Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Taofi Verbatim Faʻamaumauga ma Valaʻau Pueina

Sa matou i ai uma iina: Le Fonotaga Atoatoa. O se tasi o na konafesi valaʻau lea mea uma na o alu "sao". E le lava le tupu i taimi uma, ae a oʻo loa, e lagona le gaioiga. Ua maeʻa le sauniga, e lele lima maualuga, ma ua lagona le lagona i totonu o le potu.

Ae lavea oe: Faʻafefea Susie i Faʻatau e le mafai ona faia le telefoni? Ma Ei, e i ai seisi e manatua le sili tagline Jim i Maketiga na sau ma? Na faafuaseʻi lava ona suia le leo a o taumafai tagata uma e toe manatua ia auiliiliga o le mea na tupu.

Faasoa Lau Download Link

O iina Pueina telefoni o le Konafesi puʻeina sau i totonu! Fonotaga auiliiliga, nuance o leo, ma upu tautala talanoaga e faʻailoa saʻo uma ma aunoa ma le le mautonu. Manatua le manaia le laina a Jim? Tuʻu i lalo! Ma Susi mai Faʻatau? Lafo atu ia te ia le download link i lau Free Konafesi valaauga puʻega; o le a ia lagona pei o ia sa i ai iina ma le vaega totoe! 

valaʻau le puʻeina o masini komepiuta

Pueina lau fonotaga ma le telefoni puʻeina ma na o le oomiina o le faʻamau, o lea e leai se taua faʻamatalaga leiloa.

Oe o le a ofo i le aoga pe a fai o le i ai o se puʻeina o lau Free Konafesi valaʻau. Nei na o ni nai auala o se Saoloto Konafesi valaauga pueina mafai ona fesoasoani:

  • Valaalia o le au auai
  • Teuina o manatu o talanoaga
  • Faasoa atu ia i latou e le mafai ona auai
  • e tusitusiga mai le puʻeina

aumai Pueina telefoni o le Konafesi puʻeina o se fana i le isi au fonotaga! E te tau mafaufau pe na faʻapefea ona e ola e aunoa ma ia.

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro