Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Le aoga o le iloa o ai o loʻo tautala

Puffin failauga malosi

 

E leai se sili atu faux pas i le pisinisi lalolagi nai lo le valaauina o se tasi i le igoa sese. O lenei e sili ona leaga pe a tupu le itu igoa sese o se tagata faigaluega umi poʻo le taua paʻaga. O lenei, o se mea e tasi e 'aloʻese ai mai le faia pe a feagai ou fofoga ma le tagata, ae a oei luga o se fonotaga telefoni ma le tele o tagata, e mafai ona matua le mafai lava. Virtualstorming session, feeseeseaiga i luga o le poloketi o taʻiala, ma malosi Q & A mafai ona mafuaʻaga mo pandemonium. Na ofo mai Julie i lena fofo pe o Emily na tautala? Na fesili Bob i lena fesili pe o le Pili? E matua faigata lava ona taʻu atu!

Ina ia fesoasoani ia te oe e 'alofia le valaʻauina o au paʻaga i le sese igoa, FreeConferensi fiafia e ofoina atu le Active Failauga vaega. Ma le FreeConferensi's Fofoga Fetalai malosi foliga, E le maua e Emily le faʻafetai mo le mea na fai mai ai Julie ma o le a e maua le fiafia o le mautinoa e faʻatalanoa tuusao le fesili taua a Bob. O le Active Speaker faʻaaliga tuʻuina se pupula susulu faataamilo i le igoa o soʻo se tasi e i ai le foloa, o lea o tagata auai uma iloa tonu o ai o loʻo tautala i soʻo se taimi atofaina. Faʻatasi ai ma le vaega o le Fofoga Fetalai malosiʻaga i lau tulimanu, oe ma lau 'au o le a aloese mai i le va fealoai sese o le talanoa atu i le sese faigaluega, tagata faigaluega poʻo paaga.

Faʻamolemole ia e maitau atu o le Active Speaker vaega e avanoa pe a e faʻaaogaina le FreeConferensi e ala i le WebRTC. Faʻaaoga lau suʻesuʻega e faia ai se telefoni i le aso nei, ma o le a iloa ai e lau 'au le taliga.

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro