Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Fetufaʻiga o mata ma le Faasoaina o Pepa: O afea e Faʻaaoga ai

Fa'afetai i le faitau afe o mea faigaluega i luga o le initaneti ma polokalama o lo'o maua i luga o le initaneti, ua faigofie nei nai lo se isi lava taimi le galulue fa'atasi ma pa'aga ma pa'aga-vaega i so'o se mea i le lalolagi. Pe a faʻaaogaina faʻatasi ma 'upega tafaʻilagi fonotaga, e lua meafaigaluega aemaise lava e aoga tele mo le galulue faʻatasi: lau fetufaʻaiga ma tufatufaina o pepa.

I le blog post i aso nei, o le a matou vaʻavaʻai i nisi o faʻaoga tulaga ese o nei foliga e lua ma le auala e mafai ai ona faʻaoga uma mo le sili atu le aoga i lau isi fonotaga i luga ole laiga.

Fefaasoaaʻi Mata

Masalo e te manaʻo e fai ni fuafuaga ma au uo, tuʻuina atu i tagata faʻatau, pe faʻasoa ni ata o tafaoga i le taimi o se fonotaga a le aiga. Nai lo le fa'alavelave o le fa'aulu, lafo, ma le la'uina o faila mo isi e va'ai i ai, o le fa'asoaina o lau mata e maua ai se auala faigofie e tu'uina atu ai i tagata o lau vaega i le taimi moni i lau fonotaga i luga ole laiga.

Fefaasoaaʻi MataFa'asoa lau mata pe a...

  • Faia o fa'asalalauga i luga ole laiga
  • Faia ni fa'aaliga tuusa'o
  • Ta'ita'ia a'oa'oga i luga ole laiga
  • Fa'afitauli i lau komepiuta

Fetufaʻiga o pepa

E ui o le fa'asoaina o lau mata e mautinoa lava o se mea faigaluega aoga i taimi o fa'aaliga i luga ole laiga ma fa'ata'ita'iga, o nisi taimi e mana'omia mo au tagata auai ina ia mafai ona maua pepa latou lava. E pei lava o le lafoina o se faila faʻapipiʻi e ala i imeli, faʻapipiʻiina o pepa i le taimi o se fonotaga i luga o le initaneti e mafai ai e au tagata auai fonotaga ona sii mai ma faʻasaʻo faila i luga o latou lava masini.

Fetufa'aiga Mata & Fetufa'aiga PepaFa'asoa se Pepa Pe a...

  • E manaʻomia e tagata uma se "kopi faigata" o le pepa
  • E mana'omia le tufatufaina o faila mo se galuega
  • O lo'o e tu'uina atu lau galuega ile taimi ole koneferenisi i luga ole laiga
  • O lau fa'asoa lau mata ua fememea'i tele ona ose feso'ota'iga initaneti leaga

Manaomia vaega uma e lua? Fa'aaoga!

Mo le lelei o lalolagi uma e lua, faʻaoga le faʻasoaina o lau mata ma le faʻasoaina o pepa i le taimi o lau isi fonotaga i luga ole laiga. Fa'asoa lau lau mo se fa'aaliga ola, ona tu'u lea o faila mo lau 'au e fa'aoga. Meafaigaluega e pei ole FreeConference's potu fono i luga ole laiga fa'ataga tagata auai e fa'asoa fa'amatalaga ma pepa mo le galulue fa'atasi ma fonotaga fa'apitoa.

Meafaigaluega Felagolagomai i luga ole laiga e leai se totogi ma isi mea mo lau isi Fonotaga

FreeConference e maua ai le tele o meafaigaluega i luga ole laiga ma foliga e pei ole vitio vitio,
fa'asoa lau, ma fa'asoa pepa e mafai ai e oe ma au 'au ona i ai i luga o le itulau e tasi e aunoa ma le i ai i totonu o le potu e tasi! I le tusa ma le 30 sekone, e mafai ona e lelei i lau ala e talimalo ai i fonotaga faʻapitoa ma telefoni feaveaʻi. Amata Nei!

E leai sau tala? Saini loa Nei!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro