Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

O le a le Campaign Fundraising?

Vaʻaiga o le matala komipiuta i le pa paepae paʻe ma tupe opeopea faʻataʻamilo aiAtonu e i ai sou manatu poʻo le a le faʻaputugatupe faʻaputuga tupe e tusa, tusa lava pe o le upu "faʻaputugatupe faʻaputupeina naʻo aumaia na o ata o Kuki Taiala kuki! E ui o lenei o se aulelei faavae mataupu, o le aitia e tumau pea tutusa.

Faʻalauiloaina lau gaioiga, mauaina o le sui tauva, ma susulu se malamalama i manaʻoga o le alalafaga uma manaʻomia le tupe auala e moni faia ai se eseesega ma faʻamaeʻaina mea.

Ae a o tatou ulufale atu i le sefulu tausaga eseʻese o se fou auala o le olaga - o se fou masani - foliga mai i soʻo se tulimanu i itu uma o le lalolagi, faʻaputugatupe faʻaputugatupe maua ai se uiga fou, lea e fesiligia ai le fesili - O le a le faʻaputugatupe faʻaputuga tupe i lenei tonu aso ma tausaga?

  • I lenei blog post, o le a tatou talanoaina:
  • O ituaiga eseese o tauvaga
  • Manatu faʻaputugatupe faʻaputuputu aitia
  • Faʻaputuga tupe faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga
  • Faʻafefea ona saili tupe
  • Le 3 penefiti i luga ole initaneti faʻaputugatupe faʻaputugatupe
  • Ma e sili atu!

Afai e te manaʻo e faʻaputuputu tupe mo lau mataupu ae e manaʻomia le sili manino i le "a" ma o oe o laʻitiiti pipii i luga o le "faʻafefea," faitau pea mo nisi faʻamatalaga.

Ile amataga ole faʻamaʻi ole lalolagi atoa, e tatau lava ona matuaʻi ese le auala e saili ai tupe. Mo le taimi nei, moni-olaga, tele-fuafuʻila galas, faʻatautuʻi, ma faiga ma taleni faʻaali; ma tamaʻi 'aʻai barbecues, taumafataga o le aoauli, ma' au taʻaloga e tatau ona taofia.

Ae talu ai e le mafai ona tatou maua tino latou e le o lona uiga tatou mafai ona fuafuaina se auala e aumai ai i latou i luga o le initaneti e ala i fonotaga vitio. I le taimi nei, sili atu nai lo se isi lava taimi, tekonolosi ua mafai ona saunia ia tatou ma le digital mea faigaluega e mafai ona liua taimi le mafaia faʻaletino mea tutupu i atoa-fua tafaoga virtual luga o le initaneti.

Ma e le naʻo lena - O tua atu o vaʻaiga o faʻataʻitaʻiga ma faʻaputugatupe faʻatautaia pulega e aofia ai komiti filifilia, faʻatutuina o sini, ofo fua e mafai ona faia uma i luga ole laiga mai soʻo se taimi i soo se taimi. O le mea moni, o fonotaga a le tagata lava ia e taua ma ei ai o latou tulaga lelei, ae faʻatasi ai ma le talitonuina o le lagolago o se ata tuʻufaʻatasia o ata vitio, o le tele o vaega faʻasolosolo o lau tauiviga e mafai ona auai mai i le fuafuaina i le faʻatinoina.

O le a le tauvaga faʻaputupeina?

I se vaitaimi faʻaumiumi o taimi, o le faʻaputugatupe faʻaputugatupe fofoina se mafuaʻaga pe faʻamamafaina se faʻapitoa sini. O le manatu o le faʻatupuina o tupe ona alu ai lea i le mafuaʻaga poʻo le sini. Nonprofits, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalauiloa le latou misiona, polokalame poʻo le gaioiga e ala i le faʻatosinaina o foaʻi e ala i sailiga tupe faʻaputugatupe.

Nei o ni nai faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia i le tagata lava ia, ma ala i ata vitio fonotaga:

  • Tupe Faʻalauiloa Tupe
    E masani ona faʻaaoga mo galuega tetele (mafaufau mega faʻaleleia fale, fausiaina poʻo faʻatauga), o se tupe faʻavae e faʻamoemoe e maua ni meaalofa taua e manaʻomia e faʻalautele le umi filifilia o le taimi (masani umi). O le manatu o le faʻaputuina o se tele aofaʻi o tupe i le amataga e faʻaaoga faʻapitoa lava e maua ai le lalolagi atoa mafuaʻaga poʻo se galuega tele mai le eleele.
  • Mea na tupu e olaolaola
    Afai e le o tupu se gala, mafaufau pe faʻafefea ona e liliuina soʻo se tagata ola mea na tupu i se tafaoga masani. Afai e masani ona i ai sau sipuga autu i lau mea na tupu, fai ia latou "vitio-i totonu" ma se vitio talanoaga. Afai oe mafaufau loloto e uiga i le talimalo i se tifaga suʻega pati, mafaufau pe faʻafefea ona mafai ona faʻafesoʻotaʻi tagata uma e matamata mai le fale. Siva siva? Tutu faʻasolosolo, savali pe uila? E mafai ona e faia uma toetoe lava ina ia maua ai se tupe.
  • Faʻalauiloaina o le Faʻaauiga
    O se faʻalauiloa faʻalauiloa ua faʻatuina e faatosina mai ma maua ai le lautele lautele faʻalauiloaina e uiga i se mataupu, mafuaʻaga, faʻafitauli poʻo le vaʻai a le lalolagi. Masani faia e nonprofits, o le taulaʻiga o luga o le aʻoaʻoina o tagata e uiga i le faʻapitoa mafuaʻaga ma e mafai ona faigofie ona faia i se sosolo sosolo faʻasalalau ala faʻasalalau poʻo YouTube live stream.
  • Tauiviga a Paʻaga-i-Paaga
    Mo i latou e tele a latou upega tafaʻilagi, o lenei tauvaga e galue i totonu o tagata taʻitoʻatasi e faʻatulaga a latou lava taumafaiga e faʻatupu ai foaʻi mai le tasi i le tasi. E ala i le faʻaaogaina o ala o faasalalauga ma tulaga i luga ole laiga, e mafai ai e tagata taʻitoʻatasi ona faʻamoemoe i uo e faʻataʻamilomilo le polo ma tu ai iina (faʻalagolago pe o le a le mamao e oʻo i ai le network a se tagata) pe faʻaauau pea i luga o le vaitau a uo o uo i se upega tafailagi i luga o le upega tafailagi.
  • Tauiviga a Crowdfunding
    O lenei e sili ona lelei mo nonprofits e faʻatupeina se poloketi ma le fesoasoani a le tele o tagata e ala i laiti, ma mafai ona faʻatautaia foaʻi. E naʻo le taimi na te faia ai oe lava, ua faʻateleina foʻi le lauiloa o tagata i le initaneti. Faʻamatala lau tala i se muaʻi puʻeina vitio e aʻafia lau feʻau ma tulia lau aofia e foaʻi.
  • Tusitusiga-I-Tuuina Tauiviga
    Faʻasaʻo mai le alofilima e faʻaaoga ai lau masini, o lenei tau maualalo ma talafeagai filifiliga o lona uiga soʻo se tasi e mafai ona foaʻi tupe i se faʻalapotopotoga e ala i feau tusitusia.
  • Fa'asalalauga Fa'aagafesootai
    Fa'atulagaina i luga o se tasi po'o le tele o fa'asalalauga fa'asalalau, o lenei ituaiga fa'aa'upega e tosina ai foa'i e ala i le avea ma avanoa autu mo fa'aaliga, avanoa ma ua uma ona fausia i totonu o fa'ameaalofa. Facebook, ma Instagram o le mea e alu ai ae mafaufau pe faʻapefea ona e faʻaogaina TikTok pe fa'afeiloa'i se fa'afiafiaga fa'amusika ola i se avanoa i luga ole laiga.
  • Tauiviga i le faaiuga o le tausaga
    O le faaiuga o le tausaga (vaiaso talu ai o Tesema) e foliga mai o se sili agalelei taimi o le tausaga lea tagata ma kamupani e ono ono foaʻi ma i ai i le agaga o le foaʻi. O le faʻaiuga o le tausaga o se auala e faʻaaoga ai tupe i le taimi o le iʻuga o le tausaga (ma mo kamupani tetele e faʻaaoga a latou paketi!) E maua ai se siitaga i foaʻi. Ma le isi, o se fesoasoani aoga i le tausaga a sau.

Vaʻaiga o lima o fafine o loʻo faʻasoa mai tupe i le puimanava ma se tamaʻi tusi o loʻo faʻapea, “Fai se suiga

Faʻamoemoeina i le mafuaʻaga poʻo le poloketi o loʻo e galue ai, oe ono filifilia se tasi poʻo ni nai filifiliga tauvaga e sili ona fetaui ma ou manaʻoga. Tasi le mea e mautinoa; Faʻailoa mai le mea o tatou i ai nei i le lalolagi tulaga o mataupu, a o amataina lau tauvaga, oe vave ona maitauina le tele o feʻaveaʻi vaega o loʻo i ai!

Faʻatautaia o lau 'au, galulue faʻatasi ma isi tagata taʻitoʻatasi, setiina lou avanoa ... o nei galuega uma manaʻomia se laʻasaga faʻafesoʻotaʻiga kulupu faʻafesoʻotaʻiga ma numera mea faigaluega ma foliga e aumai faʻatasi i luga ole laiga.

Ae maise lava pe a lagona e pei o i ai le miliona mea e fai ma tagata ua salalau solo i luga o le faʻafanua, faʻatauga faʻaputugatupe mafai ona lagona lofituina. Faʻatagaina mea faigaluega faʻafuainumera pei o fonotaga vitio faʻatumu le avanoa e fesoasoani ia te oe fai sau seti. E te maua:

  • Faʻamautu Lau Sini
  • Sui Auai o le Komiti Filifilia
  • Ua maua volenitia
  • Faailoga Lau Tauvaga
  • Brainstormed Campaign Faʻaputuputuina Tupe

Ona mafai ai lea ona e alu i luma ma ni nai masani masani e faʻatupuina ai lau faʻasalalauga tu matilatila ma faʻasolosolo i foaʻi e te manaʻomia e faʻailoa ai lau mataupu. Nei o ni tauiviga faʻaputuga tupe faʻatupeina tulafono e mulimuli ai:

  1. Faʻagasolo lemu lau taumafaiga
    Afai e te manaʻo e lavea se taufetuli fale ma lau faʻaputugatupe faʻaputuga tupe, faʻaputuputu se laititi kulupu o le lagolago mo se malie faʻalauiloaina. Valaaulia uo, aiga ma uo e amata. Aua le manatu faʻatauvaʻa i le malosi o uluaʻi faʻaaogaina; E mafai ona avea ou mata ma taliga ma fesoasoani e avatua sili atu taua tali atu e uiga i soʻo se mea sese poʻo ni mea sese i lau 'upega tafaʻilagi, feʻeseʻeseaʻiga i feʻau, avanoa mo le tuputupu aʻe, ma isi mea taua, o le a i ai sau faʻavae o faʻamaoni lagolago loto malilie e foaʻi mai le amataga . O le taimi lava e te tatalaina ai lau tauiviga i tagata lautele, oe o le a maitauina tagata e sili atu ona foaʻi pe a latou iloa o loʻo i ai tupe i totonu o le ulo ma mafai ona vaʻaia o loʻo mulimuli mai.
  2. Faʻaali Lou Brand
    Ina ia maua le foaʻi o loʻo e suʻeina, amata i le fausiaina o le faʻalagolago ma au lagolago e ala i lau faʻailoga. O lau fa'ailoga o lau kata vala'au ma o lona fa'amaoni e sau mai lona fa'atusa. Tuuina atu i le laina pito i luma ma le ogatotonu e fesoasoani e faʻatautaia au lagolago ma taʻitaʻia i latou i le fatu o lau faʻamoemoe. Fa'ailoa ia i latou o lau fa'atauga ma lau fa'aupuga, ma e leai se isi o lo'o i ai se fuafuaga fa'atauva'a e a oe. Ia mautinoa o loʻo iloa lau faʻailoga e ala i le faʻaogaina o lanu felagolagomaʻi, ma logos e tuʻufaʻatasia i ala eseese ma alalaupapa; kopi e faamomoiloto ma e iai se valaau e faatino; folauga i luga ole laiga e faigofie ona mulimulita'i ma foliga matagofie ile va'aiga; ata pa'i vitiō i luga o lau 'upega tafaʻilagi e faʻaopoopoina le tele i lau tala, ma isi. O le auai i se faʻalapotopotoga faʻaola faʻatuputeleina e mafai ona faʻateleina ai lenei faiga faʻalagolago-fausiaina, ofoina atu taʻiala faʻapitoa e faʻaleleia ai lou faʻailoga faʻailoga ma faʻaleleia lau faʻasalalauga maketi mo le maualuga o le aʻafiaga ma le faʻasoa foaʻi.
  3. Ogatusa ma au uo
    Vaʻai o ono pito i lalo tino laina laina i luga o le tagata tamoʻe tulaga tu sauni e amata se tamoʻe mo alofa mamaI le tulaga o le faʻaputugatupe a le tupulaga-i-uo faʻaputuga tupe, e taua le manino faʻamatalaina o sini ma faʻamanuiaga manuia o lau taumafaiga. A e maise pe a e faʻamoemoe i au uo ma a latou fesoʻotaʻiga, e taua tele le faʻafesoʻotaʻia o le taua o a latou matafaioi. Seti ni vitio talanoa e faʻaaoga ai vitio komepiuta fonotaga e faʻaaoga ai le tele o tagata e faia fonotaga faʻaleaʻoaʻoga. Tuʻuina atu masini komepiuta, pito i lalo laupepa, fautuaga ma faʻataʻitaʻiga o faʻaupuga muamua na manuia mo musumusuga ma faʻaosofia. O ata faʻataʻitaʻi ma taʻiala e tuʻufaʻatasia mea e manaʻomia e fai e aoga tele pe a oʻo mai taimi ma taimi faʻatapulaʻaina. Mo sili atu tauvaga, tausisi pea i ata ma gagana, e ala i le tuʻufaʻatasia o se mea faigaluega numera e sauniuni ma faʻailoga, vai, ata faʻamaonia, ma se tusi sitaili. Ma ia aofia ai se fesoʻotaʻiga pe tatala se Dropbox ina ia mafai ai e tagata uma ona faʻatotonugalemuina la latou galuega mo faigofie ulufale ma vave suiga. E fesoasoani lea e faʻatumauina le faʻamaoni o le faʻailoga ma mafuaʻaga, ma faʻailoa lelei i tagata lautele ia lagona e pei o lau tauvaga ua tuʻufaʻatasia ma sauniuni mo foaʻi!
  4. Faʻaalia le Aʻafiaga o Uma Faʻameaalofa
    Ina ia mafai e au lagolago ona tatalaina a latou atotupe, faʻaali ma taʻu ia latou o a latou foaʻi na faia se eseesega ma aveina atu i le mafuaʻaga. E ala i lau feʻau, ave i le fale le manatu e tusa lava poʻo le a le meaalofa, tele pe laitiiti, e mafai e tagata uma ona faia se eseesega. I le faʻailoaina pe faʻafefea ona avea a latou foaʻi ma mea taua i luga o lau tulaga itulau i luga o lau 'upega tafaʻilagi ma se palota poʻo se counter, pe ala atu i ata, vitio poʻo tamaʻi ata o loʻo faʻafouina i le taimi moni - o loʻo e faʻamalosia se foaʻi e ala mai ona e taua uma!
  5. Faasoa Lau Feʻau I Se Vitio
    Vitio ei ai le paoa e faʻaali ai mea e le mafai ona tatou faia i upu. Tuʻu le video e avea ma mea faigaluega e te faʻaaogaina i soʻo se auala e tutuli ai i le fale au faʻaupuga autu talitonuga ma mea taua. Faʻaaoga i tua o ata vaʻaia, puʻeina vitio konafesi ma mafaufauga taʻitaʻi ma faʻatulagaina polokalame, poʻo muaʻi puʻeina vitio talanoa ma sili atu e aofia ai i se manifeso vitio o loʻo taʻu mai ai le tala o lau igoa ma lou mafuaʻaga.
  6. Faʻamanatu Laʻititi ma Manuia Manuia
    O lau faʻaputugatupe faʻaputugatupe o le a mulimuli ane taitai atu i le manuia, o lea aua le galo ona faʻaalu se taimi e faʻamanatu ai le mamao na e sau ai (tusa lava pe i ai ni au auala e alu ai). O au faʻailoga alualu i luma, maʻa taua, aitia fatufatu ma faʻatosina tupe e tatau ona amanaʻia uma. I le faia o lea, lou nuʻu mafai ona tumau taulaʻi ma i luga o le ala pe a e latalata atili ma latalata i lau sini. Ia manatua: O le faʻamanatuina e faʻamanatu ai i tagata uma o lau 'au (aufaigaluega, tagata volenitia, sui o le komiti, ma isi) e taua i latou i le tulaga manuia o le tauvaga. Ma le isi, e faʻaalia ai i au foaʻi uma lo latou limafoai na tauia. Mafaufau e lafo atu faʻafetai pepa ma faʻalauiloa i au foaʻi, aemaise pe a uma se sao tele.

O le mafai ona faʻaaogaina le initaneti ua feulaina le auala na mafai ai ona faʻasolosolo tupe ma aumai ai foaʻi. E le gata ua mafai ona e aapa atu i tagata lautele, ae o loʻo iai foʻi au mea faigaluega faʻafuainumera e fuafua ai, fuafua lelei ma seti ai lau taumafaiga mai lou fale. Nei o aoga e tolu o sailiga tupe i luga ole laiga:

  1. E Sili Atu Ona Faigofie
    O le faʻatulagaina o faʻaletino tino o lona uiga e le gata i le tele o fuafuaga ae manaʻomia le tino i nofoaga ese i taimi eseʻese. O le sailiga o faʻatauga i luga ole laiga e aveʻesea ai le "faʻaletino" o na mea uma. Nai lo le alu atu mai lea faitotoʻa i lea fale, puleaina o tagata, ma faʻamaeʻa galuega, o tekonolosi e mafai ona faia le tele o mamafa mamafa mo oe! Otometi foai ala i luga o le initoneti tagata faʻatupeina le aufaʻatupe, faʻapuʻupuʻu tagata volenitia e ala i fonotaga vitio ma faʻafouina le alalafaga faʻaaogaina le ola tafe fesoasoani uma e faʻafaigofieina le avega ma seti oe i luga o lau auala i au faʻamoemoega tautupe.
  2. Latou tau aoga
    Scratch tatau ona tusi se nofoaga mo lau gaioiga poʻo le lafoina atu taugata fesoʻotaʻiga mea. Faʻamoemoe i le tekonolosi oe i ou tamatamai lima pei o maua fua vitio fonotaga.
  3. Latou Faalauteleina Lau Aapa
    Ae le i oʻo i luga ole laiga, faʻatau faʻaputugatupe sa faʻatapulaʻa ile latalata. Afai o oe o se laʻititi nonprofit i se nuu maotua nofoaga, avanoa o se tasi mai le tele taulaga le sau o le a sau i lau gaioiga. Faʻatasi ai ma sailiga tupe i luga o le upega tafaʻilagi, tino faʻaletino le o se vaega o le faʻatusatusaga. Soʻo se tasi mai soʻo se mea e mafai ona foaʻi i lau mafuaʻaga pe auai i lau 'au ma galue i lau faʻamoemoe. O lou nuʻu faʻatoa faʻavaomalo!

Faatasi ai ma FreeConference.com's polokalame fa'akomepiuta fa'aputugatupe fa'atupe, e mafai ona e faʻaosoina lau sailiga tupe e faʻatupu ai se faʻasalalauga sili atu ona faʻaalia ma tosina mai ai le tele o foaʻi limafoai i lau faʻamoemoe. E mafai ona fa'atulagaina le fa'aputugatupe o fa'aupuga ma fa'aitiitia le fa'apopoleina i se fofo fa'asalalauga vitiō e fa'afeso'ota'i oe i tagata e te mana'omia e fa'afeso'ota'i.

Sefe tupe ma faʻamuta galuega ma maua fua foliga e faʻamalosia ai le fuafuaina ma le faʻatinoina o lau tauiviga. Fiafia Fetufaʻiga o lau kala fua, Taolotoina Vitio Talanoaga, Potu mo Fonotaga i luga ole laiga e leai se tau, ma sili atu!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro