Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Le Taua o le galulue faʻatasi ma le galulue faʻatasi

kulupu-komipiutaO le felagolagomai i le va o tagata i le gaioiga o le faʻatinoina o se galuega o le mea e maua ai galuega faia lelei. Afea au galulue faatasi avea ma faʻavae o soʻo se poloketi, e matua ofoofogia lava le vaʻaia pe faʻapefea ona aʻafia ia iʻuga. Soʻo se falefaigaluega poʻo luga ole laiga e faʻaosofia ai le agaga felagolagomaʻi (pe o le 'au e mamao ese pe i le nofoaga e tasi) faia mo se siosiomaga e faʻafaigofieina manuia.

O le galulue faʻatasi e faʻatino ni tomai felagolagomaʻi ma taulaʻi i le galulue faʻatasi e mafai ai e sui uma o le matagaluega, au poʻo le auvaa ona galulue faʻamalosi. E ala i le aveʻesea o silo, o le galuega faatino o galuega faʻateleina foliga. Tufatufaina o galuega i totonu o mea totino poʻo faʻamautuina pe faʻafefea ona aliali mai le tafe o le galuega o se tuʻufaʻatasia mafai faʻaleleia atili galulue soʻosoʻo e faia mea sologa lelei sologa lelei.

Lenei aisea mafuaʻaga galulue faʻatasi ma le galulue faʻatasi faia se lelei ma faʻapolofesa aʻafiaga.

Aufaigaluega felagolagomai e faatatau uma i le galulue faatasi

I le fatu o 'au galulue faʻatasi ma le aoga o loʻo taoto ai faʻamanuiaga manuia. Ina ia mafai ona faʻatinoina se mea, o le lafoina ma le mauaina o feʻau e tatau ona faia ma le mafaufau loloto ma faʻatinoina.

A o matou faʻaaluina itula i le aso e galulue ai i se poloketi ma 'au a le' au palepalealuga, aveʻesea o auiliiliga, ma tosoina i lalo ni aitia malamalama i le mea moni, na o le pau lava le auala e faia ai o le faʻavaeina o gaioiga faʻatasi gaioiga ia mautinoa tagata uma vaʻaia, lagonaina, ma malamalama i ai. A leai, o le a la se isi mea e te maua mai le itu a o le tusi e?

Nei o ni ki taua faʻailoilo o se 'au fausiaina mo le manuia:

Faʻafefea ona amio ma feoaʻi tagata ma isi

O nei agavaʻa e aumaia i totonu e tagata taʻitasi o le 'au. O le tomai o le tagata ia te ia e tu o se "sao" i le tuʻufaʻatasiga. Tusa lava pe faʻaalia le matamuli poʻo le faʻautauta pea o se tasi o le 'au, e mafai lava ona latou faʻaopopo i le kulupu i isi auala. Masalo o lenei tagata o lowkey, ae o le iʻuga, e leisa-taulaʻi ma mafai gaosia sili auiliili galuega poto. I seisi itu, o se tasi e sili atu ona tafafao ma lalelei atonu e sili atu ona fetaui lelei e faʻafaigofie ai vaega vaega pe avea ma faʻatonu.

I se isi itu, o le leai o ni fesoʻotaʻiga faʻapitoa e iai foi sona sao taua i le malosi o le kulupu. A sau se paʻaga sau i luga o faʻalumaina pe pule faʻamalosi, o lenei malosiaga o le a aʻafia ai isi o le 'au. E ono mafai e se tagata o le 'au ona lagona le faʻaopoopo pe faʻasoa pe a latou lagona faʻamasino pe faʻamaulalo. O lenei mea e ono tupu ai ni feteʻenaʻiga ae le avea o se ituaiga o le "galulue faʻatasi maloloina."

Faʻafefea e tagata uma ona fesoʻotaʻi ma isi

ofisa-komepiutaE olaola se siosiomaga felagolagomaʻi pe a matala lautele le auala e fesoʻotaʻi ai, o lona uiga e maua uma e tagata faigaluega le avanoa e tautala ai. Leai se tasi e tatau ona lagona faʻaletonu pe le toʻa e uiga i le sailia o fautuaga, fesili mo se fesoasoani, pe faʻasoaina se aʻoaʻoina manatu. Afai e manaʻomia se vaifofo, e tatau ona fesiligia fesili ma tali i le mea sili o le 'au poʻo le galulue faʻatasi o le agavaʻa. Faʻatasi, e mafai ona maua se tali.

Faʻateleina le galulue faʻatasi e amata ona fauina pe a pule saili e faʻaleleia le galulue faʻatasi amata ia latou lava. E mafai ona latou fausiaina se "ofaga" saogalemu ma malupuipuia e faʻalauiloaina le galulue faʻatasi pe a latou setiina le leo mo tagata uma e mulimuli ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se pule, sili poʻo se taʻitaʻi mafai ona tatalaina le talanoaga pe a latou faʻasoa a latou lava malaga poʻo tauiviga tumaʻoti. I le fesili atu i le 'au mo fautuaga ma faʻaalia lo latou lava vaivai, e valaʻaulia tagata uma e o atu loloto loloto ma faʻasoa o latou manatu.

E mafai ona avea ma le lototele e pei o le tufatufaina o se matua sese mea sese na faia i luga o le galuega e avea ma se taimi aʻoaʻoina pe faigofie foi e pei o le faʻasoaina o se ata na puʻeina i le faaiuga o le vaiaso.

E le gata i lea, o le tatala o fesoʻotaʻiga o le a atili faʻateleina pe a fai o le tuʻufaʻatasi aganuʻu o se faʻamuamua. Atiina ae se lagona o le fealofani e ala i tafaoga tafaoga, 'aiga' aiga, fiafia fiafia itula, se malologa potu ma taʻaloga, ma isi.

Faʻafefea Ona Tuʻuina Mai Faamatalaga Ma Mauaina

A aunoa ma ni manatu faaalia, e leai se tuputupu aʻe. E mautinoa lava o se tasi o itu sili ona taua o le galulue faʻatasi, o manatu faʻaalia o se faʻailoga lea o le toʻafimalie ma le agalelei o le 'au i le tasi ma le isi.

E i ai taimi tatou te manaʻomia uma ai se faʻamalosi tino. “Manaia se manatu! Sailiili atili i ai! ” O isi taimi, e tatau ai ona tatou fai sina faitio. "Lelei tele amataga, ae na e mafaufau pe faʻafefea ona tatalaina pe a X aʻafia Y ma le Y e faʻalagolago ia Z?"

Pe a malamalama uma le tagata e auina atu ma le mauaina o manatu i le matafaioi o faitioga aoga e fausia nai lo le faʻavaivai, o le galulue faʻatasi manuia ua lata mai. O le va'aia o le taua o le va'aiga ma le lagolago a se 'au nai lo le fa'atinoina o mea e galue e fa'atupu ai se malosi ma e le maluelue manatu fa'alogo.

Faʻafefea ona faʻaalia le taʻitaʻi

Malosi faʻataʻitaʻi faʻaavanoaina se koneteina mo le 'au e galue i le saoasaoa atoa. Faʻatonutonuina lelei tuʻuina atu i tagata taʻitoʻatasi e galulue i totonu ma fausia ai se fausaga e faʻalauteleina ai le galulue faʻatasi ma le umiaina. E manaʻo tagata e fausia ni galuega lelei ma mitamita ai. Faatasi ai ma le taʻiala, laititi micromanagement, ma le talitonuina, o le 'au taʻitaʻi o le a iloa po o ai e mafai ona faia, o a tagata taʻitasi malosiaga ma vaivaiga o, ma mafai ona faʻasoa a latou auvaʻa e faʻatosinaina i latou io latou tomai e toso ese se poloketi.

Fia Tagata Taʻitoʻatasi Aveina Pule

A i ai se mea e sese (ma tasi le aso, o le a), ina ia mafai ai ona tausisi pea i taimi uma lagona o le galulue faʻatasi, e taua le totoina o le manaʻoga mo le tagata lava ia tali atu. Mautinoa e ono foliga mai e ui lava o le 'au atoa o le a avea le lavea, peitaʻi, pe a laa tagata taʻitasi i totonu e foia le faafitauli lava ia, na te faʻamamaina isi mai le lagona faʻatonuina. O 'au taʻaʻalo moni e fai si laʻititi laʻititi aitalafu ma laʻititi laisene. O le tali atu o le kelu lea e faʻatumauina mea e minoi, faʻatasi ai ma le faʻatagaina o tagata e mitamita ia latou galuega e ala i le faʻaosofia o tagata e faia le mea sili latou te mafaia.

Aloese mai mea sese e ala i le faʻamoemoe i lau 'au e galulue faʻatasi ma ofa le lagolago:

  • Faʻateʻe manatu o le tasi i le isi i le amataga vaega o se poloketi
  • Talanoaina ma faʻalauteleina manatu i le va o le tasi ma le isi e vaʻai pe latou te uuina i luga (lagona lagona)
  • Tamoʻe tusi mulimuli i seisi seti o mata ae leʻi lafoina
  • Siaki ma faʻatusatusa mea moni, faʻamatalaga puʻupuʻu, upusii, imeli ma soʻo se mea lava e i ai ni auiliiliga auiliili
  • Faʻamaumau se auala pepa pe faʻamaumau fonotaga ina ia mafai ona e iloa le mea na alu i lalo pe faʻaleleia mea

O a Poutu o Sili Galulue Faatasi ma le Galulue Faatasi?

O le mafai mo aoga galulue faatasi e faʻateleina faʻateleina pe a faʻataʻitaʻia e tagata uma o latou taimi, tomai, alagaʻoa, ma agavaʻa - faʻaiʻuga e faʻateleina pe a galulue tagata i numera.

Ae a o le malosi e tumu i le le talitonuina, le faapalepale, le lelei fesoʻotaʻiga ma leai se iʻuga sini i le vaʻaia, o nei tuutuuga e faia mo se laʻititi ifo lelei galuega siosiomaga:

  1. Le i ai o se sini pe leai pipii i se tautinoga
    Afai e leai se paʻu i le taʻaloga, ona leai lea o le a vaʻai e seisi le galuega e oʻo i le iuga. Apathy o le a le faia se mea ma o le fili o le lelei galulue faʻatasi.
  2. Le lagona e pei o se vaega o le 'au
    A faʻasolosolo ona faʻatinoina le vaega ma le mafai ona galulue faʻatasi, e faʻaitiitia le taulaʻi ma e leai se faʻalagolago o lagona i le manuia o le sini. Ole umiaina o lona uiga laʻititi le mimita i iʻuga.
  3. Leai se faʻatuatuaina pe sefeina se avanoa
    O le galue i lau oe lava fiafia ae le o le kulupu e masani lava o se faʻailoga o le le lagonaina e pei o se tasi e mafai ona faʻatuatuaina. Camaraderie faia se sao tele i le faʻamalosia o le fusi i le va o 'au ma galuega e fausia ai le talitonuina.
  4. Leai faʻamatalaina matafaioi
    Laa i luga tamatamaivae ma kolosi luga i totonu o le 'au a le' au teritori tupu masani pe a fai o vaega e le o faʻamatalaina. O tauiviga a le paoa e avea ma masani pe a le tuʻuina atu tofiga ma galuega lelei ma e le iloa e tagata le mea o latou faia.
  5. Faʻatasi faʻatasi
    O le faʻalapotopotoga ma pulega faʻatulagaina e tele sona sao i le faʻafefea ona faʻasalalauina galuega. Lagonaina se lagona o le alalafaga, ma le iloa saʻo ese le peʻa o ai e nafa ma le mea e galue e fausiaina synergy ma tafe.
  6. Le lava o mea e maua
    A le faʻateleina punaoa, e afaina uma tagata. E oso maualuga le faʻamalosi pe a le maua e tagata faigaluega mea faigaluega latou te manaʻomia e fai ai a latou galuega - faʻataʻitaʻiga:
  7. Laititi le puleaina o le lagolago
    A le latalata mai le pulega e ofaina le lagolago, tali mai pe alu i le peʻa mo la latou 'au, faʻaosofia mafai ona alu i lalo. Ma le isi, o le a lagona e tagata o a latou galuega e leai se taua, o lea la o le a le uiga?
  8. Sui o le 'au e leʻi faʻaaogaina
    Leai se faʻasinoga uiga leai se ala e tau atu ai i leai se taulaʻiga ma le tele o le fiu. Fausaga ma fesoʻotaʻiga o le ki i le valiga o se ata mo le faʻafefea o se poloketi o le a fausiaina.
  9. Manatu le faʻatautaia
    A manino mea e faʻamoemoeina (matafaioi, aso faʻatulagaina, galuega faʻatino, malosiaga, ma isi), e faigofie lava ona o gatasi ma mea o loʻo faʻamoemoeina. Afai latou te le o manino, le fiafia ma faʻafitauli e pei o le "off-puʻupuʻu" e latalata i le tulimanu.

O le a le mea e fai mo se 'au sili?

tamaʻi-komipiuta komepiutaE faigofie - lelei fesootaiga! Lenei faʻafefea ona matua tuleiina ma tiʻetiʻe i le fale:

  1. Faʻaaoga ou taliga ma lou gutu
    Nai lo o le pulea e le tagata e toʻatasi le faasologa o talanoaga, ua tuuina atu i tagata uma le faataoto o le “conch.” Tuu atu i tagata taʻitoʻatasi e tautala ina ia faʻalogoina, aʻo isi e tali atu ia malamalama nai lo le na o le tali atu. E fa'atatau lea i fonotaga i luga ole laiga e fa'aoga ai fonotaga vitio ma fonotaga i le olaga moni. O se tasi meafaigaluega e mafai ona faʻaleleia lenei faiga o se AI fa'atulagaina fesoasoani. O lenei meafaigaluega fa'atekonolosi e mafai ona fa'atautaia taimi o fonotaga, seti fa'amanatu ma fa'amautinoa o lo'o i ai le taimi e tu'uina atu mo le sao o tagata uma. E le gata i lea, e mafai ona siaki le tele o sao a tagata taʻitoʻatasi, fatuina se siosiomaga e faʻatauaina ai le leo o tagata uma. Pe a tatou faaaogaina uma o tatou taliga ma le gutu i le ogatasi, nai lo le na o le tasi po o le isi, e o faatasi ma le onosai ma le manao e aoao ma malamalama, tatou te fatuina se siosiomaga malosi e uunaia ai fesootaiga talafeagai. Taumafai e fa'atulaga ni nai minute e tautala ai tagata ta'ito'atasi ina ia aua ne'i alu ai se taimi tele, ae ia fa'ataga fo'i tagata ta'ito'atasi e tautala fa'atele.
  2. Maua le taimi
    O le vaʻaia o foliga o paʻaga i le ofisa pe a o faia se fonotaga i luga o le upega tafailagi ma tagata o le au i le lalolagi atoa e atili ai ona moni le galulue faʻatasi. A e fesoʻotaʻi ma foliga ma pupula mata, e pei lava o loʻo e galue ma se tagata nai lo le manatu o le tasi. O se mea faigaluega felagolagomaʻi pei o fonotaga vitio e faʻaaogaina leo ma ata vitio tuʻuina oe i luma o lau 'au numera, tusa lava pe o le a le nofoaga faʻafanua.
  3. Faatumauina Talanoa Saʻo
    O talanoaga i autafa e tuʻu saʻo lava ma paʻaga e le puʻupuʻu pe talanoaina i fafo atu o le 'au e mafai ona vaʻaia i nisi taimi o se maimau taimi. Ae o le mea moni, e leai. O nei ituaiga talanoaga e mafai ona taitai atu ai i fafo o le atigipusa manatu e mafai ona faʻaaogaina i le poloketi lalo le auala pe taʻitaʻia ai i se fou manatu poʻo le poloketi nei. Talanoa i tagata i fafo atu o lau matagaluega susulu se matua eseʻese malamalama ma ofoina mai se fou vaʻaiga. E aoga le galulue faʻatasi ma tagata ma aitia i fafo atu o lau liʻo.
  4. Uunaʻi i fafo atu o Musumusuga
    Aumai tala talafeagai mai fafo i totonu o le kulupu faʻamalosi tino o le a faʻaopopo foliga ma fua i le galuega o loʻo i ai. Fetuʻunaʻiga o loʻo faʻatinoina ma tagata eseʻese, alamanuia, ma kamupani e mafai ona taʻitaʻia ai i ni iʻuga mananaia e ala i le faʻaeseesega. I tua atu i na mea uma, e moni le galulue faʻatasi ma le sogasoga e ola pe a tatou fesoʻotaʻi togitogi i le va o elemeni eseese ma mea taua.
  5. Fai Fesoʻotaʻiga # 1
    Mauaina o se tasi taua i se au galulue faʻatasi o lona uiga o le fausiaina o se fausaga e avatua ia i latou mea faigaluega e mafai ai ona fesoʻotaʻi o latou manatu, manatu o manatu, ma galulue lelei. Ina ia maua le mea silisili mai tagata uma, tuleia mo sili atu fesoʻotaʻiga e aumaia a latou galuega i le olaga.

Filifili mo vitio konafesi nai lo telefoni; faʻalauiloaina o faʻaaliga e "faʻaalia nai lo le taʻu atu" faʻaaogaina o le fetufaʻaiga o ata; ma faʻamalosiʻau i tagata uma i le fonotaga e fai mai se mea o ni auala laiti uma ia o le faʻamalosia o le auala e faʻalatalata atu ai ma faʻatonutonu ai talanoaga.

Aisea e Taua ai le felagolagomai

E taua le felagolagomai aua o le tuʻufaʻatasia o tagata uma tuʻufaʻatasia poto masani. Ma a faʻamatalaina faʻaaogaina tekonolosi e faʻamalosia ai fesoʻotaʻiga, o le iʻuga e masani ona matua tauia.

Lua-ala fesoʻotaʻiga polokalama pei o le konafesi valaʻau ma vitio faʻatalanoaga tatalaina tatalaina fou auala mo mafaufauga, fegalegaleaiga ma manatu e fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi e fausia anoa fesoʻotaʻiga ma galuega.

Galulue faʻatasi auala i faʻafitauli-foiaina, maua ai se koneteina mo fou e incubate, faʻaalia ai se sili atu faʻaalia vaaiga o le sili atu ata, faʻasolo tomai-fefaʻasoaaʻi, ma laina laina mamao.

Tautinoga i le Manuia

Ile iʻuga ole aso, ole faʻailoga autu ole mautu o le galulue faʻatasi o le iʻuga o faʻamoemoe e tuʻufaʻatasia e tagata uma o la latou tuʻufaʻatasia e ave soʻo se poloketi poʻo se galuega mai le eleele. O le lelei o galuega, o le naunautaiga i tua atu o le poloketi, o le gaioiga o le faia o se manatu le maopoopo manatu - o mea ia e tatau ona avea ma mea faʻaosofia e tau atu i le manuia.

A faʻapea e agaʻi uma tagata i le au galulue faʻatasi i le itu lava e tasi, ona manino ai lea o le iʻuga - ae maise lava pe a vaʻaia e le 'au o loʻo tupu le poloketi mai le amataga e oʻo i le faʻaiuga.

Ia FreeConferensi avea ma tele-facette vitio faʻatalanoa mea faigaluega tuʻufaʻatasia mo lau 'au e fesoʻotaʻi ma auai faʻamalosi. I talaatu vitio vitio ma valaauga o le konafesi, 'au e maua le poto masani sili faʻatasi faʻaaogaina lau fetufaʻaigapoʻonline papaʻe, tufatufaina o pepa, ma sili atu ao auai i konafesi i le taimi moni. Fiafia faʻateleina le galulue faʻatasi e faʻagaoioi ai le miti!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro