Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

“Computer: Record Call!” Faʻafefea AI o le Lumanaʻi o Konafesi Valaʻauina

Mai taʻavale taʻavale a le tagata lava ia i robots e mafai ona tuʻuina atu suʻesuʻega faʻafomaʻi, o le atamai faʻapitoa e vave faʻafouina le olaga i le 21st Century.

O le auala lea ua suia ai e AI le taʻaloga pe a oʻo mai i le telefoni

Moe le na'o le igoa o se ata mata'utia Sci-Fi 2001. atamai faakomepiuta, poʻo le "AI", ua faʻateleina le mafai e masini ona faʻatino galuega e naʻo tagata na mafai muamua. O le iloaina o ata, fa'aliliuga o fa'amaumauga, ma le malamalama i le tautala a tagata o se tasi lea o lisi umi ma fa'atuputeleina o mea ua mafai nei ona faia e masini. O lea la, a o faʻaauau pea le aʻoaʻoina o masini, faʻafefea ona faʻaogaina e AI o tatou olaga i aso uma i tausaga a sau?

E ui lava e oʻo lava i tagata atamamai e le mafai ona matua mautinoa e uiga i le lumanaʻi o AI o le a aumaia, e mafai ona tatou vaʻavaʻai i nisi o alualu i luma lata mai i AI tekinolosi i aso nei e tuʻuina atu faʻamatalaga. I le 2011, na faʻaalia ai e Apple le fesoasoani faʻaonaponei faʻaonaponei muamua a le lalolagi, Siri, o se vaega o le iPhone 4S. Faatasi ai ma tekinolosi fesoasoani virtual e mafai ona fa'amae'aina galuega e ala i leo po'o fa'amatalaga tusitusia ua i ai mo le tele o tausaga i le taimi nei, e foliga mai ua na'o sina taimi se'ia mafai e robots ona faia mea uma e mafai e tagata ma sili atu!

Elon Musk i luga ole AI: aua nei galo e uiga i taunuuga

elon musk on ai e pu'eina le valaauE ui o le tele o faʻatekonolosi faʻatekonolosi ua vave ona taliaina le alualu i luma i le AI, o le piliona tagata fai pisinisi ma le SpaceX CEO Elon Musk manatu. e i ai le mafuaaga e tatau ai ona faaeteete. I lana tautalaga i se faʻasalalauga a le MIT ia Oketopa 2014, na faʻaalia ai e Musk le popolega o le alualu i luma i AI e mafai ona le faʻamoemoeina-ma faʻafefe-iʻuga mo i tatou tagata. "O nisi taimi o le mea o le a tupu o se saienitisi o le a matua pisi lava i a latou galuega latou te le iloa moni ai le aʻafiaga o mea o loʻo latou faia" o le lapataiga lea a Musk i le taimi o le Fono a le Malo o le Lalolagi i Dubai ia Fepuari talu ai.

Fa'amauina Valaau o Konafesi ma AI: Fa'asinoga Fa'aautometi

O le a la le mea e fai i le faia o se telefoni o le konafesi? Ia, fai sina mea. O le tele o komepiuta e mafai ona fai, o le itiiti foi lea o tagata e tatau ona faia. E tutusa ma le tekinolosi faʻamatalaga tautala na faʻaaogaina mo fesoasoani faʻapitoa e pei o Apple's Siri ma Amazon's Alexa, FreeConference's lava ia. AI transcription e Cue ™ faia fa'amatalaga-tusi a savili. Ua avanoa nei ma fuafuaga fa'aletupe uma, Cue ™ transcription o le meafaigaluega AI atoatoa mo le teuina o fa'amaumauga tusitusia o talanoaga taua e faia i taimi o telefoni fa'amauina.

FreeConference.com Fonotaga Lisi Siaki Fonotaga

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro