Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻaaogaina o Vitio Valaau Auaunaga mo Suesuega Poloketi

Vaʻai faalemafaufau oe o loʻo galue i se poloketi tele o suʻesuʻega mo se iunivesete — o le 'afa o lau' au o loʻo i Montreal, o leisi o loʻo i se nofoaga mamao i Amerika i Saute. Faʻatoʻa uma lava se mea sili na alualu i luma, ae ua lata mai le taimi. O lau faʻatulagaina aso faʻatapulaʻa ua lata mai, o lau 'au ua ova ona galue, ma o le aveina le atoa le aso o le aofaʻi o femalagaaiga e le mafai pe taugata foi.

Faʻafetai faafetai mo le Initaneti, a ea? Faatasi ai ma tautua fua vitio vaega valaau telefoni, oe mafai ona talanoa i vaega ma tagata taʻitoʻatasi mai soʻo se mea i le lalolagi atoa. Mo saienitisi o loʻo galulue i faʻatutuina-faʻatinoina poloketi, aemaise lava, o lenei o se taua auaunaga mo le tipi i lalo o taimi o femalagaaʻiga ma le tausia o tatala talanoaga i le va o tagata uma e aʻafia ma se poloketi.

Seʻi o tatou vaʻavaʻai atu pe faʻafefea ona setiina se telefoni e faʻaaoga ai le telefoni feaveaʻi, FreeConference.com. I ni nai laʻasaga faigofie, e mafai ona e setiina telefoni feiloaʻiga, vitio talanoaga, ma le tele o isi aoga foliga.

Leai se lesitala poʻo se Download E Manaʻomia

O le mea e tuʻu eseʻese le FreeConference.com mai isi auaunaga viliina ata o lona tulaga gafatia browser - aunoa ma se download, lesitalaina, po o totogifuapauina (natia pe i se isi itu), FreeConference.com maua ai se faigofie-e-faʻaaoga polokalama telefoni telefoni e aunoa ma le faʻafaigata o download, saofaga, ma faʻafouga.

Na ona ulufale i totonu o lau login faʻamatalaga i le "saini luga" vave i luga o le FreeConference.com's homepage ma i ai i lou ala! Pau lau mea e manaʻomia o se imeli tuatusi, ma oe mafai ona faʻaulufale mai lau fesoʻotaʻiga lisi ma isi aoga faʻamatalaga e amata ai lau saolotoga vaega vitio valaʻau.

A numera o aoga vaega

Aua neʻi amata ma faʻamutaina tautua a le FreeConference.com i le naʻo le viliina o ata - o loʻo i ai le tele o isi itu aoga e faʻafaigofie ai ona faʻatautaia lau valaʻauga.

FreeConferensi faʻaalia a aoga fefaʻasoaaʻi laupepa tautua, lea e mafai ona e faʻasoa ai lau atoa desktop poʻo se faʻamalama faʻapitoa ma isi tagata auai i se fonotaga telefoni. E i ai foi se vaega valaauina Fetufaʻiga o pepa. Mo le faʻamoemoe o se poloketi suʻesuʻe, e matua aoga tele lenei mea-e mafai ona e tufatufa atu siata, fomu, pepa, ma isi faʻamatalaga e ala i le tufatufaina o pepa, e aunoa ma le faʻalavelave ile lafoina o pepa i imeli ma isi auala. A e manaʻomia, e mafai foʻi ona e tufatufaina pepa i le tautua lava ia, e sefe ai lou taimi i le aloese mai le osooso i le va o faʻamalama ma faʻamalama e lafo mai ai ni faʻamatalaga taua.

A oso mai mea ma pisi tele, e faigofie lava mo fonotaga faʻatulagaina e seʻe ai i lou mafaufau. O le mafuaaga lena FreeConference.com ua fuafuaina a telefoni telefoni—Mo valaauga masani ma le masani ai o fonotaga ole koneferenisi, ole nei fesoasoani e faʻavasega taimi o le a fesoasoani ia te oe e aloese ai mai le misia taua taua, fonotaga, ma siakiina in. O nei fonotaga e taua mo poloketi suʻesuʻe, aua e tatau i tagata uma ona iai i le itulau e tasi.

I le iuga, ma atonu o le sili ona aoga vaega mo suʻesuʻega mafuaʻaga, o FreeConference.com's aotelega o le valaau gaioiga Mo na taimi pe a le mafai e se tasi ona faia i se valaʻau, pe o se mea na tuua le malamalama, o lenei gaioiga faʻatagaina oe e iloa ai pe o ai na auai i le valaʻau, pe a latou taunuʻu mai ma tuʻua, ma teuina se ogalaau o uma talanoaga talanoaga lafoina i le taimi o le valaʻau. . E mafai foi ona e faʻamaumauina le atoa fonotaga ma pueina leo ma ia maua foi se mea e tumu ai tusitusiga!

A e manaʻomia le nofo vave i fesoʻotaʻiga vavave ma lau 'au, e leai se taimi e faʻamaumau ai i le paʻuina o polokalama, faʻafouga, poʻo le lesitalaina. O le taimi o le tupe, ma o le mafuaaga lena FreeConference.com ua faʻapitoa e galue atoatoa i lau browser. Saini saoloto fua telefoni valaau tautua ma FreeConference.com aso nei!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro