Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

O Faamanuiaga ole Vitio Conferencing VS. Na'o leo

O se tamaloa i fafo o nofonofo ma se alalaupapa taofi i tua, taulai atu i lana komepiuta feaveai ao tulei i lalo lona taliga i le lima agavaleO ai na iloaina lena mea i se tasi aso vitio vitio o le a avea ma auala o le tele o tagata i le aufaigaluega? O le a le miti sa avea muamua ma miti paipa - vaʻai i se tasi i le isi pito o le laina o loʻo e talanoa i ai - ua avanoa nei i alofilima o matou lima pe faʻaoga ma uo i le po o taʻaloga, faʻatalanoaga ma c-level execs ma faʻafaigaluegaina tagata faigaluega mo galuega mamao i le lalolagi atoa.

Ae o le mea lea; E pei lava o le tele o konafesi vitio ua faʻafouina i le faʻafesoʻotaʻi o tagata, o loʻo i ai foi le filifiliga e talimalo ai i se fonotaga faʻalogo. E tutusa lava lona taua i le tausia o pisinisi ma tagata ia ogatasi ma i luga o le itulau e tasi e toesea ai le mamafa o le ki ai o lau meapueata.

O le fea la filifiliga e sili mo oe? O fea e te mana'omia i se tulaga patino? O mea nei e tatau ona e iloa muamua:

O le a le Audio Conferencing?

O le taimi e fesoʻotaʻi ai le tele o tagata mai masini eseese e ala i le telefoni e tasi. O konafesi fa'alogo e tutusa ma le mea na fai i luga o le telefoni feavea'i - lea o lo'o fa'aaogaina pea ma avanoa - ae o nei aso, ua sili atu ona fai e ala i le Initaneti, lea e vili ai se numera tasi po'o le talimalo e feso'ota'i mai a latou masini e o'o atu ai i isi. . E leai ni meapueata na ki.

O le a le Vitio Conferencing?

O tamaitai talavou i le ogatotonu o le fuaiupu o loʻo faʻaogaina ona lima e faʻailoga aʻo nofo i luga o le laulau i totonu o se faleoloa faʻatau i luma o le komepiuta i se konafesi vitio

E tasi le manatu ae o lo'o ola le meapueata. O fonotaga vitiō ua mamanuina e faʻapotopotoina ai le tele o tagata mai masini eseese i se pito i luma, faʻafesagaʻi faʻataʻitaʻiga siʻosiʻomaga faʻatusa e faʻataʻitaʻia le i luma o le tasi ma le isi. E manaʻomia e tagata auai le faʻaogaina o le Initaneti ma e mafai ona naʻo le talanoaga vitio e faʻaaoga ai se numera telefoni poʻo se fesoʻotaʻiga na tuʻuina atu e le talimalo.

O le a le Eseesega i le Va o le Lua?

E ese mai i mea uma e lua o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga taimi moni - o latou foliga tutusa - o le eseesega i le va o auala e lua e tele. Muamua, o la'ua uma e lua e matua'i 'ese'ese fo'i. Lona lua, latou te manaʻomia tekinolosi eseese ma lona tolu, e eseese tau e aofia ai.

Konafesi vitiō e mana'omia ai leo, ae o fonotaga fa'alogo e tuto'atasi ma e le mana'omia se vitiō e fa'atupu ai le mana'omia tele o feso'ota'iga vitiō i tulaga fa'atekonolosi. O vitiō e mana'omia ai le televave o le initaneti, tele bandwidth, masini fa'alogo ma atonu o nai logo ma faaili.

I le isi itu, e na'o mea e mana'omia e fai ai se feso'ota'iga. E mafai ona fa'atauva'a e pei o le fa'apipi'iina o se telefoni ma fai se telefoni, pe na'o le tapeina o le meapueata pe a e fa'aogaina se masini. O le fa'apea, e ono suia mana'oga o fonotaga fa'alogo e fa'atatau i le mana'omia o le li'o fa'apisinisi fa'apitoa, ae i le lautele, e masani ona mana'omia le fa'atulagaina o fonotaga fa'alogo.

Ae ui i lea, o mea uma e lua, e sau faʻatasi mo le galulue mamao. O vaega ia e lua e aofia ai se galuega lelei, ma masini suau'u lelei. Pisinisi e fa'afetaui i le fa'aogaina o leo ma vitiō e maualuga lona lima pe a o'o mai i le galulue fa'atasi ma tagata faigaluega mai le lalolagi atoa.

O nai fa'amanuiaga ia o fofo fa'atalanoaga vitio ma leo e fa'atatau i mea e te mana'omia mo:

Vitio Conferencing Lelei

O le lona lua-sili ona lelei e feiloa'i ai:
Ole numera tasi ole mafua'aga ua fa'atupu tele ai le ta'uta'ua o fonotaga vitiō i nai tausaga ua tuana'i ona o le pito sili lea e mafai ona e o'o atu i se isi tagata i le vaega. Ua fa'amoemoe mai le tele o kamupani i le taimi nei e feiloa'i i luga o vitiō.

E matua'i va'aia:
O le tele oa tatou feso'ota'iga e le'o tautala, o le mea lea e maua ai e le vitio se va'aiga loloto atili i le mea o lo'o fa'afeso'ota'i ai se tagata, e ala i a latou fa'aaliga fa'apitoa, fa'alagona ulu, fa'ailoga ma isi mea, o ia mea uma e saofagā i se uiga tele ma loloto i tua o le. upu.

E Fa'apitoa-Mamafa:
Vitio fonotaga e le na'o vitio. O nei aso, o ituaiga uma o faʻaopoopoga o loʻo faʻapipiʻiina i tekinolosi e faʻaogaina ai le poto masani e galulue faʻatasi ma aoga pe a mafai. O mea e pei o fa'amatalaga, au'ili'iliga o lagona, fefa'asoaa'i o mata ma isi mea o fa'aopoopoga fa'aonaponei e maua ai se fa'afiafiaga fa'ainitaneti.

Lelei Conferencing Audio

E masani:
O le mea na faia pea lava pea mo le tele o tausaga. E le tele se seti, ma e faigofie ona faʻafesoʻotaʻi e ala i se telefoni poʻo se faʻasalalauga faʻavae i luga o le ao i soʻo se tasi mai soʻo se mea i soo se taimi.

E le lavelave:
E masani lava, o konafesi fa'alogo e sau ma nai filifiliga ma o le mea lena. E le tele ni filifiliga matagofie e filifili mai ai. E tuusao, i le tulaga ma o se filifiliga sili pe afai e te le manaʻo e faʻaali ou foliga, pe faʻasoa lau lau.

E matua taugofie:
Talu ai e le mana'omia e fonotaga fa'alogo le fa'apipi'iina e pei o le maualuga o le internet bandwidth ma isi mea faigaluega fa'apei mics ma webcams, o lenei fofo e matua taugofie - e o'o lava i le FREE!

Vaaiga i fafo o le tamaitai fai pisinisi-faipisinisi ataata i fafo, o loʻo uu se telefoni i lona taliga ma se laulau i le isi, aʻo savali ma faigaluega.E sili atu le le iloa:
A pe le meapueata, e mafai ona e tumau pea le le vaaia. E aoga lea mo tagata e mana'o e ta'ita'i ile leo leo nai lo le vitiō. E le gata i lea, o le leo leo e sili atu ona masani ma leai se mea.

Le Aveesea:

O auala uma e lua e aoga lo latou mamafa i le auro. Semanu e le mafai ona galue i nei aso ma tausaga e aunoa ma i laua - o laua uma. O le mea moni, latou te lagolagoina le tasi ma le isi ma o loʻo i ai uma i lalo o le upu teleconferencing poʻo le upega tafaʻilagi. E le o ni filifiliga fa'apitoa, e te mafaia (ma e tatau!) E lua e fa'aoga lelei lau pisinisi.

Faatasi ai ma FreeConference.com, o loʻo ia te oe le filifiliga e faʻafesoʻotaʻi pe a e manaʻo ai! Pe ala i le vitio po o le leo, o le filifiliga e oe ma le auala e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi ai. Aemaise lava mo pisinisi faʻaonaponei o loʻo faʻalagolago le manuia ia latou tagata faigaluega mamao, tagata faʻatau ma faʻamoemoega i le lumanaʻi, o le mea atamai lea e fai ina ia mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi i le tele o auala e mafai ai.

FreeConference.com e sau ma le tele o vaega - FREE! - pei o le Fetufa'aiga o Mata, Fetufa'aiga o Pepa, Laupapa Pa'epa'e i luga ole laiga ma isi mea. Fa'alelei i se fuafuaga totogi mo nisi filifiliga e pei o Fa'amatalaga, Fa'asalalauga Fa'apitoa ma le YouTube Live Streaming.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro