Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻavaivai Faʻatasi ma Valaauga o Konafesi

O sauniga tuai a le aufaigaluega o le nofo ai i lalo e faigata ona faʻavasega, taugata o taimi o le aufaigaluega, ma fausia ni faʻamatalaga faʻavaivaia. O fonotaga taʻitasi i lalo o le fonotaga e tai pei o clogs i alatoto a le faʻalapotopotoga. O le mea e laki ai, e i ai le maloloina, maualalo-kalori filifiliga. O se mea faigaluega mo fesoʻotaʻiga fou a le ofisa e taʻua o le Slack ua mafai ai e tagata i totonu o faʻalapotopotoga ona tuʻufaʻatasia o faʻamatalaga ma le tele o 'au, ma le maua fua o le Call Call tekonolosi e mafai ai na' au e faʻatasitasi i se emo ma faʻaoga le faʻamatalaga e vave faia ai a latou filifiliga. Faʻavaivai faʻatasi ma valaʻauga o fonotaga o se auala sili lea ona faigofie e maua ai se faʻalapotopotoga lagona lagona lelei, ma faʻafiafia atili ai.

Tausia o 'au e maopoopo

O loʻo faʻatulagaina Slack i totonu o se "chatroom" laititi i luga o lau desktop, ma tagata uma e te fesoʻotaʻi ma faʻatulagaina i ni 'au. Tasi le 'au atonu o oe ma lau supavaisa, o lea e mafai ai ona i ai sau oe lava finauga pe mafai ona e alu i le Aso Faraile a sau aua na faia e le Blue Jays le taʻaloga. Lau 'au autu atonu o se matagaluega, pei o faʻatau.

O le mea e malamalama ai Slack o loʻo iai i le faʻatasia o taumafaiga a ni poloketi e aofia ai ma tagata filifilia i matagaluega eseʻese, poʻo na tagata "leai ni fale" i faʻalapotopotoga– mea fou.

Fesoʻotaʻi pea

I le tepa muamua lava, Slack atonu e foliga mai o "sili atu imeli," ae o Slack e faʻamama le lalolagi i fafo, ma tafe lau faʻatonu-ofisa fesoʻotaʻiga i le 'au. E faʻataʻitaʻi pei o tamaʻi tesi faʻamalama, taofia faʻafesoʻotaʻiga o faʻamaumauga puupuu, ma e i ai se nofoaga e faʻapipiʻi ai fesoʻotaʻiga i pepa ma vitio mo faigofie tufatufaina, aemaise i le tusitusi fomu mo le galulue faʻatasi, ma manatu fou mo musumusuga.

Oe mafai moni lava, liliu faʻasologa i luga pe tapeina, e le 'au poʻo se tagata, ma tafe faʻasilasilaga i telefoni feʻaveaʻi, faʻatagaina lou pule e maua oe vave e aunoa ma le i ai o lau oe lava sela numera mo feʻau tesi.

Ua iai nei sau tamaʻi faʻamalama faigofie e vaʻai ai i tala a au 'au, e mafai ona e tilotilo iai i soʻo se taimi e te maua ai, pe le amanaʻia foʻi pe a e pisi.

Tipiina fagu fagu

Fesili pei o "E fia se mea o totoe ia tatou i le paketi mo XYZ" e mafai ona tali vave e le tagata na te iloa, ma teuteuina e le lona tolu pati pei o "Ulu i luga Na faatoa ou faʻaaluina le $ 500 o lena ananafi e le i vaʻaia e leʻi vaʻaia. "

Slack aveʻese le feeseeseaiga ma "toso" le mea tagata faʻagesegese ai i a latou galuega ona latou manaʻomia se tasi o taua o faʻamatalaga taua latou te le mauaina seʻia oʻo i vaiaso uma fonotaga tagata faigaluega i lalo-vaiaso, poʻo nisi tuai tuai fagu faʻamatalaga.

Ae tasi le mea e le faia e Slack.

Faʻamau i luga o le keke: Faʻatasi gaioiga ma konafesi valaʻau

O isi taimi, o se tulaga e oʻo mai e manaʻomia ai e le vaega atoa ona tuʻu faʻatasia o latou ulu ma faia se filifiliga. Faʻatasi ai ma le 'au e toʻalua, e te mafaia na ona piki i luga o le telefoni. "Pule — E tatau ona ou faatauina nei tiketi i le taimi nei: e mafai ona ou maua le aso e alu ai i le taʻaloga a Jays, pe ou te maʻi i lena aso?"

Ae o le a le mea e fai pe a e manaʻomia le faiʻai o 12 tagata faʻataʻapeʻapeina i 5 matagaluega? O le faʻatali mo le isi fonotaga o le nofo-i lalo fasiotia le lelei atoatoa, ae o le faia o se filifiliga luga o le lele e aunoa ma le mafaufau vaega mafai ona valaʻaulia mala. Lua ulu e sili atu le lelei nai lo le tasi.

Voilà– la fonotelefoni.

Konafesi valaʻau fesoʻotaʻi atoatoa ma Slack ona latou faʻatagaina se 'au o soʻo se tele e na ona piki i luga o le telefoni.

A e matua manaʻomia tagata uma, oe mafai ona setiina le taimi o se puʻupuʻu fonotaga telefoni e ala i le Slack, Faʻamaumauga a le Google Calendar Sync or Outlook Faʻaopopo-I.

faaaoga Valaʻau Faʻatele vaega i teleconferencing e lafo ai se Valaaulia i tagata uma i minute, aumai lau 'au atoa i luga o le itulau e tasi, faia se faʻaiuga, ma faia i lalo ifo o le sefulu minute.

Konafesi Valaʻauina valaʻauina na fuafuaina e seti umi fonotaga i le va o 'au i luga o konetineta, ae latou e manaia i puʻupuʻu, fonotaga eletise va o 'au i le tasi fale-ma mea uma i le va.

Foliga masani

O le mea sili ona lelei e uiga i telefoni feiloaʻiga o le leo lelei, aua e fesoasoani i tagata uma faʻalogo i le atamai nuances o le tonu lagona isi tagata uma. Ae mafai ona fesoasoani tele le faʻafesagaʻi pe a faia ni filifiliga taua. Mo lena, filifili vitio Conferencing.

Fefaasoaaʻi Mata o le mea lea e faʻaliliuina ai lau valaauga o le konafesi a Konafesi i le Initaneti, o lea e mafai ai e tagata auai uma ona fafaga i totonu o pepa i luga o le masani lautele, ma faʻapipiʻi pepa talafeagai poʻo vitio.

Afai o ni vaega o lau 'au o loʻo malaga i se mea, e mafai ona latou faʻaaogaina le Telefoni Fonotaga telefoni Valaʻau fesoʻotaʻi mai soʻo se mea.

Tuuina le fonotaga i lalo i lona tulaga

O fonotaga o le nofo i lalo o se "meaola ua lamatia le ola," ae foliga mai latou te le o toe mou ese atu.

O latou o se taua laʻasaga i le tuputupu aʻe o fonotaga, ma o loʻo latou gafatia lava a malologa lelei faʻafesoʻotaʻiga tagata e mafai ona talatalanoa i luma o le fonotaga luga o le kofe ma fualaʻau ipu. E i ai lo latou tulaga i le fausiaina o 'au, faʻatasi ai ma le solomuli ma bowling po.

Ae o fonotaga nofo i lalo o faʻamatalaga fagufagu e le gafatia e lau faʻalapotopotoga, ma latou lamuina le tele o le aufaigaluega taimi faia tagata uma savali i autafa o lifi ma ala tetele e potopoto ai.

Tasi i le masina e lelei mo le nofo i lalo fonotaga.

Konafesi telefoni e saoloto e seti, ma matua fetuutuunai e mafai ai ona e aoina moni se 'au i luga ma faia se faʻaiuga i le sefulu minute e aunoa ma le faʻalavelaveina se galuega a se tasi. E mafai foi ona e faʻaaogaina Pueina o le Call Call e fai ai se MP3 pese o le fonotaga mo soʻo se tasi e le mafai ona auai, ma mo minute.

O le gagauina o faʻamatalaga a le ofisa ma le Slack Integration ma Conference Calls e pei o se auala faigofie e maua ai se faʻalapotopotoga lagona lagona lelei, ma faʻafiafia atili.

 

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro