Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Fofo o Fonotaga mo Valaauga o le Konafesi: O Faamanuiaga o le Valaalia o Valaauga o Konafesi

E manaia le iai o se fesoʻotaʻiga i le tagata lava ia, ae faʻatasi ma le faigofie, penefiti tautupe ma tau maualalo, Faʻasalalauga o le isi mea sili ona lelei. O le mea e leʻi taʻua o le siʻosiʻomaga faʻalelei faʻaaogaina o le tulaga, e aunoa ma le faʻaaogaina o pepa poʻo emissions aofia ai. Aunoa ma le manaʻoga e malaga i se nofoaga faʻapitoa e potopoto, Faʻasalalauga faʻatagaina mo le faʻaleleia o le feoaʻi o tagata faigaluega, ma le faʻaititia o tau siosiomaga.

FreeConference.com penefiti e sili atu nai lo Tamaoaiga

Fale fonotaga avanoaO le iloa lautele e mafai ona e sefe se tone o tupe ma taimi i le faia o se fonotaga i luga o le upega tafaʻilagi, matou i le FreeConferensi sa masani ona folafolaina le tamaoaiga o nei penefiti. E naʻo le faʻatupeina o mea taua, o pati uma e aʻafia o le a fesoʻotaʻi luga o le telefoni ma sefe le kesi tau, femalagaaʻiga tau, itula pisinisi ma le malosi. E iai foʻi le uiga o le siʻosiʻomaga, pe na e mafaufau i le tele o emissions e mafai ona sefe e ala i le fesuiaʻi i FreeConference.com?

Lenei o se Suʻesuʻega Iti Iti

Lafoaia o vaaleleE foliga mai o fonotaga i luga ole laiga ma tautua e pei o Faʻasalalauga o se sili atu siʻosiʻomaga faauo sui i fonotaga moni pe a maeʻa suʻesuʻega. O le mea lea whatsmycarbonfootprint.com lomia le Malosiaga GHG fuainumera mo femalagaiga i le ea:

O vaalele puʻupuʻu vaʻalele (lalo ifo o le 300 maila) e maua ai le 0.64 lbs / maila o le CO2 mo le pasese.

Faigamalaga feololo felelei (lalo ifo o le 1000 maila) maua 0.44 lbs / maila o le CO2 mo le pasese.

O malaga umi (e sili atu i le 1000 maila) e maua ai le 0.39 lbs / maila o le CO2 mo le pasese.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se fonotaga na fuafuaina i Ottawa mo se tagata faigaluega i Toronto Toronto (270 maila mai Ottawa), San Francisco (2900 maila mai Ottawa), ma Chicago (750 maila mai Ottawa). O le aofaʻi o gaosiga na gaosia e lenei faʻatulagaga o le 2 × 270 + 0.64 × 750 + 0.44 × 2900 = 0.39 lbs, poʻo le 1634 tone, o le CO0.8. E mafai ona faʻaititia nei mea i fonotaga i luga ole laiga.

I le Faaiuga

Fonotaga o le siosiomagaI faʻamatalaga talafeagai, o le averesi o galue i Amerika i Matu e faʻatupuina le 20 tone o CO2 faʻasili i le tausaga. Suia 4 pe 5 malaga i le tausaga ma fonotaga i luga ole laiga ma Faʻasalalauga, mafai ona fai ma sui o le 25% faʻaititia o emissions mo se averesi tagata.

E faʻaaogaina le saolotoga ma le siosiomaga. Afai e te leʻi faia, mafaufau saini mo se FreeConference.com teuga tupe e siaki ai isi saoloto foliga o loʻo ia i matou. FreeConference.com o le uluaʻi konafesi taʻimua valaʻauina kamupani, tuʻuina atu ia te oe le saolotoga e filifili ai pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi i lau fonotaga i soo se mea, soʻo se taimi e aunoa ma se noataga.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro