Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻaaogaina lau FreeConference Dial-in Numera Soʻo Se Taimi

Puffin i le komepiutaTusa lava poʻo le a le laina o pisinisi oe i ai, snags tupu. O le le malamalama i fesoʻotaʻiga, sikaleti i le maliega, poʻo se suiga faafuaseʻi i le itu e manaʻomia ai fonotaga faʻafuaseʻi. Afai o ia te oe le taugata o le i ai o lau 'au atoa i lalo o le tasi taualuga, valaʻauina o se impromptu fonotaga e faigofie pei o le faʻasalalauina o se ofisa memo. Ae i le taimi nei pisinisi tekonolosi-fafagaina lalolagi, o le tele o kamupani ua salalau i le salafa o le kelope. O le mea e laki ai, ua talanoa le FreeConferensi i lenei mataupu ma faʻaputuputuina fitafita taumamao e faigofie pei o le tuʻuina o tagata uma i totonu o le potu fono.

FreeConferensi e manaʻomia "Le faʻasaoina" valaʻau vaʻaiga e sili ona lelei mo le tuʻuina 'ese' au i le matasele ma mulimuli i soʻo se suiga pe a latou tupu. Faʻatasi ai ma le FreeConferensi "I luga o le Manaʻoga" faʻaaliga, tagata faʻaaoga mafai ona valaʻau i soʻo se taimi i luga o se tasi o le FreeConferensi laina tuuto; leai se tofiga talafeagai! Na ona saini i lau teuga tupe, filifili le "Amata Nei" filifiliga i le "Fausia" tab ona tuʻuina mai lea o tagata taʻitasi e te manaʻomia tagata auai ma se tasi o numera a le FreeConferensi ma avanoa avanoa. I se taimi puʻupuʻu o le a fesoʻotaʻi lau 'au ma e amata ai lau valaʻau faʻafuaseʻi.

O le isi taimi e se ai se poloketi, pe o se imeli filo alu sese faʻaoga le FreeConferensi's Le faʻasaoina vaega Oe o le a maofa i le vave o se le maeʻa fonotaga mafai ona o mai faatasi ma taialaina lau 'au toe foi i le ala. Tuʻuina i lau 'au se lagona malosi o le faʻatonuga ma le FreeConference's Le faʻasaoina valaauga valaauga.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro