Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Seti se Tomai Faʻapitoa Vitio Conferencing talaʻaga i 3 Sitepu

O oe o se 21st-senituri polofesa? Ma maualuga tulaga lelei vitio komepiuta komepiuta o le tekonolosi o filifiliga mo se galuega faatalanoaga, se luga o le initoneti faʻaaliga, se tafaoga fonotaga, ma sili atu. E tele laʻasaga e alu i sauniuniga mo se alualu i luma lelei vitio vaʻaia foliga. O se tasi e masani ona le amanaʻiaina o le ata vitio talaʻaga.

E taua le filifilia o ou lavalava, saunia au mea ma suʻea au mea koneferenisi aʻo leʻi faia se fonotaga i luga ole laiga. E faʻapena foi le fausiaina o se backdrop mama ma manino a o le a oulua feiloai fesagai ma se tasi i le isi itu. O se itu taua tele o - o nisi taimi e matua moni lava - faʻaalia oe lava i le malamalama sili pe a e auai i se vitio!

Nei o nisi o fesoasoani sili ona maualuga a le FreeConferensi mo le fausiaina o se polesi backdrop fonotaga mo se fonotaga vitio:

faʻataʻitaʻiga vitio faʻatalanoaga talaʻaga mo vitio fonotaga telefoni

Filifili Lelei Lau Seti

E faigofie ona e auai i le a ata vitio ma le telefoni feaveaʻi polokalama mai lau feaveaʻi masini. Tau lava o le manatuaina o ou siʻosiʻomaga avea ma se ata o ai oe. Mo lenei mafuaʻaga, amata i le filifilia o se mama i tua i se nofoaga filemu lea o le a le faʻalavelaveina ai oe.

Afai o oe i le fale, ia mautinoa o soʻo se au lava mea i le vaʻaiga o loʻo faʻatulagaina lelei (ie fai lou moega pe a vaʻaia). Faʻatulaga vave mea e manaʻomia muamua e puipuia ai tamaiti laiti ma fagafao mai le faia o se faʻateʻia foliga o le ogatotonu o le konafesi.

Backdrops o loʻo atagia mai ai se ata faʻapitoa poʻo se aʻoaʻoga faʻataʻitaʻiga (ie fata tusi, ofisa tua, ma isi) o taimi uma o se filifiliga poto.

Ia Saʻo Lau Moli

Taumafai e aua le faʻatauvaaina moli lelei pe a sauniuni e tuʻuina atu oe mo se fonotaga i le vitio. Vitio ata i tua atu o moli tatau ona ambient ma faamamafaina lau sili foliga lelei. Afai e le saʻo ona fai, e mafai ona faigofie ona pei oe o se meaola o paolo poʻo se taʻamilosaga mai fafo.

Matamata muamua lau oe lava vitio fafagaina i luma o lau konafesi valaʻau ia mautinoa o oe ma ou siʻosiʻomaga ua lava malamalama. O se ata faʻamasani i le puʻeina o ata vitio o se manatu lelei tele lea e faʻataʻitaʻia ai le eseesega o moli. Lenei auala, oe mafai ona puʻeina le mea e manaʻomia le fetuʻunaʻi le malamalama. O le lafoina o se pupula tele poʻo se pogisa o se paolo e le fesoasoani i se siʻosiʻomaga filemu.

O le taimi lava e te iloa ai faʻasino itu e mafai ona e maua ai le malamalama sili, o le a mafai ona e toe faʻafouina lau moli seti-mo le isi taimi. Oe mafai ona mautinoa i le auala e te faʻaalia ai oe lava ma sina taimi sauniuniga ma sili atu aʻafiaga!

Pulea Tafaoga

Ae e te leʻi faia lau fonotaga vitio, siaki poʻo lava le avanoa i le va o lau webcam, ou foliga, ma soʻo se mea o i tua atu o oe. Seti i luma o lau webcam ma ou foliga, ua, ma le pito i luga pito i luga o vaʻai. Tuʻua le itiiti ifo ma le lima 'umi le aoga o le potu i le va o oe ma soʻo se puipui poʻo ni mea tetele i tua.

O se tulafono lelei o le limamatua? Nofo lua futu mai lau webcam ma ma ia tusa ma le 2-3 taimi le tele o le potu i ou tua. Oe mafai ona liliu soʻo se nofoaga i totonu o se tamai potu konafesi!

Le maua fua se leo & Faʻasalalau Vitio mai le FreeConference.com

E maua fua e le FreeConference telefoni feʻaveaʻi mo tagata faʻaaoga i Amerika i Matu ma le lalolagi atoa ma numera telefoni e oʻo atu ile 100. Faʻaopopo, 'auʻaunaga i luga ole laiga faʻasalalau ma vitio, lau fetufaʻaiga, potu fono i luga ole laiga, leai se totogi o faʻamasinoga ma le lauina o pepa. Olioli i mea uma leai se tau ma leai ni download!

E leai sau tala? Saini loa Nei!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro