Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Tala Fou Tusitusiga: Telespan, Ianuari 17, 2005 - FreeConference.com

TeleSpan's 2005 Valoaga

Lenei o loʻu manatu!

Elliot M. Gold, Lomitusi, TeleSpan faaeletonika

TeleSpan's Faʻaliga # 1:

Ua tupu le Freeconference.com ile 4% ole maketi i Amerika i Matu ile 2007

Mai se mea, Freeconference.com ua tupu i le 2% o le North American service bureau market (TeleSpan faaeletonika, Novema 8, 2004, i. 4). A o lagona e le toʻatele TeleSpan o nati e oʻo lava i tusitusiga e uiga i Freeconferensi ona o ona valaʻau e "leai se totogi," e tatau ona amata ona e fesili ifo ia te oe lava: E fia le eseesega o i ai i le va o le "maua fua" ma le 1.78 sene i le minute, o se fua faatatau na ou vaʻaia mai i se faʻatau tuʻi i totogi - valaau fua otometi leo? I le pito i luga o lena, o loʻo matou vaʻaia tagata o loʻo faʻasolosolo mai North American service bureaus ma o atu i taimi umi-talimalo maliega, pei o IBM alu i Avaya / Spectel, Latitu tagata faʻatau e o atu iCisco / Latitu, ma Oracle tuua Raindance e pulea ana ia lava valaʻauga i totonu. Faʻavae luga o le Freeconference.com's maketi faʻasoa i aso nei, o loʻo ou taumateina e ono faʻaluaina lena faʻasoa ile 2007.

Naʻo se tusi ia i latou na fuafuaina le pisinisi pisinisi a Freeconference.com, ma faʻafefea ona maua ai tupe i luga o na telefoni "fua". Atonu e te manatu o tulafono faʻatonutonu o loʻo i ai nei e ono afaina ai le pisinisi a le Freeconference.com. Na ona e manatua le telegese o le faʻatonutonuina ma le tumu o pu, ae e te leʻi faʻaiʻuina ua ou sese.

---------------------

Toe lolomia mai le lomiga o Ianuari 17, 2005 o Elliot Gold's Electronic TeleSpan, ma le faʻatanaga.

TeleSpan ua lolomiina o se eletise puletini 40 taimi i le tausaga mo le $ 377 totogi muamua. TeleSpan o le a laiseneina le aia tatau e faia ai kopi pe a talosagaina. Mo lesitala, faʻafesoʻotaʻi le TeleSpan i le 1-626 / 797-5482, pe imeli mai ia matou (info@telespan.com), pe asiasi i la matou upega tafailagi: http://www.telespan.com

---------------------

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro