Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Fou FC Feature: O le a le faʻasoaina o pepa? Faʻafefea mafai ona fesoasoani ia te aʻu poʻo laʻu pisinisi?

O le tele o tagata fa'aoga latou te manatu o telefoni fe'avea'i e na'o le fa'alogo. E le toe iai! FreeConference.com o lo'o aumaia le vaega va'aia i le vala'auina o le konafesi, ma e sili atu le faigofie nai lo se isi lava taimi e tu i luga ma tamo'e i se taimi vave. O lau FreeConference.com account e tuʻuina atu ia te oe se fesoʻotaʻiga e mafai ona e faʻaogaina e amata ai se konafesi i soʻo se taimi, poʻo fea lava e te manaʻo ai; auina atu le sootaga tutusa i au valaau valaau ina ia mafai ona latou auai i luga o le initaneti mai soo se mea i le lalolagi. E moni, e faigofie tele!

I FreeConference.com, matou te taumafai e faʻafouina i taimi uma, faʻamautinoa o matou oloa e sili ona lelei. Matou te mananaʻo e faʻamautinoa matou te ofoina atu ia matou tagata faʻatau uiga sili ona lelei pe a oʻo mai i le telefoni o konafesi. Talu ai nei na matou tatalaina ai le matou Fa'asoa Fa'amatalaga, aua le fenumiai ma le Fa'asoaina o le Mata na fa'aalia i le tausaga talu ai.

Fetufaʻiga o pepa

Fetufaʻiga o pepa ose uiga fou! E fa'atagaina oe e tu'u i luga so'o se faila po'o pepa mai lau komepiuta i le fa'amalama talatalanoaga a le sauniga. Vaai faalemafaufau i le lafoina o se faila i le tele o tagata auai i le taimi e tasi saʻo e ala i le telefoni o le konafesi! Soo se tasi e saini i lau vasega i luga ole laiga ole a maua le tomai e la'u mai ai i la latou lava komepiuta lau PowerPoint, ripoti, ata ma isi mea.

Fa'asoa Fa'amaumauga- Toe maua

Auala e Galue ai:

I le avea ai ma le Fa'atonu Fa'atonu, e te tu'uina atu i tagata auai lau feso'ota'iga tuuto o le konafesi; pe a faʻafesoʻotaʻi i le sauniga, e mafai ona latou tatalaina le faamalama Chat mai le meafaigaluega i le pito i luga o le lau. So'o se faila e tu'u i luga o le Chat window o le a va'aia mo sui auai e la'u mai.

Fefaasoaaʻi Mata

O le isi mea sili matou te ofoina atu Fefaasoaaʻi Mata! Fa'asoa mata e ofoina atu se auala e fa'aali ai lau lau i le taimi moni, ina ia iloa tonu e tagata auai i luga o le initaneti mea o lo'o e va'aia. Mana'omia le savalia o tagata a'oga e ala i se fa'ata'ita'iga i luga ole laiga? O le a se auala sili atu nai lo le faʻapotopotoina o malo i totonu o se "potu" konafesi faʻapitoa ina ia mafai e tagata uma ona matamata?

Fefaasoaaʻi Mata

Faʻafefea ona galue:

A'o e tatalaina le sauniga i le kilikiina o le URL o le konafesi tuuto, sosoo ai ma le filifili o le Share button i le meafaigaluega i le pito i luga o le lau. O le a fa'atagaina oe e fa'aali so'o se fa'amalama matala i lau komepiuta, e pei o se upega tafa'ilagi po'o se fa'aaliga. O le taimi lava e fai ai le telefoni o le a mafai e le au valaaulia ona va'ai i le lau a le Fa'atonu ma e mafai ona mulimuli i so'o se suiga pe a tutupu.

O lea ina ia manino, o la matou vaega fou Fetufaʻiga o pepa e fa'amoemoe mo le tu'uina atu o pepa fa'atasi ma sui auai o fonotaga. Fa'asoa mata e mo le fa'aali i tagata auai mea o lo'o i luga o lau lau i le taimi moni. Manatua - faʻatasi ai ma FreeConference.com, e leai ni faʻapipiʻi poʻo ni mea e manaʻomia. Na'o le lafo atu o se feso'ota'iga fa'apitoa mo fonotaga i le au vala'aulia ma ta'u i ai le taimi e 'auai ai. E mafai e tagata auai ona maua le potu fono i luga o le initaneti mai soʻo se nofoaga i le lalolagi atoa.

Siaki le mea fou Fetufaʻiga o pepa ma Fefaasoaaʻi Mata ma FreeConference.com i aso nei!

 

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro