Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

O a ni malaga faalemafaufau tafaoga?

Vaʻai i luga o le komipiuta feaveaʻi ma le tusifolau, mea puʻeata, ma mata tioata o loʻo faʻataʻoto luga o le faʻafanua ma le tamailima o loʻo faʻasino i le nofoaga tonuO tafaoga tafaoga tafaoga na i ai lava i luma o le malologa i le lalolagi atoa i femalagaiga. Manatua foi e ui o le aitia o le "malae tafaoga" foliga e pei o se mea mo le ogatotonu tamaiti aʻoga, pe a fai tafaoga, e mafai mo tamaiti aʻoga ma tagata aʻoaʻo o vaitausaga uma; talavou, matua, matua matutua, ma tagata matutua foi! Soʻo se tasi o loʻo aʻoaʻoina e mafai ona faʻamanuiaina mai i luga ole laiga i luga ole laiga.

Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o tekonolosi e faʻaaogaina ai vitio e mafai ai e tagata aʻoaʻo mai soʻo se mea o le lalolagi ona o atu i se malaga mai le latou potu malolo poʻo le potuaʻoga. Mafaufau pe mafai ona e oso i totonu o se maugamu pe eli loloto i le eleele e eli maʻa taua. E naʻo le amataga lea ole mea e avanoa e suʻesuʻe ai.

Vaʻai o se tamaʻitaʻi nofo i le kesi aʻoaʻoina luga o le kesi i luma o le laupapa ma uuina se kapetaMalologa tafaoga tafaoga ofo ofo tamaiti aʻoga ma faiaoga le avanoa ofoofogia e o ai i ofoofogia nofoaga. O nei aso e te mafaia foi malaga i Mars pe vaʻai pe faʻapefea le malaga i le Oregon Trail i le 1846. Faʻatasi ma le faʻaeteete faʻatonuga a se faiaoga galue faʻatasi ma le initaneti aʻoga aʻoaʻoga ma ata vitio, o avanoa e vaʻai ma maua ai ni mea fou e le uma.

Nisi tafaoga tafaoga tafaoga e leai se totogi ae o isi e totogi. O faiaʻoga tomai e mafai ona filifili e fai a latou foi mea, pe fausia se maimoaga taamilo mai ata.

E iai lua ituaiga autu o tafaoga tafaoga tafaoga:

  1. Afifi / Muamua Atiina Ae
    1. Commercial
      O se pisinisi tafaoga tafaoga tafaoga masani o le vaʻai atu e faʻatau atu se oloa poʻo se tautua. O lenei e ono foliga mai o faʻasalalauga oloa poʻo se tafaoga moni i le nofoaga faʻamasani, o se faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea ma faletalimalo i se nofoaga tafaoga poʻo se mataʻaga lauiloa turisi.
    2.  Faamatalaga
      O se faʻamatalaga vaʻaia tafaoga tafaoga tafaoga ua fuafuaina e faʻalauiloa ma aʻoaʻo tagata lautele e uiga i se mafuaʻaga. Mafaufau i se malaga i le Amazon poʻo le faʻasao o le natura. Atonu e i ai se tulimanu (foai, mo se faʻataʻitaʻiga) poʻo se misiona faʻamatalaga o le valaʻau i le gaioiga.
  2. Faiaoga Fausia / Faʻapitoa
    1. o Aoga
      Nei e masani ona tuʻufaʻatasia ma fuafuaina e le faiaʻoga o lea manaʻoga o le vasega e faʻamalieina e tusa ma le mataupu aʻoga poʻo faʻatulagaina tulaga faatonuina. O lenei mea e faʻatagaina ai faiaʻoga ona faia mai i le amataga poʻo le sili atu o le faʻatonutonuina o leo, mea faitino, ma le aotelega o le poto masani.

Faatasi ai ma se tafaoga tafaoga tafaoga fuafuaina e faataʻitaʻi eseese aafiaga pe o le faatofuina atoa agaga naunautai i ni aafiaga tulaga ese, tagata aʻoaʻo o vaitausaga eseese ma mea e fiafia i ai e mafai ona latalata atili i mea latou te fiafia i ai a o faalolotoina lo latou malamalamaaga ma faʻalauteleina a latou aʻoga. Nei o ni nai aoga o le faʻaaogaina o tafaoga tafaoga tafaoga e faʻalauteleina ai lau lesona ma aʻoaʻoga:

  • Aveese le Manaʻoga mo Felauaiga
    Leai se mea e teuteu ai tiʻetiʻega, mea e nonofo ai, pe maua ai se faʻatanaga a matua! Ma le isi, e i ai ni auala laiti logistics e mafaufau i ai faatatau i taimi, auala, meaʻai mama, ma isi mea na tutupu-faʻatulagaina auiliiliga. Tusa lava pe a oʻo mai i le faʻatulagaina o se tafaoga tafaoga tafaoga i se pito i luga potu fofo o le falemaʻi, e leai se mea e popole tele ai! E mafai ona e asia uma vaega eseese o le falemaʻi mai le NICU i le ICU, potu faʻamalo, ma sili atu e aunoa ma le olo i totonu!
  • Tipi Tau
    Faʻalauteleina le tau e fesoʻotaʻi ma le femalagaaʻi i le atunuʻu poʻo le konetineta, okaina o sipika autu, pe poloka le taimi e asiasi ai i se nofoaga faʻapitoa ma se taʻiala taʻimua. A avanoa se tafaoga tafaoga tafao i luga ole laiga, e mafai ona alu i lalo tau e aunoa ma le aʻafia o aʻoaʻoga.
  • Faateleina le Taimi o le Aʻoga
    A e faimalaga mamao, e mautinoa e tupu le tuai. A mafai e tagata uma ona auai i se tafaoga tafaoga tafaoga e aunoa ma le tuua o le fale, o le taimi mo faʻatonuga faʻaopopo. Tamaiti aʻoga mafai ona sili atu taimi e fai ai fesili, mauaina sili manatu ma galulue faʻatasi ma tamaiti aʻoga i galuega faatino, ma galuega faatatau i le malaga.
  • Laititi atu Puipuiga o le Saogalemutala
    Tamaiti aʻoga mafai femalagaaʻi i le lalolagi i mamao (ma o nisi taimi fantastical laueleele) e aunoa ma le o mai feagai ma le feagai ma lamatiaga mataʻutia. Pe o se paneta eseʻese lena, o se feiloaʻiga ma se manu feʻai, poʻo se ogaoga o le tau, tafaoga tafailagi tafaoga e saogalemu ma toʻafilemu, ma le tele o le malie!

E le gata i lea, o tafaoga tafaoga i tafaoga na ofo mai:

O se fafine ataata o loʻo nofo i fafo o le laulau i autafa o le faʻamalama o le faleoloa, o loʻo faigaluega i le laptop ma mea inu i ona autafafetuutuunai
Mo tagata aʻoaʻo mamao ese poʻo i latou o loʻo i le aʻoga faʻavaitaimi poʻo faʻapaleni galuega ma le olaga ma taimi muamua tuʻutuʻuga, o se tafaoga tafaoga tafaoga mafai ona maimoa faʻatasi ma faʻasolosolo lelei; i le taimi moni pe faʻamaumauina, pe i le faʻasoaina o se puʻeina i le moni-taimi faʻaaogaina o le vaeluaina faʻasoa i se taumamao faʻaaliga!

avanoa
Maua moni maua mai a tamaiti aʻoga lima mea faigaluega i soʻo se avanoa e aofia ai se potu malolo poʻo se nofoaga taumamao, soʻo se tasi e mafai ona alu i se tafaoga tafaoga tafaoga. Ae maise lava i le leai-download, browser-faʻavae tekonolosi, pau a tagata aʻoaʻo manaʻomia i ai o se masini ma initaneti fesoʻotaʻiga.

Avanoa Mo Fesootaʻiga
A o tamaiti aʻoga ono le mafai ona sogisogi, tofoina pe paʻi i ai, latou te mautinoa mautinoa vaʻai ma faʻalogo, faʻapea foi fesoʻotaʻi ma isi. O le loloto immersive poto masani ma gamification o se tafaoga tafaoga tafaoga faia faia aʻoga, galulue faʻatasi ma isi, ma atili faʻalauteleina tomai faigofie e faia. O se tafaoga tafaoga tafao e mafai ona faia i auala eseese; tamaiti aʻoga ono tuʻufaʻatasia la latou malaga e ave le toega o le vasega i luga pe filifilia tamaiti aʻoga e mafai ona galulue ma le faiaoga e fuafua ma fausia a latou lava kulupu poto masani. Ma e le gata i lea, o tafaoga tafaoga tafailagi lea e maua ai ituaiga uma sitaili o le aʻoaʻoina aofia ai vaʻaiga, faʻalogo, faitau / tusitusi ma kinesthetic.

Asiasi i Nofoaga Mataʻina
Faatasi ai ma se tafaoga tafaoga tafaoga, e mafai e tagata aʻoaʻo ona faatofuina i latou lava ma maua se nofoa pito i luma i nofoaga e le i ai i luga o le auala. Na e mafaufau e uiga i le asia o le la? Ae faʻapefea le faia o se maimoaga taamilo i totonu o le White House pe 'aʻau ma iʻa i le Great Barrier Reef?

Faatasi ai ma FreeConference.com's luga ole laiga virtual fanua malaga vitiō polokalama, so'o se faiaoga e mafai ona alu i luga o le initaneti e fatu pe fesoasoani i le fa'aolaina o se malaga fa'ata'ita'i mo tagata a'oa'o naunau. Pe fuafuaina e le faiaoga le malaga pe fa'aaoga se malaga ua leva ona iai, ole tekonolosi a FreeConference e maua ai se fa'aoga faigofie ma FREE mo tamaiti aoga e maua ai a latou malaga i luga ole laiga. E mafai e faiaoga ona fa'aoga le meafaigaluega Fa'asoa Mata e maua ai le va'aiga vave, ma le Fa'asoaina o Pepa i le fa'ai'uga e fa'asoa ai pepa o galuega, fa'atasi ai ma le tele o isi mea aoga e saunia ai tamaiti aoga e a'oa'o!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro