Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Puipuia le faʻamaoni faʻamaoni ma valaʻauga o fonotaga

I le masina o Me 2015, e toa 10 Suisilani e fa'amalosia tulafono fa'amalosi tulafono na osofa'i i totonu o le faletalimalo matagofie o Baur au Lac i Zurich ma sasa lima lima i luga o le numera o sui maualuga o le FIFA (Fédération Internationale de Football Association) o sui o le Komiti Fa'atonu o se vaega o moliaga a le au ofisa e 14, i le upu a le Loia Sili a Amerika Loretta Lynch, e faapea:

"Sa fa'aleagaina o latou tulaga fa'atuatuaina e maua ai le faitau miliona o tala i faiga fa'alilolilo ma le kickback."

Na latou manatu o le isi Ipu a le Lalolagi o le a tuʻuina atu i le maualuga tauofo, ae le o le sili ona agavaa.

O lo'o fa'ai'u le olaga taugatā a le au ta'ita'i o le FIFA. Na mafai ona fesoasoani telefoni o le konafesi i le FIFA e maua ai le auala i le faʻamaoni o se faʻalapotopotoga, ae na latou filifilia se auala ese. O nisi oi latou o le a falepuipui mo lena filifiliga.

FIFA: Fa'afefea ona fa'aalu tupe e pei o le vai

O loʻo tolauapi le FIFA i luga o se vaieli e faʻavavau e faʻapupulaina tupe. O tupe maua a le Ipu a le Lalolagi a Pasila i le 2014 e $5 piliona, ma maua ai le $3 piliona tupe mama pe a uma tupe faaalu.

O le Asosi Soka a Pasila (FA) na tuʻuina atu le $1,000,000 tau o matamataga a Parmigiani i totonu o "ato meaalofa" e 60 mo le au soka i le maeʻa ai o le Ipu a le Lalolagi, i le taimi lava e tasi na augani atu ai le FIFA i le mativa ma taʻu atu i tamaʻitaʻi taʻaloga latou te "le gafatia ona totogi. mutia moni" mo 'au a tama'ita'i a le atunu'u e ta'alo ai.

E tusa ma le $100,000 le tau e fausia ai se fanua mutia lelei. Mo fonotaga ta'itasi a le Komiti Fa'atonu a le FIFA, e fa'aalu e le FIFA le $100,000 e lele ai sui auai i Suiselani, ma tu'u i luga o le faletalimalo o le Baur du Lac Hotel.

E mafai ona latou feiloai e ala i le teleconference e leai se totogi.

E mafai e le FIFA ona fausia se malae e leai se totogi mo tamaitai e taaalo ai so'o se taimi latou te fa'aoga ai telefoni o le konafesi e fai ai se fonotaga fa'apitoa nai lo le feiloa'i fa'atasi.

E oo lava i le togi atoa vitio Conferencing, Numera e leai se totogis, ma le Call Recording, o se fonotaga faʻapitoa atoa o le a itiiti ifo nai lo le taeao mo le tasi tagata auai o loʻo faia nei i le Baur du Lac.

Fausiaina o le amiosa'o fa'alāpotopotoga ma vala'au o konafesi.

Valaʻau Valaʻau o se tekinolosi teleconference faigofie FIFA e tatau ona i ai se vaaiga lelei. Faatasi ai ma ni nai kiliki o isumu, e mafai ona latou fa'amauina fonotaga ta'itasi o le konafesi. I totonu o le lua itula, o le a latou maua se imeli ma mea uma i totonu o se faila MP3. Faatasi ai ma ni nai kiliki, e mafai ona latou faʻaliliu mea uma i se Word doc e faʻaaoga ai le Valaau e tusitusiga.

Fa'amauina Valaau fa'alauiloa le manino fa'alapotopotoga.

E ala i le faamaumauina o a latou fonotaga faʻapitoa, e mafai e le FIFA ona aloese mai tulaga faʻalumaina e pei o le $2 miliona talu ai nei na totogiina na faʻatagaina e le Peresetene Sepp Blatter i le sui o le pulega o Michel Platini, e foliga mai o se konekarate tautala mo "auaunaga na tuʻuina atu" iva tausaga talu ai, ae na tupu na faia i le masina ae leʻi toe suia e Platini lona tulaga ma palota mo se fuafuaga a Blatter, e leai se tasi e mafai ona manatua le mea e tatau ona i ai. O le leai o se auala pepa e afaina ai le faʻamaoni faʻalapotopotoga.

E ala i le faʻaaluina o tupe e pei o le vai i luga o faʻamanuiaga, ma le taofiofia o le manino e fiafia i fefaʻatauaiga i tua, ua matua leiloa e le FIFA le talitonuina o tagata lautele, i le tulaga lea e toʻatele ai le au matau e fautua mai o le a atamai le faʻaogaina e le FIFA plutocrats le faʻaogaina o telefoni ona o le fono uma. i le Hotel Baur au Lac e faigofie tele mo pulega ona faʻapotopotoina i latou.

Fa'aaliga ia Plutocrats: O le fa'aaogaina o telefoni e fa'afaigata ai taualumaga o le toe fa'afo'i atu.

O le mea e laki ai, o lo'o iai pea fa'alapotopotoga lautele i ta'aloga o lo'o naunau e tau le fusuaga lelei. O le International Athletics Association Federations (IAAF) o se tasi o latou.

IAAF: fa'aeteete i tupe a le sui usufono

E le pei o le International Olympic Committee, (IOC), o le IAAF e le o nofo i luga o se tinoitupe, ae o loʻo latou tauaveina le sulu mo le tausia o taʻaloga ma taʻaloga mama. I le masina lava lea na paʻu ai le faʻamaoni faʻalapotopotoga a le FIFA e pei o se fale o kata, na taofia ai e le (IAAF) le Russian Track and Field Federation mai le ulufale atu i tagata taʻalo mai le faʻamaeʻaina faavaomalo mo le "lautele, faiga faʻaʻoleʻole" na tusia i se lipoti na tuʻuina atu e le World Anti- Komisi o le Doping Agency (WADA).

O le faaiuga e taofia le Malo o Rusia na faia i se fonotaga.

O le IAAF sa i lalo o le tele o uunaiga e fai se faaiuga vave, ae sa i ai lo latou talitonuga i le telefoni feaveaʻi tekinolosi e sefe ai o latou tagata palota $100,000 i faletalimalo ma pasese, ma o loʻo latou iloa o le a latou faia le filifiliga sili. Ma sa le faigofie le faia o le faaiuga.

Sa tele le su'esu'ega agaga na faia i le latou fonotaga tele, aua o le fa'amalolo uma o tagata ta'a'alo a Rusia o lona uiga o le a taofia fo'i tagata ta'a'alo mama mai le tauva, masalo mai le Olimipeka i Rio.

Ma e le pei o komiti a le FIFA, o le tele o le IAAF o loʻo faia i taʻaloga a le lalolagi ua litaea, o loʻo latou iloa uma le pagatia o toleniga mo se miti mo le fa tausaga ma misi, pe manuʻa, poʻo isi faʻalavelave.

O le sui o le Komiti ma le talatuu o Ukrainian pole vault Sergei Bubka na ia faamatalaina lana tala faamomoiloto o le misi o le Olimipeka o le 1984 ona o se faiga faapolokiki.

Masalo sa leai se mata mago i totonu o le fale.

Na palota Bubka e tetee i faasalaga, ma fai mai lona manao e puipuia tagata taaalo mama mai faasalaga mo agasala a isi. O isi sui e 26 na palota mo faasalaga, e amata ai se faiga e faamama ai taaloga faavaomalo.

O le tolu ma le afa itula o le valaau i le va o sui usufono e 27 e lei faigofie, ae o le tele o konafesi na oo mai i lanu felanulanuaʻi, aua o telefoni feaveaʻi e faʻavae i luga o se faʻaaliga manino manino leo o le telefoni faʻaonaponei, lea e mafai ai ona faʻaalia uiga sili ona maaleale o lagona ma lagona. faalogoina.

O nisi tagata fai mai geopolitics sa i ai se sao i le faaiuga, ma e mautinoa lava o se autu o talanoaga, ae o le faaiuga a le IAAF e le o se "faiga i tua". Matou te iloa iuga o le palota, aua o le teleconferencing e faʻalauiloa ai le manino.

O valaau o konafesi o le auala mama lea e fesootai ai

O le lalolagi o taʻaloga ua matua faʻaleleia mai aso na tatau ai i tagata faʻapitoa e pei o Percy Williams ma lona faiaoga ona suʻe tupe e tauva ai i le Olimipeka 1928 e ala i le galulue o ni tagata faʻatali ma fufulu ipu i totonu o se nofoaafi 'ai taavale.

Na manumalo Viliamu i le Auro i le 100 ma le 200 mita le mamao, ma mulimuli ane fa'amauina le Fa'amaumauga a le Lalolagi i le 100 mita, e ui ina maua i le fiva rumatika ma sa ta'u atu e lana foma'i a'o a'oga maualuga "ia aua ne'i auai i ni galuega mamafa."

Na ia manumalo uma i ana ausiaga mama.

E ui ina ua mavae na aso, ae e lua mea e lē mafai ona suia. E tusa lava pe e te faʻamalosi pe leai, e manaʻomia pea le olaga atoa o toleniga faigata ma le faʻamaoni faʻamalosi e avea ai ma tagata taʻalo maualuga.

Ma pe e te mauaina le tupe i le fufuluina o ipu pe e te tuʻuina le pasese i luga o le MasterCard a lau sponsor, afai e te manaʻo e tauva i le Olimipeka poʻo le Ipu a le Lalolagi atonu e te alu i luga o le vaalele.

Mo isi mea uma, o loʻo i ai telefoni faʻasalalauga.

 

 

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro