Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea ona Faʻatulagaina se 'Upega Tafaʻilagi Polokalama Faʻatulagaina FreeConferensi

O le fa'atulagaina o se Web-Scheduled FreeConference e mana'omia ai lou saini mo se fa'amatalaga fa'aoga
1: Filifili au faʻamatalaga FreeConference, e aofia ai le aso ma le taimi o le telefoni, numera faʻatatau o laina telefoni mo au Tagata Auai (e oʻo atu i le 150), ma le aofaʻi o le taimi e manaʻomia (e oʻo atu i le 4 itula).
2: Ia mautinoa ua e saini i luga ole FreeConference Web site ma filifili le 'SCHEDULE' button mai le toolbar.
3: O la matou faʻasalalauga i luga ole laiga o le a ave oe i le faʻagasologa o lea laasaga ma lea laasaga. Filifili muamua
'Web-Scheduled Standard' o le ituaiga o konafesi.
4: A o faʻatulagaina se konafesi, o le a e vaʻaia se Meter o le Alualu i Luma i le itu taumatau o lau lau (faʻaalia i lalo). A'o e fa'amae'aina se la'asaga i le fa'agasologa, o le a siaki ese ma fa'amatalaga fa'amatalaga o le konafesi o le a feso'ota'i.

Afai e te manaʻomia le suia o soʻo se faʻamatalaga aʻo e faʻatulagaina lau FreeConference, naʻo le kiliki i lana sootaga mumu ma fai au suiga. A uma ona kiliki le 'Next' button, o le a e pikiina le mea na e tu'ua ai le fa'atulagaina.

O le a e sau i se faʻamaufaʻailoga e tatau ona e kiliki ai le 'Confirm This Conference' button e loka ai lau FreeConference. O le taimi lava e te faʻamaonia ai, o le a e vaʻai i se itulau 'Faʻamalo' ma maua se imeli faʻamaonia mai ia i matou. E le gata i lea, e mafai ona e vaʻai i FreeConferences o loʻo oʻo mai i luga o le itulau Pule o le Konafesi (e tatau ona e saini i luga o le Upega Tafaʻilagi, ona kiliki lea o le 'MANAGE' button i le pito i luga navigation bar).

I le aso ma le taimi ua filifilia, o tagata uma e auai i le konafesi e tatau ona vili le Dial-in Numera ua tofia e la tatou Upega Tafaʻilagi. O le fa'aogaina otometi o le a fa'ailoa mai mo se fa'ailoga avanoa. E mafai e so'o se tagata vala'au ona fa'aoga le Fa'ailoga Avanoa a Tagata Faigaluega. Ae peita'i, afai e te mana'o e fa'aoga le Organizer Conference Controls a'o i luga ole FreeConference, e tatau ona e ulufale i le Organizer Access Code.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro