Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Feagai ai ma Fonotaga Valaau Valevale: O se 4-Laʻasaga Taiala

Tumau i le Filemu ma le Koneferenisi i luga: Faʻafefea ona Faatoʻilaloina Konafesi Valaau Atu i le Fefe

Faatoilaloina-Konafesi-valaau-popole

Mo polofesa o ituaiga uma, konafesi valaauga mafai ona avea (o se mea e ofo ai) tofotofoga faigata. E le pei o fonotaga faʻafesagai fesagai ma mea e mafai ona e faʻalagolago ai i se vaega o tino tino ma isi faʻaaliga vaʻaia e fesoasoani ai i fesoʻotaʻiga, o lou manuia ma valaʻauga i le konafesi e faʻalagolago lava i le faʻalelei o lau amio i luga o le telefoni. Afai o oe taitaiina o se konafesi telefoni poʻo le auai i se talanoaga i luga o le telefoni, o lenei e mafai ona faʻaopopo i le omiga e te lagona ia mautinoa ai o upu uma e sau mai lou gutu e atoatoa. Ae aua le fefefe, tagata valaʻau i le fonotaga, o le popolevale i telefoni e masani ona masani ai ma e mafai ona feagai ma le mulimuli i laʻasaga nei.

1. Saunia se lisi o mea muamua

Tamaitai foliga teteʻi i lana telefoni poto lagona konafesi taʻua popole

Aua le teteʻi i lau telefoni valaʻau!

Tusa lava pe o oe masani o se tasi o na "alu ma le tafe" ituaiga, saunia se talatala faigata o le mea o loʻo e fuafuaina e fai atu muamua o le taimi e mafai ona fesoasoani ia te oe lagona sili atu saunia ma mautinoa pe a auai i se valaau o le konafesi. Afai o oe o se tagata auai, fausia se lisi o lima i le sefulu talanoa manatu poʻo ni tali i fesili e te mafaufauina o le a aumaia i luga i le taimi o le telefoni. Afai o loʻo e taʻitaʻia le telefoni, ia vave ona e faʻatonutonu e ala i le alu i luga o le lisi o mataupu faʻavae ma isi tagata telefoni i le amataga o lau konafesi ina ia iloa e tagata uma le faʻasologa o mataupu e talanoaina.

2. Tipi le Chit Chat

E eseʻese mea pe a e talanoa i se vaega o tagata i luga o le telefoni. E ui e lelei le tautala ma le taufaaleaga mo le faʻamamaina o le lagona ma fausia le fesoʻotaʻiga i taimi o fonotaga fesagai, o mea malie e masani lava ona le taalo i luga o le telefoni. Faʻatasi ai ma le tele o tagata i luga o le telefoni e le mafai ona vaʻaia e le tasi le isi, malie, faʻatasi ai ma soʻo se lagona o taimi malie, e faigofie ona leiloa. Ina ia aloese mai soʻo se le mautonu poʻo le le malamalama i le malamalamaaga e ono aliaʻe mai i se tausuaga le lelei taimi, e sili ai lou pipiʻi i le tusitusiga, ae tautala, ma ia tumau le talanoaga i luga o le autu i taimi uma.

3. Faʻataʻitaʻi, Faʻamaumau, ma Iloilo

O le isi metotia mo le faʻamamaina o le telefoni o le popolevale o le faʻataʻitaʻi ma sauniuni mo lau isi valaʻau muamua. Faʻatautaia o se faʻataʻitaʻiga telefoni feiloaʻi ma se uo poʻo se paʻaga e sili ona lelei e faʻamasani ai ia te oe lava i le konafesi valaʻauina auala ma faʻataʻitaʻi le mea e te fuafua e taʻu atu ai mo lau lata mai valaʻau. Afai o le faʻatautaia o le taleni o le konafesi valaʻau o se mea e te lagona e te manaʻomia e galue ai, oe ono manaʻo e mafaufau pueina o leo o le konafesi. O le puʻeina o se telefoni e le gata ina maua ai e oe le avanoa e faʻalogo ai ma toe iloilo lau telefoni i se taimi o i luma, ae e mautinoa ai o loʻo ia te oe se faʻamaumauga o mea uma na talanoaina i le taimi o le valaʻau mo lau lumanaʻi faʻasino.

4. Ave se Manava Loloto ma Malolo

Tusa lava poʻo ai o i le isi itu, i le faaiuga o le aso, o le telefoni valaauga o se konafesi valaʻau. E ui o se mea lelei i taimi uma le saunia o oe lava e alu i soʻo se ituaiga o fonotaga, o le lafoa o se upu pe lua o le a le o le iʻuga lea o le lalolagi. Saunia au talanoaga manatu, manava loloa pe lua, ma valaʻau i le taimi atofaina. Manatua: pe o e taitaia le valaʻau pe o oe o se valaʻaulia malo, oe o loʻo auai i le konafesi ona o oe o se atamai, agavaʻa tagata ma se mea taua e foaʻi.

Tatala le konafesi valaʻauina le popolevale ma fausia se maua fua tala nei!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro