Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Pueina o le Konafesi Valaau e Faʻaaoga le "Malosi o le Taimi"

Fa'atekonolosi fa'asalalauga faigofie e fa'aopoopoina le tau

I le tusi a Jim Estill "Time Leadership", na ia faamatalaina ai le faʻaogaina o le "Malosi o A'o” e faʻafefiloi ai ni gaioiga talafeagai se lua e maua atili ai mea mai le olaga.

O se fa'ata'ita'iga ole a'oga pisi ole Iunivesitē e fa'alogologo ile podcast lauga po'o le lipine fa'alogo a'o latou tamo'e i le taeao. O le podcast e fesoasoani ia i latou e faʻaauau pea le faʻamalosi, ma o le okesene ma le endorphin e faʻateleina ai le malamalama i faʻamatalaga.

Le Mana o le Ao

O le mea e le o iloa e le toʻatele o tagata o le faigofie tele o le faʻaogaina o tekonolosi telefoni feaveaʻi e fatu ai se Podcast mai soʻo se tautalaga.

Muamua, e te faʻaaogaina le Malosi o A'o e ala i le pu'eina o lau tautalaga mo le fa'aaogaina i le lumana'i a'o e fa'asalalauina pea. O lau mafutaga ma le au maimoa ola o le a faʻaalia ai le tuʻuina atu o ou manatu e sili atu ona logolelei ma faʻamalosi.

Ma, e mafai foʻi e lau ʻaufaalogologo ona faaaogā le Malosi o A'o e ala i le faalogo mamao, po o se taimi mulimuli ane, a o faia se mea e fetaui. O le fa'alogologo i au upu pe a latou i ai i se si'osi'omaga lelei o le a fesoasoani ia i latou e tu'ufa'atasia ma manatua mea na latou fa'alogo i ai, ma toe manatunatu i au manatu i le si'osi'omaga o o latou lava olaga.

Lauga i le Taufetuli

Vaai faalemafaufau i se lauga a le ekalesia. Atonu o loo tautala le taitai faaleagaga i se faapotopotoga o loo i ai i le lotu, ae e faigofie lava ona pueina o latou leo ​​i tekinolosi valaau o konafesi.

Faatasi ai ma le kiliki e tasi o le isumu, o tagata o le alalafaga e le mafai ona i ai faaletino e mafai ona fesootai, ma o le lauga atoa e mafai ona otometi ona liua i se Podcast mo le faʻaaogaina mulimuli.

Atonu e le mafai ona e faia le Lauga i luga o le Mauga, ae e mautinoa lava e mafai ona e faia le Lauga i le Tamo'e!

E matua faigofie!

Sa talanoa Buddy Holly e uiga i le pau i le alofa ina ua ia tusia le pese “E Faigofie!”, ae o le pueina o tautalaga tuusao ma le telefoni feaveaʻi e sili atu ona faigofie, ma o le a laveaʻiina oe mai le loto nutimomoia o "le tautalaga matagofie na alu ese".

Faatasi ai ma le kiliki tasi o le isumu, na o le filifili “valaau faamaumauga” pe a e setiina le telefoni o le konafesi.

O le polokalama a FreeConference.com e otometi lava ona pu'eina le tautalaga atoa ma lafo atu ia te oe se imeli ma se sootaga i se faila MP3 i luga ole laiga. E mafai foi ona e otometi ona tusia, ina ia mafai e tagata faaaoga ona faaaoga le Malosi o A'o e ala i le faitauina o tusitusiga a o latou tietie i se nofoaafi.

O le faila mp3 fa'aoga lelei e tatau ona e tufatufa atu e ala i imeli, poʻo le faʻapipiʻi i luga o lau upega tafaʻilagi i totonu o le Podcast archive.

Faʻaopopoina taua

O le fa'aaogaina o tekonolosi telefoni e fa'amaumau ai lauga tu'usa'o, o se auala faigofie, taugofie e fa'aopoopo ai le taua i au gaioiga, e ala i le fa'atagaina o tagata e fa'aoga tatau o latou taimi ma fa'atamaoaigaina o latou poto masani e ala i le fa'aogaina o le Malosi o A'o.

Ma o ai na te iloa, afai e faʻasalalau lau faʻataʻitaʻiga ola, o le a naʻo ni nai kiliki o isumu e faʻaliliuina ai au upu i se faiga tusitusia mo le toe faʻaogaina i nusipepa, lipoti faʻaiʻuga tausaga, blog posts, itulau pito i luma o le New York Times ...

...po o lena tala oe iloa i taimi uma sa ia te oe.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro