Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea ona sefeina e le Faʻamanatuina o le SMS laʻu Fonotaga ma fesoasoani mai ia te aʻu e faia se Faʻatau

fale sulu uila e leai se taʻavale i se auala taʻavale

Na toso ane John i totonu o lana auala i le po o le Aso Faraile, “Oka, o le a le aso, o le a le vaiaso, faʻafetai o le faaiuga o le vaiaso.” Ua toeititi goto le la ma ua pogisa atoa faamalama i totonu o le fale, e foliga mai e leʻo i ai i le fale ana uo i totonu. Na loka e John le faitotoʻa o le taʻavale i ona tua ma oso i le lagona e malolo ma malolo ina ua maeʻa le vaiaso vaivai.

“TETEE!”

Na mapuea John i le fefe tele, ae na vave ona liliu uma foliga ataata a o ana uo i le potu ma uo na faia le pati faafuaseʻi i lona faamamaluina. O le pati e alu i luma pei o kulupu fomu, talanoa e uiga io latou vaiaso, John o le mea moni, sa i ai i le sili tele vaega.

Ae o le a le mea tele, fonotaga tele, na faʻateʻaina i fafo ma le paka, ona latou faʻalauiloaina lea o oe i le taimi lava lena? ”
Aulelei tele, ae o aʻu le mulimuli na maua le faʻalauiloaina i laʻu tupulaga.
"Oka, talanoa e uiga i se make up poʻo se fonotaga, na o le pau lena o le mafuaʻaga na e alu ai i le faʻalauiloaina?"
Ioe, sa i ai le tasi faʻataʻitaʻiga mulimuli ane:

Sa iai le matou client sa matou tulimatai pea i ai mo le tele o vaiaso, ma ina ua tuanaʻi le tele o imeli oomi-ma-toso na mafai ai loa ona matou feiloaʻi ma le latou filifiliga. O matou ma paʻaga faigaluega ma sa matou galulue i lenei mataupu i le masina atoa ma matou mautinoa na manaʻomia le mataupu ia atoatoa. I le aso o le valaʻau sa saunia mea uma, o le ata, vavalalata, fesuiaʻi fuafuaga, e leai se mea o le a sese.

Pau lava le mea sa le mafai ona matou taofiofia o le isi pati, na vave omai i le fonotaga aua na faʻafuaseʻi lava ona fai le latou faamau ina ua maeʻa le tatou leo. Ma te leʻi iloa lena mea, faʻafefea ona tatou iloa? O le mea matou te iloa e le mafai ona matou faʻatagaina le galue malosi i le masina ona o se mea e le taua e pei o le vave taunuʻu.

Ata pogisa o le tagata faʻaaogaina le iOS iphone telefoni poto

O le mea e laki ai, o le auaunaga telefoni o le konafesi sa ou faʻaaogaina e iai le SMS fa'amanatuga fa'aaliga e logoina a'u i so'o se taimi e vave vala'au mai ai se tagata vala'au i la'u pati. O le taimi lava na ou maua ai le faasilasilaga, sa ou oso i le valaau e amata vave le matou konafesi. E umi se tala, na matou tapunia le faʻatau.

“Ia e te le laki, na masani ona ou le tautala i laʻu telefoni semanu ou te leʻi lagonaina lava le tusitusiga”
Ou te manatu o le tapunia o le mataupu na sili atu ona fai i laʻu siʻitia nai lo-
“IA JOHN! Manuia le faʻalauiloaina! Ma i lana foi faamanatu SMS faigofie o lena na siitia ai o ia! ”

Ua ataata Ioane, e foliga mai o le vaiaso umi ua lata ona umi atu…

FreeConference.com Fonotaga Lisi Siaki Fonotaga

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro