Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

4 Mafuaʻaga Aisea e Faʻaleleia ai Galuega a le Faʻamauina o Au Fonotaga

Afai e te manaʻomia nisi faʻamaoniga o le vitio ua avea ma vaega taua o matou olaga i le fale ma i pisinisi, na o le vave vaʻai faʻataʻamilo ia te oe. Matau le faʻaaogaina o se meapueata i tekonolosi e te faʻaaogaina i aso uma, pei o le tulimanu o lau telefoni poto, i le pito i luga o lau komepiuta, e oʻo lava i se pisi auala i le taulaga. Soo se mea, matou te mafaia ona vaʻai e ala i tioata ma aveina atu i se isi mea.

Faamaumauga o FonotagaPei i se fonotaga, atonu? Mo leisi suʻesuʻega manatu poʻo le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, tatala lau imeli ma oe ono ono vaʻai auiliiliga puʻeina o ata faapipii Faigofie, faʻatuatuaina, faʻatasi ai ma logo ma sipili uma e faʻaleleia atili ai soʻo se fonotaga, o tekinolosi fesoʻotaʻiga i vitiō ua avea ma auala lelei matou te fesoʻotaʻi ai.

Vitio puʻeina gafatia tagata 'au o le taugata o se faʻalauteleina poto masani e maua ai sili atu nai lo le na o le uia o taga o le faʻaalia, faʻalogo ma tusia tala. Faʻatasi ai ma faʻaopoopoga ma foliga pei o le puʻeina e puʻeina elemeni uma o lau faʻasologa, oe o le a vave suia le tulaga lelei o au sauniga mo le sili atu. Lenei faʻafefea ona lavea oe i lau isi fonotaga o le a avatua ia oe ma lau 'au se ulu amata:

4. Pueina o Manatu Taua Mo I Latou E Le Mafai Ona Auai

E i ai pea se paʻaga pe lua e le mafai ona faʻaalia i se taimi atofaina ona faigaluega mamao, poʻo se taimi mulimuli minute feteʻenaʻiga poʻo le tolopo tuai. Leai se afu. O le tali faigofie o le faʻamaumauina. Vitio mafai ona faʻasoa taimi pe a maeʻa le fonotaga ma maua e tagata uma avanoa i le tutusa faʻamatalaga. O le lona lua mea sili ona lelei i le tino iina!

3. Faʻamanatuina Aveina O Se Mea O Le Taimi ua Tuanaʻi

Tusiina o meaE fia taimi na e tauivi ai e tausisi i le taimi na e tusia ai i lalo se manatu umi a se tasi? Ole tusitusi lemu i lalo o faʻamatalaga e mafai ona faʻatamaia ai mea o loʻo tufaina ile taimi nei. Ma afai o le faʻamatalaga e sau vave ia te oe, o lau penmanship o le a toetoe lava a le mafai ona faitau mulimuli ane! Faʻamama le faʻalavelave ma tele galuega. Na ona lavea le faʻamau faʻamau i le pito i luga o le pupuni, ma avatu lena cramp i lou lima se malologa sili ona talafeagai. E le gata i lea, e mafai ona faigofie ona e vaʻaia i le aotelega e saunia ai isi laʻasaga i le mulimuli imeli e aunoa ma le toe tusia mea uma. Faʻafefea lena mo faʻatautaia se fonotaga aoga?

2. Faʻamaumauga O le Atoa Atinaʻe Faʻagasologa

O le puʻeina o ata vitio o se auala e puʻeina ai le poloketi mai le amataga e oʻo i le faʻaiʻuga, ma se faʻamaumauga puʻupuʻu o le faʻafouina o mea mai le itu a i le vaega m. Afai na i ai ni uiga eseʻese poʻo ni faʻafitauli faigata na sau i le taimi o le atinaeina o le poloketi, e mafai ona toe foʻi i tua ma vaʻai pe o fea na liliu ai mea mo le sili atu pe leaga. E le gata i lea, e mafai ona e faʻasolosolo i taimi uma mo ni nai aitia poʻo ni mea laiti o malamalamaʻaga na ono leiloa i luga o le ala, ono ofoina atu ni aitia mo isi sitepu i le lumanaʻi.

Ma le tasi mea e tasi, mai se tulaga faʻatulafonoina, fonotaga faʻamaumauga e mafai ona maua pe a fai o se taugata poloketi ma le tele o tagata faʻapisinisi manaʻomia faʻamaumauga aloaia o se faʻaiuga na faia, pe afai e tulaʻi mai se finauga. Soʻo se tagi poʻo se lagolago faʻaletulafono e faʻamalosia ma faʻamaonia moni nai lo tala le lelei pei o, "O le tagata maʻi na logoina matou i se talanoaga," poʻo le "Na tautala faʻamatala ..." e le tu i luga faʻatusatusa i se puʻeina.

1. Uunaia gaioiga e fausia ai le tali atu

Potu fonoO se mea faʻanoanoa le savali atu i totonu o se toe tulitatao na o le iloaina e leai ni sitepu na talanoaina muamua na faia. O le a le uiga? Sefe lou taimi, taumafaiga ma lou malosi. Vitio pueina lau sauniga taofi lau paʻaga ma faʻamatalaina se sili atu aitia o le faʻafefea, afea, ma o ai o le a faia mea, fausiaina se faʻafanua ma gaioiga fuafuaga e faigofie ona malamalama ma faʻalauteleina le tali atu - o le faamaneta elemeni.

 

Ina ia mafai e lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga ona tamoʻe sologa lelei ma faʻagaioia e pei o se masini gaʻoa lelei, mafaufau i le taua o le manino ma lelei fesootaiga, malamalama ma malilie uma i ai tagata aʻafia! FreeConference.com o le mea faigaluega o fonotaga i le vitio e ofaina vitio puʻeina mo fonotaga e sili atu talaʻaga, sili atu inclusivity ma leai ni faʻamatalaga faʻapitoa, atoatoa mo lau aʻoga faʻalapotopotoga, nonprofit, coaching pisinisi ma sili atu. Taumafai nei.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro