonotaga i le upega tafailagi ma lau telefoni feʻaveaʻi, e le gata mai "soʻo se mea," ae mai le "soʻo se mea i totonu soʻo se mea. "

Valaʻau mai Ausetalia i Kanata? Leai se faʻafitauli i fonotaga masani a le upega tafailagi.

Nofo i luga o le matafaga i Ausetalia ma naʻo le iPad poʻo lau telefoni feaveaʻi a o valaʻau atu i se ofisa 'olo i le taulaga o Vancouver? Leai se faʻafitauli i le Mobile Apps.

Ma talu ai o loʻo e feiloaʻi i luga o le telefoni, oe le maua ni Skype gaioiga poʻo robotic leo.

E tatau ona fiafia i fesoʻotaʻiga lelei

Pisinisi ma faʻalapotopotoga ua paʻuʻu mo le maua fua fonotaga upega tafaʻilagi aua latou te faʻataʻitaʻia le taliaina atoa. Poʻo fea lava e te i ai, poʻo le a lava oe o loʻo e mafaufau, fonotaga telefoni fonotaga o loʻo i ai iina mo oe, i lena taimi le tumau auala e talanoa ai i le fesoʻotaʻiga moni.

'Upega tafaʻilagi fonotaga o le auala sili lea e faia ai se fonotaga, aua saoloto fonotaga uepisaite e fesuisuiaʻi pe o afea ma poʻo fea latou te faia ai, ma o a faʻamatalaga e mafai ona aofia ai.

O valaauga o konafesi faʻaonapo nei e faʻalatalata mai ai 'au a le' aufaigaluega.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro