Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

FreeConference.com Proud Sponsor of The Princess Margaret Cancer Foundation's 2016 Fale Pati

Princess Margaret Su'e TupeE le pei o pati a le fale na e auai ai i ou tausaga vao. Lenei Oketopa 5th, 2016, O le Princess Margaret Cancer Foundation o le a faia se pati fale i le Addison's Residence i le taulaga o Toronto, fesoasoani e faʻaputu tupe mo se robot atamai e taua i faigata laʻasaga faʻagaioiga i le falemaʻi. Nai lo le faʻamau ma pulou pia, o tagata asiasi o le a togafitia i se afiafi o le masani ai lelei 'aiga ma se fiafia faʻatautuʻi.

FreeConference.com e mitamita e avea ma lagolago mo lenei mea na tupu, ma Puffin na ona le mafai ona faʻatali seʻia oo i le Aso Lulu! I tua atu i na mea uma, e faʻafia ona e alu i se pati manaia e tumu i tagata fiafia ma fesoasoani e fausia se robot e faʻamalosia ai togafitiga o le kanesa? O ai na te iloa, ae masalo o aso uma e faʻafiafiaina pe a e tuuto atu i le faigofie, ae vaʻai mamao sini o le faʻamutaina o le kanesa io tatou olaga.

FreeConference.com fiafia e vaʻai i tagata fesoasoani i isi tagata. I upu a Jason Martin, FreeConference.com CEO, “O le Princess Margaret Cancer Foundation o se faʻalapotopotoga sili ona lelei. E i ai tagata iinei o latou olaga na afaina i le kanesa, ma e taua le faʻasalalau faʻalauiloa e uiga i le Faʻavae ma mea o loʻo faia. “

 

E leai sau tala? Saini loa Nei!

 

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro