Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

4 Le Faʻagaloina Faʻaaogaina o Vitio Talanoaga i Pop Aganuu

E foliga mai e leʻi leva atu o talanoaga video na fai ma mea o le lumanaʻi, e le faʻaaogaina mo augatupulaga agaʻi i luma. E mautinoa lava o tamaiti uma e tuputupu aʻe i le 80s ma le 90s e manatua le vaʻai atu i ata vitio faʻaaogaina i Star Trek: O Le Tupulaga Mulimuli, Toe foi atu i le Lumanai, ma le anoanoaʻi o isi tala faʻasaienisi faʻaaliga ma tifaga.

I lenei vaitaimi ma lenei vaitau, e ui i lea, e faigata ona talitonu i se lalolagi e aunoa ma vitio talanoaga. O fesoʻotaʻiga i ata vitio ua suia le auala tatou te galulue ai, taʻalo ai, ma ola ai, ma e mitamita le FreeConference.com e avea ma vaega o lea suiga i luma.

Seʻi o tatou vaʻavaʻai atu i le mamao na tatou o mai ai ma lenei tamaʻi vaʻaiga lata mai o fesoʻotaʻiga i ata vitio i nisi o le 20th senituri sili ona taʻutaʻua tifaga ma TV.

2001: A Odyssey Space

I se vaʻaiga masani mai le galuega tele a Stanley Kubrick i le 1968, na faʻasoa ai e le aliʻi o Dr. Heywood Floyd se fefaʻatauaiga ma lona afafine mai se "vaʻalele avanoa" PanAm. Lenei masini vitio o se tasi o le tele i totonu 2001 o loʻo vavalo vavalo mai a tatou tekonolosi faʻaonapo nei — o isi faʻataʻitaʻiga aofia ai masini iPad-pei o loʻo faʻaaogaina e tagata vaʻaia luga o le Faʻamatalaga Tasi, ma le HAL 9000, o le vaʻalele o se mea leaga faʻatupuina le atamai.

O tagata faimalaga i le ofoofogia o le malaga a Kubrick, e ono finau faapea o le ata e matua malulu tele ma e leai se aoga mo ia e sili atu le malosi - matou te manatu o lenei vaaiga e faʻamaonia se isi mea, ae maise lava le mafaufau i le vevesi o le a tatalaina. Faʻalauiloa Spoiler: HAL mauaina, tele uiga.

2001: Se Avanoa Odyssey - Videophone Sequence

Star Trek: O Le Tupulaga Mulimuli

i Tafaoga Star: TNG's tamoʻe, tele malaga le mafaagaloina i luga o le USS Enterprise amata i le vitio valaʻau se paneta latalata ane (poʻo isi faʻalelagi tino). O ai e mafai ona galo le taimi muamua le pisinisi fetaiaʻi auvaa le Borg e ala i se cryptic feaveaʻiga ae le i ulufale i latou? O le a le mea o le a avea ma se tasi o faʻamaumauga atoa 'sili ona manatuaina tala faʻatulagaina uma amataina i se faʻasalalauga vitio, ma leai se mea e tasi tutusa mo Starfleet.

E ui lava atonu tatou te le faʻaaogaina le saoasaoa-o-malamalama transmissions iinei i luga o le Lalolagi, FreeConference.com sau latalata latalata darn latalata!

Spaceballs

pei Faʻailoga Taua ma Young Frankenstein i luma atu, Mel Brooks 'malie Star taua parody lavea uma sao tala. Faatasi ai ma lona atamai mo faʻamalieina tino ma faʻaaliga vaaia, e le o se mea e ofo ai ona o nisi o taimi sili ona faigata o le ata na o mai e ala i le viliina o ata. O vaʻaiga na motusia ai le "taimi faʻafiafiaga" a Peresitene Skroob, ma le vaaiga na fesiligia ai e le Pizza the Hutt le nonogatupe tusi e fesoasoani ia latou i fafo mafuaʻaga latou te avea le tumutumu kamupani i le taimi nei, o uma le vevesi vaaiga mai le slapstick masani.

Spaceballs PIZZA LE HUT!

Toe foi i le lumanaʻi: Vaega II

In Toe foi i le lumanaʻi: Vaega II, matou vaʻaia Marty McFly molimauina lona le fiafia, faʻatonu tagata lava ia, ma o iʻuga e, saʻo, e fai si faʻanoanoa. I lalo o le omiga mai lana uo faigaluega e faia ai ni fefaatauaiga i totonu, o lona pule, Mr.Fujito, na tilotilo i le valaau a Marty ma vave ona tuli o ia. Faʻatasi ai ma faletupe i luga ole laiga ma faʻamaumauga o se taua tautua i o tatou aso ma tausaga, o le tasi lenei o le Toe foi atu i le Lumanai faasologa 'sili atu saʻo valoʻaga, vaʻai a tatou e le o lava lele lele taʻavale ae!

Toe foi i le Lumanai Vaega 2 (6/12) Tifaga CLIP - Future Marty Ua Faʻamutaina (1989) HD

Talanoa Vitio e leai se tau e mafai ona e faʻamoemoeina

Atonu e leai ni a matou va'alele po'o ni laupapa fa'alava (ia, o lo'o i ai a matou laupapa fa'aoga i le taimi nei), ae o lo'o ia i matou le tomai e telefoni ai tagata mai so'o se mea o le lalolagi, i soo se taimi ma polokalame talatalanoaga vitio i luga o le initaneti. Va'ai i le lisi o foliga e ofoina mai e FreeConference.com vaʻai pe faʻapefea ona matou fesoasoani ia te oe e faʻalelei fesoʻotaʻiga!

E leai sau tala? Saini i luga nei saoloto!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro