Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Pokemon GO Fesootaiga

Aʻo ou savali atu i lalo i le Jack Layton Ferry Terminal i le uafu i Toronto, o le motu o tagata e aofia ai ma talavou matutua na mitiia i luga o a latou telefoni. Sa ou faliu atu i laʻu uo na fai mai se mea ia te aʻu e fai lava si feteʻenaʻi: “Ioe! Tatou teteʻe i fegalegaleaiga faʻatasi ma Pokemon GO! ”

E pei ona iloa e le tele o tagata i le taimi nei. O le Pokemon GO ose ta'aloga fa'aopoopo fa'aopoopo e leai se totogi. I le amataga o le taaloga, e te fatuina se avatar o lo'o fa'atusaina oe i luga o le fa'afanua o le ta'aloga, ma a'o e fealua'i fa'aletino i le lalolagi fa'aletino, e alu le avatar ma oe.

A o e savali, o le a e fetaiaʻi faʻafetaui Pokemon vao e mafai ona e puʻeina ma au Pokeballs. E i ai Pokestops ma Faletaʻalo, lea e makaina e faʻailoga moni e pei o galuega ata ma nofoaga faʻasolopito. Pokestops tautua e toe faʻatumuina au mea, ao Gym faʻatagaina oe e tau ma lau Pokemon ina ua maeʻa auai i se tasi o le tolu au, lea na e manumalo ai ma puipuia le tele o faletaalo mo sui o lau Pokemon Go 'au pe a mafai.

Pokemon GO Fesootaiga

Pokemon GO Fesootaiga

E aunoa ma se masalosalo o Pokemon GO na i ai se aafiaga loloto i le lalolagi ina ua maeʻa. E tusa lava sili atu Facebook, Twitter ma Tinder o se tasi o sili ona viral telefoni feaveaʻi polokalama mo taimi uma. Ae ui i lea, na musuia lava PokeDate, o se tafaoga faamasani tautua e faʻamoemoe e faʻaaogaga ulugaliʻi taʻalo faʻatasi i le taʻaloga. Ae o le mea e sili ona taua, e pei lava Faʻasalalauga, o se mea e tuʻufaʻatasia tagata faʻatasi i le lotolotoi o lenei taimi pogisa o faiga faʻaterorisi ma faʻalavelave faapolokiki.

E pei ona faʻalogo le toʻatele o matou i luga o tala fou ma faʻasalalauga lautele, tagata mai soʻo se ituaiga o soifuaga o ai e te finagalo iai aua le faʻamoemoe e fegalegaleai le tasi ma le isi na mafai ona amata se talanoaga e uiga i le pokemon na latou mauaina, poʻo tagata e talimalo i le 'maunu pati' e faatosina mai ai le pokemon, toso faʻatasi tagata ese.

I le faʻaopopoina i ai, o mea ofoofogia na amata ai foʻi le faʻaleleia e le tagata o ia lava ma oloa lautele. Tagata taʻaloga lipotia mai o Pokemon GO o se sili atu lelei panacea mo popole ma le atuatuvale nai lo se togafitiga ma vailaʻau. O tagata o loʻo tutu i luga o latou vae e puʻe fuamoa ma maua aitema mulimuli ane maua a lelei 'alofaga e faʻamalositino ma susunu kalori. O se fale o manu e oʻo lava i le faʻaalia o se tali sili mai tagata taʻaʻalo e avea ma volenitia taʻifau savali ae o loʻo malaga atu.

O tagata ua o ese mai o latou nofoa ma mauaina ni nofoaga ma faatufugaga i totonu o le taulaga ma le taulaga latou te leʻi vaʻai muamua i ai. Fai mai, o tagata e ana pisinisi tupe-i totonu e ala i le faʻaaogaina lelei o le Pokestops latalata ane ma "'au" paʻu. Faatasi O le faleoloa aisa kulimi sa tauivi na toe faʻaola ona o le manuia o le taʻaloga.

I tua atu i le nofoaga tutotonu, a o tagata uma o loʻo taulaʻi atu lava i luga o a latou lau, o tagata na amata ona talanoa le tasi i le isi, ma fefaʻasoaaʻi meaʻai ma feaveaʻi maa. O isi taimi, o le flash mob na faʻavaeina foi pe a vaʻaia e se tasi se seasea pokemon o loʻo toso latalata ane ia latou tracker.
Ma e saʻo o ia; aua o tatou uma ua naʻo se faʻaputuga o misfits fusia e le taʻaloga e faʻataunuʻu ai la tatou tamaititi miti o le avea ma Pokemon Trainer. E pei ona masani ona fai mai Ash Ketchum, oe na Gotta Catch 'Em All!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro