Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

O le Konafesi Sili Tala Sili ona lelei

Mauga o Lauren

O Lauren Hill, o loʻo uuina se pea seevae seevae Sanuk na ia tusia e fesoasoani e totogi ai ana pili galu.

O se tusitala ou te iloa na tusia se tusi sa nofo i le laulau 'ai a lona fale i Ontario, ona lele atu lea i le fale o le matafaga i Bali ma tusia le tala o loʻo tupu. I le taimi nei, o ia o se tagata faigaluega o se lolomiga fale i Niu Ioka Aai.

E alu o ia i le "ofisa" pe a ma le faalua i le tausaga. O le galuega a le "escritor" na tupu talu ai nei.

O le le popole fua i le i ai o "surfer / tusitala" pei o Lauren Hill, le Masiofo o Funky seevae, o le a le mafai e aunoa ma le masani ai faʻamatalaga o talanoaga.

O le mea manaia o fonotaga masani a le komisi e sili atu le lelei nai lo fonotaga faʻale-nofo a lalo. Ma e le gata mo tusitala ma oneone i o latou tamatamaivae.

Maua i luga o le tutusa itulau

E manatu tagata o le tusitusi o se mea tuʻufua atoa. Ioe ma le leai. E i ai le aofaʻi talafeagai o sipping a piña colada matafaga ma tisa ese i luga o se komupiuta. Ae o le tusiaina o se tusi o se galulue soosootauau faiga gaioiga aofia ai matua faatonu, kopi kopi, ata faʻataʻitaʻi, ma le faʻasalalau. O se sooupu e aofia ai foi, ia lava "tagata faitau," ma i le tele o tulaga le mataupu o le tusi.

O le virtual tala konafesi maua uma nei tagata i luga o le tutusa itulau, ma taofia i latou iina, e aunoa ma le "fefefe i luga."

Naʻo le lagi i luga atu

E 'inoʻino tagata faʻasalalau i luga o le ulu. Desking vevela mafai ona faʻaititia tupe faʻaalu, ae le mafai ona aveʻesea. Outsourcing e mataʻutia, masani ona alu i totonu o se taugata lelei miti. O le virtual tala o le konafesi faʻasaʻolotoina tusitala e faʻaalu o latou aso i le sili ona aoga tusitusiga siʻosiʻomaga (alofa!), Faʻatagaina lolomiina fale e faʻafaigaluega ai se tagata atoatoa mo tusi taʻitasi, ma taofia tau o gaosiga maualalo e ala i le aveʻesea le talafeagai nofoaga tutotonu o le taulaga.

O se tafaoga tala o le konafesi e masani lava a Fonotaga Upega Tafaʻilagi e leai se tau, e leai la se "mea e ulu ai luga". Naʻo le lagi. Ma ua tatou iloa uma le mea o i luga i le lagi.

Tasi lagi, tasi ao

O telefoni masani a le koneferenisi e ala i telefoni ua faapipii i luga komepiuta ma le Initaneti i le 1990, ma ua le toe tuueseeseina talu mai lena taimi. O se faʻaipoipoga na faia i le lagi. O loʻo nonofo pea i latou i "Le Ao Piniki"Ina ua tuanaʻi tausaga uma. O le mea moni, e faʻamalosia lava le faʻaipoipoga i tausaga uma, pei o se teleconferencing fou Features ua faʻalauiloaina.

Ua mafai nei ona tatou fesoʻotaʻi mai soʻo se mea

E faʻafesoʻotaʻi e le ao le tatou paneta uma, ina ia mafai ona faia fonotaga o tala faʻasolopito i soʻo se mea.

O loʻo iai pea ile telefoni le faʻailo leo, o lea e mafai ai ona e faʻalogo manino i tagata uma ma e leai ni leo robotic e pei o oe i luga ole telefoni Skype.

O le minoi o le telefoni e maua ai foi e tagata auai le saolotoga atoa e o ai i soo se mea. Faatasi ai ma le Telefoni Fonotaga telefoni Valaʻau, oe mafai ona e alu i se virtual tala faʻasolopito konafesi mai lau surfboard, pe a e fiafia i ai. Naʻo le aua le faʻapaʻu lau telefoni.

O loʻo i le Initaneti le maso e ui mai e faia uma le mamafa avega o faʻamatalaga, pei o le vitio fafagaina pe afai o e vitio Conferencing, ma o le ao o i soo se mea i le taimi nei.

O le komepiuta feaveaʻi faʻaavanoaina se manaia tele laupepa mo le kaseti vitio, ma se faigofie, feaveaʻi tulaga mo Fetufaʻiga o lau kala fua. O a au mea o loʻo tufaina atu? Mea uma! Uma au Docs Upu, PDF faila, 'upega tafaʻilagi ma ata– oe mafai ona tuʻuina i luga se mea i totonu o le initaneti tala konafesi i soʻo se taimi.

E te manaʻo e toe vaʻai i se parakalafa i le ata muamua? E i ou tamatamai lima. O lea ua i luga o la latou kesi.

O fefaʻasoaʻiga o tala faʻapitoa e sili atu le lelei nai lo le nofo i lalo fonotaga, aua o tagata auai uma e fefaʻasoaaʻi faʻatasi i se auala tuʻufaʻatasi luga o le pupuni tutusa. E mafai foi ona e lafoina feau tusitusi i tagata auai i le itu, ina ia aua nei faʻalavelaveina le autu nofoaafi o mafaufauga.

E fiafia uma tusitala ma tagata lolomi i le mea moni e faapea e leai se totogi o nei mea uma, ma e matua le manaʻomia ni fesoʻotaʻiga i tua atu o telefoni ma komipiuta feaveaʻi. Talanoaga i luga ole laiga e leai se totogi e matua faigofie ona faʻatuina foi.

Faigofie setup

malolo a o e faigaluegaO le faʻatulagaina o se konafesi faʻapitoa mo tala o se savili foi, e pei lava o le agi mai o le aau i le isi itu o le matafaga. Naʻo le alu i le initaneti, ma faʻaaoga Valaʻauina o Faʻatulagaina e filifilia ai sui auai mai le paʻu i lalo menus.

faaaoga Outlook Faʻaopopo-I or Faʻamaumauga a le Google Calendar Sync e iloa ai pe a latou avanoa ma filifili se fonotaga fonotaga. Auina atu i latou Valaaulia, ma se seti nisi Faʻamanatu Fonotaga Otometi. O le ao o le a faia mea totoe.

I tua atu i na mea uma, oe ono maua ni nai ave, pe faʻamaeʻaina lau outline!

O se tasi o fiafiaga sili o valaʻauga o fonotaga, o le mea moni latou te le maʻimauina taimi a seisi e o mai ai i le fonotaga — tusa lava pe oei le fale e tasi. I le taimi o le fonotaga, tagata uma na ona pikiina i luga o latou telefoni ma faʻafeiloaʻi talofa.

O fonotaga e faia i lau oe lava initaneti Potu o Fonotaga Patino, lea e Faʻatonutonuina Pule ina ia mafai ona siaki fafo le pisapisao i tua (pei o le faaseʻe, poʻo le au faatalitali i le vaitaʻele). Lua sili lelei foliga mo tala konafesi o Valaʻau Valaʻau ma e tusitusiga, ina ia leai se tasi manaʻomia faʻamaumau malosi-gaoi minute. O se tala o le konafesi o se mea fou gaioiga, ma e te le manaʻo e misia ni manatu lelei.

O le olaga o se matafaga

Galue i le MatafagaO le mea moni, e leʻo tala faʻasolopito uma e aofia ai tusitala o loʻo tafafao i nofoaga vevela, ae o le ata o le galue i luga o le matafaga o se faʻataʻitaʻiga malosi, ma o lenei blog, na tusia e se tusitala, ma, um…

"O sina miti o se mea lelei i le Olaga."

O fonotaga i luga ole laiga e aoga faʻapea foi mo 'au galulue faʻatasi i le fale e tasi, le taulaga e tasi, poʻo le setete e tasi. O le Initaneti ua avea nei ma Setete o le Mafaufau, ofoina sootaga, galulue faʻatasi, ma fesoʻotaʻiga. O le tuai "Pink Cloud" e ofoina atu le ova i luga, ma le saolotoga e fausia ai le lelei atoatoa siosiomaga galuega mo tatou quirky, ituaiga foafoa.

"Moemiti miti," pe a e loto i ai.

E tasi lava le mea e le tuʻuina atu ia te oe e le fonotaga i luga o le upega tafailagi, ma o lena aʻoaʻiga.

Sa taʻu mai e laʻu uo ia te aʻu o le vaitau o timuga e matua ofo ai lava le lauiloa i le nuu o le tusitala i Bali. E leai se mea e pei o le 16 aso saʻo o timuga mamafa e maua ai i ona aso faʻatapulaʻa.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro