Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Taialani Fetufaʻi Galuega Avanoa

Aisea Thailand E Tatau Ona Avea Lau Isi Galue & Malologa Taunuʻu

Mai matafaga o le teropika i le pisi o maketi i fafo, o le matagofie faalenatura o Thailand ma mea taua faaleaganuu ua leva ona avea ma nofoaga sili ona fiafia i ai. I le aso blog, o le a tatou suʻesuʻeina Thailand e tatau ona ofa atu ia i latou e asiasi i se aso malolo faigaluega faʻapea foi ma nai o le pito i luga coworking taunuuga i le itumalo.

Fa'afeiloa'i i Taialani: Va'aiga Lautele, Itu Autu

O loʻo i totonu o le loto o Asia i Sautesasae, Taialani e lauiloa i le lalolagi atoa mo ona matafaga matafaga, malumalu, olaga i le po, ma se aganuu olaola, faʻafeiloaʻi. O tausaga taʻitasi, e faitau sefulu miliona tagata tafafao maimoa ma tagata faigaluega faigaluega e lolofi atu i Taialani e iloa vaaiga ma leo o le Land of Smiles. Pe e te manaʻo e alu e faʻatau mea taugata, tietie elefane i totonu o le vaomatua, pati i se fale kalapu, poʻo le faʻafefeteina i se aʻau, o itulagi eseese o Thailand e tofu lava ma a latou lava tofo ma mea faʻafiafia e suʻesuʻe. E na'o le 3 e sili ona lauiloa:

Bangkok ma Central Thailand

O le laumua faaupufai ma le tamaoaiga o le atunuu, Bangkok o le amataga ma le faaiuga mo le tele o taimi o tagata asiasi i Thailand. O loʻo i luga o auvai o le vaitafe o Chao Praya i le totonugalemu o Thailand, o Bangkok o loʻo i ai le faitau aofaʻi o le faitau aofaʻi e tusa ma le 15 miliona - ma avea ai ma taulaga tele ma sili ona taua i Thailand. O vaaiga mataʻina ma faʻafiafiaga i Bangkok e aofia ai le Grand Palace, faʻatauga ma faʻafiafiaga i le lalolagi, maketi opeopea, malumalu Puta, ma meaʻai i auala.

Malumalu VS aaiMaota Tele i Bangkok, Taialani

Chiang Mai ma Northern Thailand

Mo se mea lanumeamata, sili atu le toafilemu Thai aafiaga, agai i matu. O Taialani i Matu e iai ona mauga maualuluga, maupuepue, ma vanu lauolaola. Ona o lona sili atu i matu nofoaga ma feololo siitia, vevela i le itu i matu e sili atu malulu nai lo le vaega o totoe o le atunuu. Chiang Mai, o le taulaga pito tele i le itu i matu o Thailand, e taʻutaʻua ona malumalu ma maketi i fafo. O se tasi o taʻutaʻua faʻaleaganuʻu taʻutaʻua a Thailand, Wat Phra That Doi Suthep, e 9 maila i fafo atu o le taulaga o Chiang Mai. O se tasi o tafaoga sili ona taʻutaʻua i Taialani uma, o le vavalalata ma le tagata lava ia ma elefane, e mafai ona faia i soʻo se tasi o le tele o paka ma faʻasao o loʻo i totonu o le itumalo o Chiang Mai.

Taialani i Saute

O Taialani i Saute ma ona motu e tele o se parataiso mo tagata su'esu'e, tagata fiafia i le natura, ma manu pati tutusa. E totonugalemu i le penisula Malay i le va o le Fagaloa o Taialani ma le Vasa Initia, o le itu i saute o Taialani o loʻo iai mauga tifato, togavao lauolaola, matafaga mama, ma le tele o motu. O le sili lauiloa o nei motu, Phuket, o loo taoto na o le talafatai i sautesisifo ma o se lauiloa nofoaga taunuu i ai scuba luu, osooso motu, ma se lalolagi-vasega pati vaega.

Nofoaga galulue faatasi i Taialani

Nei o ni nai o Coworker.com O avanoa faigaluega tu'ufa'atasi sili ona iloiloina mo tagata femalagaa'i o lo'o va'ava'ai e faigaluega mamao a'o i Taialani.

Bangkok & Central Thailand

le Hive Thonglor

Tuatusi: 46/9 Soi Sukhumvit 49, 40/9 Klang Alley, Khlong Tan Nuea, Watthana, Bangkok, Thailand

Facebook: https://www.facebook.com/thehivebangkok/

Instagram: https://www.instagram.com/thehivebkk/?hl=en

Twitter: https://twitter.com/thehivebkk?lang=en

Mint WorkLounge

Tuatusi: 205/21 Soi Thonglor, Sukumvit 55 Road, North Klongtan, Wattana, Bangkok, Thailand

Facebook: https://www.facebook.com/mintworkspace/

Twitter: https://twitter.com/MintWorkLounge

Chiang Mai

I le Aai

Tuatusi: 61 Sri Poom Road, Chiang Mai, Thailand

Facebook: https://www.facebook.com/inthecity.hostel

Punspace (Tha Phae Faitotoa)

Tuatusi: 7/2 Rachadamnoen Road, Soi 4, Chiang Mai, Thailand

Facebook: http://www.facebook.com/punspace

Twitter: http://www.twitter.com/punspace

Taialani i Saute

KoHub

Tuatusi: 633, Moo 3, Pra Ae, Koh Lanta, Taialani

Facebook: https://www.facebook.com/kohuborg/

Instagram: https://www.instagram.com/kohuborg/

Twitter: https://twitter.com/kohuborg?lang=en

FreeConference.com o le uluaʻi konafesi taʻimua valaʻauina kamupani, tuʻuina atu ia te oe le saolotoga e filifili ai pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi i lau fonotaga i soo se mea, soʻo se taimi e aunoa ma se noataga.

Fausia se tala fua i le aso ma poto masani maua fua teleconferencing, download-leai se ata vitio, vaeluaina vaʻaiga, 'upega tafaʻilagi fonotaga ma sili atu.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro