Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

5 Auala Sili e Faʻafetai ma Faʻamalosi ai Lau Au Volenitia

Faʻaosofia tagata ofo mai e ala i le taʻuina ia latou latou e talisapaia a latou taumafaiga

chipmunk o loʻo uuina le teuina o fugalaʻau e faʻaosofia ai tagata volenitia

E taua tele le sao o le aufaigaluega volenitia ile fesoasoani tele ile leai o ni polofiti, vaega lotu, ma faʻalapotopotoga e faʻavae i totonu ole pitonuʻu e faʻatino iai latou paketi. Mai i le faʻatuina o mea e oʻo i le faʻaputuputuina o tupe, e iai tagata volenitia pe a e manaʻomia tele ona taua, e taua le faʻailoa ia latou latou te talisapaia. I le avea ai o se konafesi tautua tautua fonotaga i luga ole laiga e leai se totogi auaunaga i le tele o faʻalapotopotoga, o loʻo matou faʻasoaina nisi o matou pito i luga filifilia mo auala e faʻaalia ai lou faʻafetai ma faʻamalosia tagata ofo.

1. Faʻafeiloaʻi le Goofy Awards Ceremony

O nisi taimi e lelei le maua o sina mea..lelei, valea i mea. Fa'afeiloa'i se sauniga fa'ai'u o le tausaga i tuuina atu faailoga patino mo ulutala fa'avalevalea e pei o le "Most overly-prepared" poʻo le "The human megaphone award" e mafai ona avea ma se auala malie e iloa ai lau lanu felanulanuai o volenitia i sina tau i lau faʻalapotopotoga. Fai se aoauli atoa po'o se afiafi i mea'ai ma fa'afiafiaga!

2. Fausia se Faʻaalia Slotosare

O isi taimi, tatou te maua ai i le tele o aso ma tatou galo ai ona laa i tua ma vaʻai galuega na tatou faia. Fausiaina ma le tuʻuina mai o se ata tuʻufaʻatasia o volenitia i gaioiga o se sili lelei auala e faʻamanatu ai a latou taumafaiga ma toe tepa i tua i nisi o mea taua o le talu ai nei.

3. Fuafua se Aso Tafaoga

Masalo o se aso i le matafaga, o se papakiu i se vaituloto lata ane, pe na o se tafaoga i le paka i le lotoifale, fuafuaina se tafaoga mo au volenitia e malolo ma fiafia ai i latou lava o se faigofie ma le taugofie auala e faafetai ai ia latou mo a latou galuega faigata. Ina ia mafai ona faʻateleina le aofaʻi o tagata, fuafua le mea lea mo le Aso Toʻonaʻi poʻo le Aso Sa e toʻatele ai tagata o le a le faigaluega ma e mautinoa e faatulaga lelei muamua o lea volenitia maua tele o taimi e maka ai a latou kalena.

4. Taulima latou i se 'aiga o le' aiga o le afiafi

E faigata ona tuu se tau i itula uma o galuega a au volenitia e saofagā i lau faʻalapotopotoga, tusa lava pe faʻatasi i le tausaga, aveina au masani volenitia i fafo mo se 'aiga lelei o taumafataga o se sili lelei auala e faʻaali ai ia latou latou te talisapaia mea uma latou faia. Faʻafesoʻotaʻi le fale taumafataga a le nuʻu poʻo se avanoa mautotogi e talimalo ai i se po o meaʻai ma mea malie mo au volenitia.

5. Fafaga I Latou (A o Latou Galulue)fua fua fua e musuia tagata volenitia

E fiafia tagata uma i meaʻai — aemaise pe a tuʻuina atu ia latou i galuega. O le tuʻuina atu o meaʻai mama ma meaʻai mo au volenitia o se tasi lea o auala sili e faʻaali ai ia latou e te talisapaia lo latou faʻaaluina o le taimi mai lo latou aso pisi e fesoasoani ai.

Ina ia matua musuia tagata volenitia, tuʻufaʻatasi maua fua vitio konafesi ma saoloto fonotaga valaʻauina i lau volenitia polokalama

Pe e te taʻitaʻia se vaega tatalo, se kulupu lagolago, poʻo seisi lava faʻalapotopotoga e faʻavae i luga o le alalafaga, e mafai ona fesoasoani le valaʻau fua o fonotaga e faʻasalalau ai lau feʻau, tupu ai lou tagata auai, ma tipi ai au tau faʻagaioiga. Talu mai le 2000, FreeConference.com sa avea ma taʻimua i le tuʻuina mai o telefoni ma upega tafaʻilagi e maua ai tali i faʻalapotopotoga i soʻo se ituaiga. Faʻatasi ai ma le 3-sitepu i luga o le upega tafailagi saini ma se faʻaaoga-faʻauoia fonotaga konafesi, FreeConferensi faʻafaigofieina oe ma au volenitia talanoa, fonotaga, ma galulue agai i lau faʻapotopotoga sini.

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro