Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea ona Faʻaoga Le Telefoni Fonotaga Valaʻauina Valaʻauga e Tausia ma Faʻatele Lau Tagata Faʻavae Faavae

Faʻaaoga saoloto fonotaga telefoni e faʻalautele ai le avea ma sui auai-ma le foaʻi-mo lau faʻalapotopotoga le aoga.

Tusa lava pe o le a le latou tele poʻo le misiona, faʻalapotopotoga le aoga e faʻamoemoe i le mafai ona fesoʻotaʻi ma galulue faʻatasi ma o latou sui, volenitia, ma tagata foaʻi faigofie ma i sina tau. O se tasi o mau auala faʻapena e le faia, o le faʻaaoga tatau lea telefoni fua mo konafesi ina ia faʻatagaina tagata mai soʻo se mea o le atunuʻu (poʻo le lalolagi) e faʻafesoʻotaʻi faʻatasi i le taimi moni. I totonu o lenei blog, o le a tatou o atu ai i ni nai auala faigofie e mafai ai e faʻalapotopotoga ona faʻaaoga le faʻaaogaina o fonotaga, pei o tatou, e faia ai sauniga masani.

Fai se laina tuʻufaʻatasia o le konafesi i ou tamatamai lima 24/7

I le fausiaina o se teuga tupe i le FreeConference.com, o le a faʻaavanoaina oe ma se numera tuʻufaʻatasi-dial i lau teuga tupe faʻatasi ai ma se seti o tumau vili numera ma se numera tulaga faʻapitoa e mafai ona faʻaaoga e fai ai se telefoni i soʻo se taimi - leai se faʻavasegaina muamua. Naʻo le valaʻau o tagata uma i totonu o le numera telefoni i le taimi o lau fonotaga ma ulufale i le konafesi faʻaaoga code e fesoʻotaʻi ai i lau telefoni. O loʻo tuʻuina atu foʻi ia i latou e ana le teuga tupe se PIN moderator eseʻese e mafai ona ofi atu nai lo le tagata e faʻaaoga ai le code e ulufale ai pule faʻatonutonu i le taimi o le konafesi.

Faʻatulaga ni telefoni mo fonotaga pe oʻo atu ile 100 tagata telefoni pe sili atu!

Uma FreeConferensi teuga tupe ofoina se tulaga tulaga gafatia o le oʻo atu i le 100 tagata telefoni i se tasi valaʻau. Fuafua i le i ai o le sili atu i le 1,000 tagata valaʻau? Leai se faʻafitauli! Naʻo le faʻafesoʻotaʻi mai matou e faʻavasega se mea telefoni lapoʻa atonu o loʻo e fuafuaina.

Faʻaoga le leai o se mea e talanoaina ai fonotaga mo fonotaga uma

Konafesi valaauga mafai ona faʻaaogaina e leai ni polofiti faʻalapotopotoga mo le tele o mafuaʻaga. Mai tamaʻi 'au pow wows i tele sailiga seleni valaʻau, konafesi valaʻauina maua ai se maua fua ma talafeagai isi i totonu-tagata potopoto. Nei o ni nai ituaiga o fonotaga e leai se totogi telefoni valaauga valaʻauina mafai ona faʻaaogaina mo:

  • Fonotaga a le aufaigaluega
  • Valaʻau ma tagata foaʻi
  • Fonotaga sailiga tupe
  • Fonotaga a le Komiti

freeconference.com ua i ai numera i le lalolagi atoa

Faʻalautele lau aapa atu i numera i totonu, faʻavaomalo, ma fua-leai saoloto valaʻau-i numera

Pe o latou i totonu o le Iunaite Setete po o fafo atu, tuuina atu i au telefoni ma le faigofie o le ulufale atu i lau konafesi laina e ala i le valaʻau i se lotoifale, atunuʻu, pe leai se totogi numera. FreeConferensi maua ai le tele o fua faʻavaomalo numera-telefoni numera faʻapea foi ma numera faʻavaomalo ma numera fua fua maua ma se lesitalaina i soʻo se tatou totogi fuafuaga.

E maua fua numera o telefoni mo:

O le Iunaite Setete

Kanata

Le Malo Tele

Ausetalia

Siamani

Ma e sili atu!

Valaʻauga ma Konafesi Faʻasalalau telefoni

 

Valaʻau ile telefoni poʻo le valaʻau ile uepesite ma talanoaga i luga ole laiga

I le faʻaopopoga i le telefoni telefoni feʻaveaʻi, o le FreeConferensi e faʻatagaina ai le aufaʻaoga e filifili le auai i fonotaga i le initoneti. 'Upega tafaʻilagi leo i luga ole laiga, ata vitio, fefaʻasoaʻiga, ma le tufatufaina o pepa o mea faigaluega ia e avanoa i luga ole laiga e auai i fonotaga i luga ole initaneti e aunoa ma se totogi!  

Auai i le FreeConferance Aso Nei!

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro