Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Aisea Teleconferensi e sili atu nai lo le "Telepresence"

O le a le "Telepresence"?

O le upu "telepresence" faʻamatalaina ata o le ata Avatar. E iai le manatu e iai sau "iai" i totonu o le potu. Telepresence is a glossy marketing term o lona uiga moni: "telecommunications taugata le talafeagai". O se tulaga masani vitio telefoni valaau o le a avatua ia te oe tutusa tutusa le "i ai" i totonu o se potu.

Mo maua fua!

O se ata e matua aoga lava i le 1,000 upu. Lenei ata o le "Telepresence" kulupu taʻuina atu ia te oe mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le mafuaaga teleconferencing sili atu nai lo le "telepresence."

Vagana o loʻo e sailia se auala e tiaʻi ai tupe mai tua o se nofoaafi, o lona uiga.

Telepresencing taugata tele

Vaai i na tupe uma! Ole laupepa o le a $ 5,000 taʻitasi, ma o le tele-faʻapitoa ofisa avanoa i le taulaga o aʻoga fale atonu e totogi mo le $ 100,000 i le tausaga. Ma o loʻo i totonu taʻitasi fale, i totonu taʻitasi nofoaga!

O le a le mea e tupu pe a uma le fonotaga? O ai e faʻaaogaina lena potu?

O le IT lagolago e seti uma na luga ma tausia tamoʻe e le sau taugofie foi. Aua le taʻua le maimau taimi mo tagata faigaluega i fale taʻitasi e taufetuli luga ma lalo lifi ma o ma nonofo i le potu e tasi.

Valaau i le Konafesi Vitio sefe le taimi o le aufaigaluega aua latou te amata pe a e tago i lau telefoni ma faʻamuta pe a e tautau i luga.

Fesootaiga faafesagai e taua tele, ma le sefeina o vaʻalele ma le aufaigaluega taimi foi, ae mafai ona e faia uma na mea sili atu lelei mai le mafanafana o lau oe lava kesi ma se faigofie vitio fonotaga telefoni mo le leai se totogi.

[/ Laina]

[koluma md = "6"]

 

[lelei]

Fausia lau teuga tupe ma amata se konafesi valaʻau aso nei!

[ninja_form id = 7]
[/ lelei]

[/ Laina]
[laina]

 

Fesootaiga Homogenized

Faʻaaliga na latou valiina le puipui lanumoana. Latou te faia lena i telepresence suites ina ia tagata uma "lagona e pei o latou i le potu e tasi."

O se vitio telefoni valaʻau e sili atu nai lo telepresence aua e le o taumafai e fausia "talitonu." Afai o nisi tagata i luga o se telefoni o loʻo nonofo i se maketi pisi i Initia, ma isi tagata i Paris Farani, ma isi o loʻo i Arnprior Ontario, ona faʻailoa lea e le feiloaʻiga o fonotaga.

O le atoaga o le valaauga o le fonotaga o le faʻatasia o tagata i totonu Eseese potu, ma fesoasoani ia latou e faʻasoa faʻamatalaga ma aitia.

O fesoʻotaʻiga e uiga i le lalagaina o se ie o eseʻesega e ala i le tuʻufaʻatasia o manatu eseese o manatu.

O le telefoni feaveaʻi ei ai ona foliga tutusa, ma le tau itiiti.

Valaʻauga fua mo le konafesi ma vitiō vitio e avatua ia te oe uma tutusa Features i le avea ai o se telefoni feʻaveaʻi, ma e leai se overhead, leai downloads, ma leai se IT lagolago. Uma polokalama i luga o le initoneti, faatalitali mo oe e ulufale i ai.

Pau lau mea e fai o lau komepiuta, (pe a e manaʻo ai), ma lau telefoni.

Oe mafai ona seti lau Faʻatonutonuina Pule i lau initaneti Potu o Fonotaga Patino. FreeConference.com e faʻafaigofie ona ofa atu a Numera e leai se totogi, Fefaasoaaʻi Mata pe tumu foi Fonotaga i luga ole laiga.

Ina ia sefe le tupe ma le taimi, o le telefoni feaveaʻi o le sili atu auala.

O le telefoni e sili atu nai lo le "telepresence" gaioiga aua uma tekinolosi e te manaʻomia o loʻo i totonu o lau taga, pe nofo i luga o lau oe lava kesi.

E te le tau tulaʻi ma alu i se mea. E i ai lau avanoa i au faila i le tulaga oe manaʻomia se mea. O loʻo e i luga o lau laumei fale, lea e mafai ai ona e aumaia ai lau vaai taua i le fonotaga.

A iai sau ituaiga tupe na faʻaalu e James Cameron i lana tifaga Avatar, o telepresence suites ose auala malie e fausia ai sau oe sci-fi tifaga potu ata.

Afai o lau sini o le faʻalauiloa lelei, lelei fesootaiga lena fusi laufanua ma sea aitia, ona fai lea o le fonotaga vitio mo oe.

 

 

 

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro