Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

3 Mafuaʻaga Aisea E Tatau ai Ona Faʻataʻitaʻiga Lau Vitio Faʻamatalaga Maualuga

“E manaʻomia moni lava ona tatou faʻaitiitiina a tatou fonotaga vitio e leai se totogi”
- E leai se tasi, i taimi uma.

E ui lava o tekinolosi faʻasalalauga vitio o se atinaʻe lata mai, na i ai se aafiaga loloto i le auala e fesoʻotaʻi ai tagata i le lalolagi atoa. Fa'afetai i le tele o 'upega tafa'ilagi fa'atautaia vitiō fa'asalalauga ua avanoa nei, e le toe tau fa'afesaga'i feso'ota'iga fa'asagatau. Mo fa'alāpotopotoga e pei o faalapotopotoga e lē o ni polofiti, konafesi vitio leai se totogi fesoasoani e fa'aitiitia tau fa'agaioiga e ala i le fa'afaigofieina o feso'ota'iga ma fa'aitiitia tupe alu i femalagaaiga. I le blog i aso nei, o le a tatou talanoaina le 3 o mafuaʻaga autu e tatau ai ona faʻaogaina e faʻalapotopotoga e le o ni polofiti faʻasalalauga vitio i lo latou manuia atoatoa.

freeconference free i luga ole laiga potu fono mo nonprofit

1. E mafai ona fai mai so'o se mea (fa'atasi ai ma se so'oga initaneti)

Mo faalapotopotoga e le o ni polofiti o lo'o fa'agaoioia i luga o laina o le setete ma tuaoi fa'ava-o-malo, o fa'asalalauga vitiō e maua ai se auala taugofie o feso'ota'iga ola i le va o tagata i so'o se mea o le lalolagi. Ua mavae aso o feso'ota'iga mamao o lona uiga o fuafuaga vala'au fa'ava-o-malo ma tau tetele o pili o telefoni—fa'afetai i fa'asalalauga vitiō i luga o le upega tafa'ilagi, e mafai ai e tagata ona fa'afeso'ota'i fa'afesaga'i i le taimi moni mai so'o se nofoaga e iai se initaneti.

2. O Konafesi Vitio e Faafaigofie ai Fegalegaleaiga Faafesagai

Upega Tafaʻilagi

Fegalegaleaiga faafesaga'i e taua tele mo le fausiaina o le va i le va o tagata o le 'au i nofoaga eseese, peita'i, e le o taimi uma e mafai ai ona fa'atasi tagata e feiloa'i. O le mea e laki ai, o lo'o i ai le videoconferencing. Seiloga e mafai ona tatou iloa se auala e faʻasalalau ai, o le video conference atonu o le a faʻaauau pea ona avea ma isi filifiliga sili mo talanoaga faʻafesagaʻi i le va o tagata i nofoaga eseese.

3. E (E te mateina) e leai se totogi!

Mulimuli, ae e mautinoa lava, e le itiiti ifo, vitio vitio e mafai ona faia e aunoa ma se totogi ia te oe ma lau faalapotopotoga e leai ni polofiti. Pe e te manaʻo e feiloaʻi ma au uo i se isi taulaga pe faʻatalanoaina tagata faigaluega i luga o le initaneti, e faigofie tele le faʻaogaina o ata vitio saoloto ma ofoina atu se auala sili ona faigofie, taugofie mo tagata i soo se mea o le lalolagi e faʻafesoʻotaʻi ai.

FreeConference Vitio ma sili atu mo lau nonprofit mai FreeConference.com

O se taʻitaʻi i tekinolosi fonotaga faʻapitoa talu mai le 1980s, FreeConference.com e tuʻuina atu telefoni ma 'au'aunaga fa'asalalauga i luga o le upega tafa'ilagi i tagata ta'ito'atasi, pisinisi, ma fa'alapotopotoga e leai ni polofiti o so'o se tele. Fa'atasi ai ma feso'ota'iga vitiō, telefoni feavea'i, ma fa'asoa mata, FreeConference e ofoina atu fuafuaga e fesoasoani ai i fa'alapotopotoga o so'o se tele e feso'ota'i ma galulue fa'atasi.

FreeConference.com Fonotaga Lisi Siaki Fonotaga

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro