Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Aisea e tatau ai ona e faʻaaogaina le laupepa faʻasoa i le potu aʻoga i le 2018

A o tekonolosi ua atili ai ona salalau i o tatou olaga, e taua tele mo tamaiti aʻoga e masani ma komepiuta i se talavou. Tele aʻoga ua amata ona atofaina komipiuta i tamaiti aʻoga ona o le taua o le atiaʻe o tekinolosi poto masani. E faʻapena foi, metotia faʻafaiaoga e alualu i luma a o aʻoga manaʻoga suiga, faiaoga ua amata ona faʻalauteleina a latou lesona i le malo o komepiuta. Ole faʻasoaina ole lau, ma e tatau ona avea ma mea faigaluega lauiloa ile potu aʻoga, talu ai ose mea faigaluega aoga tele e faʻatosina mai ai tamaiti aʻoga ile tele o vaega ole lesona, o le a matou talanoaina i lenei tulaga.

Faasoa atu lau

Aisea Fetufaʻaʻi Mata?

E i ai mea lelei ma mea leaga i mea uma, e oʻo lava i tamaiti aʻoga o loʻo i ai a latou computer. O se tasi o ona lelei o le faʻaleleia mai le papaʻe papaʻe, tamaiti aʻoga mafai ona faʻaaoga lelei se lesona i o latou luma tonu. E i ai le mafuaʻaga i le faʻateleina numera o kamupani o loʻo faʻaaogaina le va-vaeluaina e koleni ai tagata fou fou. O le fetufaʻaiga o mata e mafai i nisi taimi ona manaʻomia i taimi o faʻataʻitaʻiga, faʻaaliga o faʻamatalaga, ma nisi o ata. Faiaʻoga mafai foi ona ofoina mamao lagolago pe a fai o se tamaititi aʻoga o tauivi ma le lesona.

Vaaia> Faʻalogo leo

Sa e taumafai e aʻoaʻo se faʻatusatusaga numera fou mai se podcast? Afai e te leʻi mauaina ma aʻoaʻo le numera i se potuaʻoga pei o se tagata masani, mafaufau pe faʻapea e faigata ona aʻoaʻo se mea faigata i le taliga. E le tupu lenei mea ile fefaasoaaʻiga o ata, ma e le tau faʻapipiʻi tamaiti aʻoga i se komipiuta se tasi mo le lesona, ma mafai ona maua se vaaiga lelei i o latou nofoa. O le i ai o komipiuta faataamilo i tamaiti aʻoga e mafai ona taʻitaʻia ai i eseesega faʻasoesa e mafai ona ono taofiofia ma le latalata ma le faʻamaoni o le vaʻaiga-faʻasoa.

Galulue faatasi i luga o komepiuta

Tamaiti aʻoga mafai ona uma ona maua se loloto loloto vaʻai i le faʻaaliga, mauaina faʻaaliga vaʻaia ma aveʻesea fesili. Peitaʻi, e i ai itu e lua e vaʻai ai le fetufaʻiga, pe a fai e iai se faʻalavelave a se tamaititi ma ni vaega taua o le lesona, e mafai ona latou suʻe faʻasoa i le faiaoga mo ni faʻatonuga tuusaʻo i le mataupu. Lenei tatalaina se fou auala mo tekonolosi galulue faʻatasi, pei o tamaiti aʻoga mafai ona galulue i galuega faʻatasi lugalaina, le manaʻomia e tino i ai.

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro