Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

O le a le mea e taua tele ai i saienitisi valaauga o fonotaga?

Saienisi sailiina sailiga i se sili ese tauvaga siosiomaga. E uti tupe. E faʻaputuina le poto. O le muamua faʻasalalau mauaina uma mamalu, ma masani ona faʻamanuiaga tau tupe. Ae o aso nei e masani ona galulue faʻatasi saienitisi i luga o poloketi e ui lava latou te ono iai i le tele o faʻalapotopotoga eseese ua salalau i le salafa o le kelope.

Valaauga o le Konafesi ua faʻateleina aoga i saienitisi i tausaga uma, pei taugata-aoga galulue faatasi avea ma faʻatupulaia tutotonu vaega i le mauaina ma mea fou.

Saienisi o loʻo aʻoaʻo e faʻatele mai tagata, ae e leʻi masani ona faia.

I le 1895 ina ua maliu Alfred Nobel, na ia umia sili atu 300 pateni. Na ia alu i lalo i le talafaʻasolopito mo le fausiaina o le dynamite ma le faʻatuina o le Nobel Prize.

Ae tasi le mea na le mafai ona ia vaʻaia o le faʻafefea ona avea lona faʻatapulaʻa o le sili atu i le toatolu faʻasoa tagata mauaina i le taui o le a matua avea ma matua matua i le taimi.

Na te leʻi mafaufauina le taua o le galulue faʻatasi i le saienisi.

Galulue faʻatasi ma le faʻailoga Nobel

E pei o le 1962, Francis Crick, James D.Watson, ma Maurice Wilkins na tauaʻaoina le Physiology and Medicine Prize mo le mauaina o le fausaga o DNA, ae paga lea, Rosalind franklin, o le na sapalaiina le taua ata puʻeina ata X-ave na manino ai le faʻaluaina helix fausaga, misia i luga o le aloaʻia tatau ia.

A o gasolo pea tausaga, o le tele ma sili atu "au tele" Nobel faʻailoga na tuʻuina atu i naʻo le toʻatolu tagata aloaʻia, oe ua amata ona faʻamanuiaina i a latou taliaina tautalaga e faapea o le Nobel Prize e manaʻomia le faʻafouina o lana tulaga.

Tasi le paaga le leoa e ono le maua le aloaʻia e tatau ai mai le Royal Sweden Academy o le faasaienisi o le lotomaualalo fonotaga valaau, o le e faia se sili lelei galuega o le taofia uma o 'au o saienitisi fesoʻotaʻi. I tua atu naʻo le faʻaititia o tupe faʻaalu mo 'au mamao, teleconferencing foi ofa atu ai le tele o aoga vaega.

O le fetufaʻiga o le kesi e faʻateleina ai le saʻo

O se tasi o vaʻaiga e mafua ai ona aoga tele i saienitisi ma tagata na fausia ia fonotaga telefoni Fefaasoaaʻi Mata.

O Watson ma Crick na tuai lava ona lolomi le latou DNA faʻataʻitaʻiga talu ai latou te leʻi mauaina le faʻamatalaga puʻeina a Franklin, na o ni nai maila le mamao i se kolisi eseʻese.

Fefaasoaaʻi Mata e lelei atoatoa mo le galulue faʻatasi i ata o inisinia, faʻasaienisi faʻatulagaina, fuaitau mai tusi faʻasaienisi, ma vaʻaia foliga pei o Rosalind Franklin's X-ray tioata.

E ui ina malosi, ae e leai se tau o le fetufaʻiga o lau, ma e le manaʻomia ni download poʻo se polokalame faigata. Naʻo le kiliki o le "Share Screen" i luga o le lisi i le itu taumatau i luga o lau potu tumaoti fonotaga, ma agai i luma.

Ioe, lau Potu o Fonotaga Tumaoti on FreeConference.com e tumaʻoti ma malupuipuia, aua o le faʻasoaina o faʻamatalaga i luga o le 'au o se tasi mea, ae leai se uiga o le tuʻuina atu i le tauvaga ni manatu susulu!

Faʻaaogaina Call Record e puʻeina ai aitia

Mo saienitisi ma inventors, o le isi aoga vaega o le konafesi valaauga o Call Faamaumauga. A e pisi i le mafaufau, e leai seisi e fia taʻalo failautusi. Valaʻau faʻamaumauga otometi lava ona tusia le atoa valaauga valaauga i luga o se MP3 faila, lea imeli ia te oe i le lua itula.

Oe mafai foi ona i ai lau telefoni faaliliuina mo le fa'aogaina o minute ma mea'ai mo nusipepa ma lipoti. Transcription of Call Record e maua ai foi se faamaumauga faaletulafono, lea e mafai ona aoga pe a e suʻeina po o ai le tolu o au saienitisi e 24 o le a faʻaalia ma talia le Nobel Prize e fai ma sui o le 'au!

Lenei o le a e iloa tonu le na fai mai "Eureka" muamua!

Pei lava o le rock and roll band i totonu o potu musika e tuʻu le lipine a o faʻataʻitaʻia, e tatau lava i tagata saienitisi ma tagata fai mea fou ona faʻaaoga le Call Record, aua e te le iloa le taimi e oso mai ai se aitia manaia. O isi taimi na faigata na aliali mai e faigata ona manatua tonu pe na faʻapefea ona latou o i le taeao.

A uma mea uma, Einstein semanu e le lauiloa tele mo E = mmd2.

"O le uiga o laʻu tala, ou te manatu o le mea lena!"

Na alualu i luma le galulue faatasi

E faʻaletonu pe a fai o saienitisi ma tagata fai mea fou i nei aso ma aso e faʻamoemoe lava i tekonolosi tuai, pei o laupapa laupapa, kapisi ma penitala, e faʻasoa ai a latou faʻamatalaga, poʻo le le lelei faiga pei o taʻavale ma vaʻalele e faʻatasitasi, aua o fonotaga o fonotaga o fonotaga e tuʻufaʻatasia le tele o saienitisi. mea na maua ma mea na fausia mai le telefoni, i le komipiuta, i fiber fiber optic, e oʻo lava i isumu.

E faigata ona taʻu poʻo le fea e sili atu ona aoga i le isi nei: saienitisi i konafesi valaʻau, po o fonotaga fonotaga i saienitisi! Po o le a lava le auala, fonotaga telefoni ma saienitisi ua na o le faʻateleina fesoʻotaʻi o le tasi ma le isi a o alu le taimi.

Taoloto ma faigofie vitio telefoni feaveaʻi ma foliga e pei o le Desktop Sharing ma Call Record, ma le tioata manino manino lelei o mea moni o konafesi valaʻau o mea na faia konafesi valaʻau aoga tele i onapo nei saienitisi.

 

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro