Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

FreeConference.com Tala Fou Tusitusiga: Elektronik Telespan, Setema 1, 2003

O le "FreeConference.com o loʻo lafoa i tua le tautua tautua saoloto i le $ .10 i le minute" e Elliot M. Gold

Aisea? Aua o ana tagata faʻatau na fesili iai.

Ua faʻasalalau e le FreeConference.com se tautua telefoni mo le konafesi e aunoa ma se totogi, faʻapipiʻi luga o le Initaneti i le $ .10 i le minute, ma o loʻo maua ai se tupe (e pei ona iai ma lana tautua fua). O le tautua lea na faʻataʻamilomiloina Aukuso 1, o le a maua ai le 84,000 minute o le faʻaaogaina i lenei masina, poʻo le $ 8,400 i tupe maua.

Ioe, ose aofaʻi laititi lea o tupe, ae e ui o le toʻatele o le aufaipisinisi o loʻo Masalosalo Thomases, i se faʻatalanoaga faʻapitoa ma le The Crystal Bald, na ou mauaina o le kamupani o loʻo tupu i se tau e sili atu nai lo isi vaega ole pisinisi.

Mea moni 1:  FreeConference.com na faia 14 miliona minute (o "maua fua" telefoni) ia Aukuso, mai le 10.8 miliona minute ia Me o lenei tausaga (Electronic TeleSpan, Iuni 23, 2003, itulau 1). O le 30% faʻasologa faʻasolo kuata siʻitia!

Mea moni 2:  Ua i ai nei i le FreeConference.com le 55,000 aitalafu (Berlitz Faʻaliliuga: Tagata Faʻatau).

Mea moni 3:  O se tasi o filifili tele nusipepa i totonu o le Iunaite Setete, ina ua maeʻa ona faia se tala i luga o le FreeConference.com, na ia filifilia le FreeConference.com e avea ma ana "filifilia" mo fonotaga o fonotaga i totonu o le konafesi, ma taʻu atu lenei mea i ana nusipepa lata i le tolu-sefulu.

Mea moni 4:  O se tasi e pito sili ona tele nofofua faʻaaoga telefoni feiloaʻiga i le Iunaite Setete, o se tasi e faʻaaogaina telefoni feiloaʻiga i le leo paʻi o le 30 miliona minute i le masina, ua amata ona faimalaga atu ana auala i FreeConference.com ina ua maeʻa le tele o faʻamasinoga. I le faia o lea, ua amata ai ona tuʻulafoaʻi se tasi o sili ona tele sili atu masani ai taʻutaʻuina fonotaga konafesi tautua i le Iunaite Setete.

Mea moni 5:  FreeConference.com e toʻaono (6) tagata faigaluega.

"Elliot, na matou mauaina o le tele o matou tagata faʻatau na tilotilo e talimalo valaʻau o fonotaga, ma maua ai le talafeagai mo latou tagata na auai le totogiina o le mamao mamao e auai," o le tala lea a Warren Jason, CEO o FreeConference.com. "O lea na matou ofoina atu ia i latou telefoni le leai se totogi i le se sefulu sene i le minute, ma na latou taliaina."

Ma le tauvaga?

O Warren na i ai ni mea le lelei tele e fai atu ai e uiga i lana tauvaga. I le taimi o le faʻatalatalanoaga ma le Electronic TeleSpan, na ia faʻamatalaina se tala i le auala na ia taumafai ai e seti se teuga tupe ma se tasi o pito i luga tautua kamupani i le alamanuia.

Na alu o ia i la latou 'Upega tafaʻilagi, e leʻo faʻaalia ai a latou tau, ma iloa ai e tatau ona ia lafoina se imeli i le kamupani ma fesili e avea ma tagata faʻatau. I le tali atu i ai, na ia mauaina se fesili fesili fesili ia te ia po o fea lona ofisa, pe fia ni telefoni na ia manatu o le a ia faia, ma isi, lea na ia tatau ona tuuina mai. I le aso tolu, o se fafine faʻatauoloa mai Pasadena na faʻafesoʻotaʻi ia te ia (i le i-meli), ma tuʻuina atu nisi fesili.

"Elliot, ina ua mavae le tolu ma le afa aso, e leai sau tala ma i latou," o le tala lea a Warren. “Faʻatasi ma la matou tautua, e te alu i le 'Upega tafaʻilagi, faʻatumu se pepa puʻupuʻu, tuʻu i totonu o lau credit card information, ma sekone ua lesitala ai lau teuga tupe. A e faia se valaʻau, e leʻi atoa le 20 minute talu ona maeʻa le valaʻau, matou te imeliina le resitala o le teuga tupe se faʻamaumauga atoa o auiliiliga o telefoni, o numera o iʻuga, o le umi o le telefoni, ma e fia matou pili. latou credit card.

"O se vaega lenei o laʻu lava tauiviga o le faʻaleleia o le maketi telefoni mo fonotaga." “E leai se mea o iai nei pei o telefoni feʻaveaʻi fea e te alu ai i se 'Upega tafaʻilagi, faʻatau se telefoni ma le tautua ma ua maeʻa, e aunoa ma le talanoa i se tasi. Aisea e manaʻomia ai ona ou valaʻau mai se tamaʻitaʻi i Pasadena pe a maeʻa le tolu ma le afa aso e faʻatali ai ona lesitala? "

Fesili lelei!

E te le o fiafia e te lesitala i le Electronic TeleSpan?

---------------------

Toe lolomia mai le lomiga o Setema 1, 2003 o Elliot Gold's Electronic TeleSpan, faʻatagaina.

TeleSpan ua lolomiina o se eletise puletini 40 taimi i le tausaga mo le $ 377 totogi muamua. TeleSpan o le a laiseneina le aia tatau e faia ai kopi pe a talosagaina. Mo lesitala, faʻafesoʻotaʻi le TeleSpan i le 1-626 / 797-5482, pe imeli mai ia matou (info@telespan.com), pe asiasi i la matou upega tafailagi: http://www.telespan.com

---------------------

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro