Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Konafesi Valaau Motugaafa: Aisea E Tatau Ona Faamaumau Fonotaga

Taofi se Faamaumauga o Mea na Fai (ma Faia) I Au Valaau o Konafesi ma Fonotaga i luga ole Initaneti

I le faaiuga o se fonotaga, pe na e mafaufau ea, "Oka, o se fonotaga mataʻina ma le tele o manatu ofoofogia", ae naʻo le mou atu o ou manatu ile vaiaso mulimuli ane pe a e manaʻo e toe asia? Seʻi o tatou manatu i ai, e tele naua mea faalavefau i se aso e mou atu ai tagata i totonu ma fafo i taimi o sauniga, aemaise lava o sauniga e silia ma le itula le umi. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai le filifiliga e faʻamaumau fonotaga na faia i lau FreeConference account. 

E i ai taimi e foliga mai e leai se mea e pipii i lou mafaufau e tusa lava pe e te gauai atoatoa atu. E ui o le faia o faʻamatalaga atonu e fesoasoani, e le o tatou uma o ni tagata poto faʻamaumauga; pe a lavelave tele mataupu o fonotaga pe tele naua upu fa'apitoa e aofia ai, e ono faigata ona tusi i lalo mea pe fai ni fa'amatalaga fa'atulagaina e faigofie ona malamalama i ai. Ae ia e mautinoa, FreeConference.com ua ufitia oe i la matou Pueina o le Call Call vaega.

E Mafai ona Fesoasoani le pueina o Fonotaga i le Tele o Tulaga

 

fono

E te lagona e pei o lo'o e tu'u ese mai lau fonotaga? Na'o le pu'eina, ma toe ta'alo i soo se taimi e te mana'o ai!

O le mea moni, e iai taimi e mafai ona fesoasoani ai le faamaumauina o au sauniga mo au tagata auai.

 

mo falesa talimalo laina tatalo, suesuega faale-Tusi Paia, po o lauga i luga FreeConference.com, e mafai ona e faamaumauina ma faasoa atu au sauniga mo i latou e le mafai ona auai. E mafai fo'i ona fa'asoa fa'amaumauga i luga o lau 'upega tafa'ilagi po'o fafaga fa'asalalau fa'asalalau ina ia mafai ai ona e fa'asalalauina le Afioga a le Atua i tagata lautele.

mo faiaoga, faiaoga o le aufaigaluega ma faiaoga o le olaga, sootaga i lipine e mafai ona imeli i au tamaiti aʻoga ma tagata faigaluega na misia se vasega, poʻo i latou foi e manaʻo e toe faʻafeiloaʻi i latou e faʻaopoopo atili i latou faʻamatalaga.

mo kamupani ma fa'alapotopotoga o lo'o mana'omia se fa'amaumauga sa'o o a latou fonotaga, e mafai ona latou fa'aogaina fa'amaumauga mo wrfaia o lipoti sa'o po'o le lolomiina o minute o fonotaga.

 

Fa'amaumau Fonotaga Faigofie

O lo'o avanoa le matou telefoni fa'alogo leo i a matou fuafuaga fa'alemasina uma e amata ile $9.99/masina. Afai e te manaʻo e faʻamaumau elemene vaʻaia o au fonotaga i luga ole laiga, o loʻo avanoa nei le puʻeina o vitio faʻatasi ai ma se faʻaleleia i la matou $24.99/masina 'Plus' ma le $34.99/month 'Pro' fuafuaga.

Fa'aaogaina o le vaega pu'eina e faigofie ma faigofie. Mo i latou o loʻo i luga o le initaneti vitio konafesi, naʻo le kiliki i le ki o le puʻeina i le pito i luga taumatau o lau lau ma e mumu e faʻaalia ai o loʻo puʻeina le konafesi. Afai e te talimalo i se fonotaga i luga o le telefoni, ia mautinoa o loʻo e saini i totonu o se faʻatonu ma kiliki le *9 e amata pe taofi se lipine. Afai e te le mautonu i le galo o le taina o le faamau pu'eina, e mafai ona e setiina le faagasologa otometi a'o e faatulagaina lau konafesi.

E leai se tapulaa i le aofaʻi o faʻamaumauga e mafai ona e faia ma o loʻo teuina saogalemu i luga o lau teugatupe. E mafai ona maua i luga o au otootoga pe a maeʻa-valaau e mafai ona sii mai e avea o se faila MP3 mo faʻamaumauga poʻo mo le faʻasaʻoina o faʻamoemoega, ma e oʻo lava i le faʻasoaina o se URL poʻo se numera vili-in / code avanoa.

Faʻaopopo la matou Pueina o le Call Call i luga o lau FreeConference.com account e faʻaoga lelei ai lau fonotaga i le asō!

fa'amaumau fonotaga , fa'amaumau telefoni konafesi , fa'amaumau fonotaga i luga o le initaneti

FA'AALIGA FA'AALIGA: Fa'aliliuga Ta'avale, Aotelega Atamai, ma Pu'ega Vitio Ua Maua nei!

ME 3, 2018: Talu ai nei, FreeConference ua faʻaleleia atili le mafai ona puʻeina e ala i le faʻaopoopoina o ni mea fou se lua ma le fiafia o loʻo avanoa ma a tatou fuafuaga fa'aletupe ta'i masina. Faatasi ai ma le folasaga o fa'amaumauga ta'avale a Cue™, ua sili atu nei le faigofie nai lo se isi lava taimi le teuina o faʻamatalaga i mea na talanoaina i au fonotaga talu ai. I le fa'aaogaina o tekonolosi fa'amatagofieina o tautalaga, Cue ™ e fa'atupuina fa'amaumauga o au telefoni fa'amaumau e imeli atu ia te oe pe a mae'a lau fonotaga i le tulaga o le Aotelega Atamai. I le faaopoopo atu i le le faatapulaaina o le pueina o leo telefoni ma, i le taimi nei, AI transcription, tagata o loʻo umia faʻamaumauga o loʻo lesitala i la matou 'Plus' ma le 'Pro' fuafuaga e mafai nei ona filifili e pueina se vitio o latou fonotaga i luga ole laiga- vitio vitio ma vasega fefa'asoa'iga ua mafai nei ona pueina ma sii mai e fai ma faila mp4 e mafai ona maua i soo se taimi!

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro